Suradnja s Netokracijom - Netokracija

Suradnja s Netokracijom

Netokracijin tim (s lijeva nadesno): Antonija Bilić Arar, Liliana Božić, Beatta Lovrečić, Ana Marija Kostanić, Tena Šojer, Marko Tadić, Marin Pavelić, Marko Crnjanski, Mia Biberović, Marko Mudrinić, Ivan Brezak Brkan Mario Poje

Netokracija je vodeća regionalna poslovno-tehnološka medijska tvrtka posvećena consumer i business segmentu, a koja pokriva rad na internetu, poslovanje startup tvrtki i digitalnu ekonomiju. Čita nas i prati digitalna generacija, a radi se o pojedincima koji ne samo da prvi koriste nove internetske i mobilne trendove, već ih stvaraju unutar  revolucionarnih startupa koje osnivaju ili tvrtki u kojima rade.

Netokracija je u Hrvatskoj pokrenuta 2009. godine. 2012. godine širimo se na tržište Slovenije, a od 2015. godine poslujemo u Srbiji.

2022. godine Netokraciju je akvizirao prvi hrvatski jednorog – Infobip. Nakon akvizicije, nastavljamo urednički neovisno pratiti startup i developersku scenu, a globalno stvarati kvalitetan developerski sadržaj. Dakle, lokalno se ne mijenja ništa osim što sada imamo još veću podršku za skaliranje i razvoj boljeg sadržaja.

Zašto Netokracija?

Posvećeni smo osiguravanja korisnih, kvalitetnih i relevantnih informacija za Netokrate, pa s oglašivačima zajedno razvijamo nove formate oglašavanja s ciljem unaprjeđenja komunikacije s ciljanom publikom.

Naša stručnost u primjeni native oglašavanja rezultirala je mnogobrojnim uspješnim kampanjama iza kojih stoje vodeći domaći, regionalni te globalni klijenti koji su upravo Netokraciju izabrali kao pouzdanog pružatelja usluge sadržajnog oglašavanja.

Uz native oglašavanje, u portfelju formata za naše klijente trenutno imamo opcije uključivanja u podcast, newsletter, oglašavanje događanja kroz naš kalendar i oglasa za posao kroz platformu Netokracija.Poslovi. Tu su i drugi web i video formati oglašavanja te konferencije poput Ladies of New Business. Naravno, i otvoreni smo i za druge formate po dogovoru.

Za više informacija o Netokracijinim uslugama, kontaktirajte nas na info@netokracija.com!

Neki od klijenata koji s nama već dulji niz godina uspješno surađuju i s nama rastu su: 

oglasivaci_1