Dan zdravlja u Ljubljani: Dođite na Digital Health Superevent

Novi dan zdravlja u Ljubljani: Dođite na Digital Health Superevent

O zdravlju svi brinemo, a u traženju načina da ostanemo zdravi sve češće nam pomažu nova rješenja. Kako pratiti što se zbiva u ljudskom organizmu i reagirati na vrijeme ako se pojavi prijetnja? O temama o kojima je uvijek dobro znati nešto više uskoro će se raspravljati na događaju čiji će domaćin biti Ljubljanski dvorac, gdje će se 16. listopada održati jednodnevni Digital Health Superevent u glavnom slovenskom gradu.

healthDayAfter
Spremni za novi ljubljanski dan zdravlja? (fotografija: foto: HealthDay.si)

Za dva tjedna, u petak, 16. listopada, Ljubljana će ugostiti svoj novi dan zdravlja, Digital Health Superevent, na kojemu će se raspravljati o digitalnim rješenjima za pomoć da ostanemo zdravi. S predavanjima slovenskih stručnjaka i gostiju iz drugih zemalja i okruglim stolom koji će ponuditi pogled prema naredne tri godine u Europi, posjetitelji konferencije moći će saznati što se nudi među digitalnim rješenjima koja pomažu zdravlju i što bi mogla donijeti budućnost.

Ljubljansko okupljanje bit će održano u zajedničkoj organizaciji slovenskog časopisa Medicina danes i udruge HealthDay.si. U pogledu unaprijed što nas čeka u glavnom gradu Slovenije, predavanja će biti podijeljena u dvije skupine. Posjetitelji će se u prvom dijelu programa moći upoznati s načinom na koji se digitalna rješenja za naše zdravlje uklapaju u postojeći zdravstveni sustav, dok u nastavku dana slijedi otkrivanje kako se digitalno zdravstvo provodi u praksi.

Gostovanje predavača iz inozemstva

Uz slovenske stručnjake, u Ljubljani će biti i strani predavači. U programu jednodnevnog okupljanja izlagat će John Crawford iz IBM-a, Pascal Lardier iz inicijative Health 2.0, koji u Sloveniju dolazi nedugo poslije jesenjeg izdanja konferencije o tehnologiji i zdravlju, Klaus Stöckemann iz Peppermint Venture Partnersa, Michael Dillhyon iz europskog ogranka Vital Connecta i Damian O’Connor iz European Connected Health Alliancea.

Novi ljubljanski dan zdravlja bit će nastavak već započete inicijative upoznavanja s novostima koje pomažu u borbi s bolestima. Ranije ove godine, startupi koji se probijaju na ‘health-tech’ sceni imali su priliku predstaviti se na okupljanju čiji su domaćini bili HealthDay.si i farmaceutski div Bayer, a koliko nove stvari mogu biti zanimljive, pokazalo se s riječima članova Bayerova tima da i oni mogu nešto naučiti od ljudi koji se probijaju sa svojim startupima.

Projekti zainteresirani za dolazak na ljubljanski Digital Health Superevent mogu se prijaviti putem obrasca na internetu, a posjetitelji imaju priliku predbilježiti se za besplatnu ulaznicu za okupljanje u Ljubljanskom dvorcu.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Izvještaj

Znate li otkud vam dolaze najbolji kandidati i kako se prijavljuju na vaše oglase?

O kandidatima, načinu kako se prijavljuju na poslove i kako uspješno doći do onih najkvalificiranijih otkrili smo više na Employer Branding konferenciji uz domaći regrutacijski alat TalentLyft.

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.

Kolumna

Što vrh ima s time?

Kad te pozovu na panel s naslovom “Promjene dolaze s vrha (i kako do njega doći)?”, počneš opsesivno razmišljati o toj riječi - vrh.

Startupi i poslovanje

TransferWise: Klijentima štedimo više od milijardu funti bankarskih naknada godišnje, ali preostaje nam još 199 milijardi

Svojim jedinstvenim rješenjem za plaćanje u stranim valutama diljem svijeta, TransferWise bio je sreća za mnoge potrošače, ali godinama trn u oku mnogih banaka. Danas su upravo banke i druge velike korporacije poslovanja kojima se okreću u želji da do 2025. postanu vodeće infrastrukturno rješenje za međunarodna plaćanja. Kako planiraju u tome uspjeti, saznala sam od njihovog Alastaira Thompsona.

Nesortirano

Kako razviti aplikaciju koja će od “strašnog” e-Računa učiniti bezopasnog psića?

Poduzetnike oblijeva hladan znoj kada se sjete e-Računa, ali zamislite kako je onima koji stvaraju aplikacije za njegovo izdavanje? Čini se, ne tako strašno.

Sponzorirano

Koliko dobar WiFi u kafiću treba biti da bi gosti bili zadovoljni?

Na redu je i zadnja epizoda serijala Digitalni kafići kroz koji se bavimo ključnim stavkama na koje jedan uspješan kafić treba paziti u digitalno vrijeme. U 4. epizodi otkrivamo zašto je kafićima bitno istaknuti se dobrom WiFi vezom.