Suradnja s Netokracijom - Netokracija

Infobip ❤️ Netokracijašto akvizicija znači za vas - i nas?

Suradnja s Netokracijom

omgcommerce-2016
Luka Travaš

Netokracija je vodeća regionalna poslovno-tehnološka medijska tvrtka posvećena consumer i business segmentu, a koja pokriva rad na internetu, poslovanje startup tvrtki i digitalnu ekonomiju. Pokrenuta 2009. godine u Hrvatskoj, Netokracija se 2012. godine proširila na tržište Slovenije, a od 2015. godine posluje u Srbiji – okupljajući na svim regionalnim tržištima oko sebe različite profile digitalaca i profesionalaca.

Zašto Netokracija?

Naša stručnost u primjeni native oglašavanja rezultirala je mnogobrojnim uspješnim kampanjama iza kojih stoje vodeći domaći, regionalni te globalni klijenti koji su upravo Netokraciju izabrali kao pouzdanog pružatelja usluge sadržajnog oglašavanja.

Konstantno uvodimo nove usluge koje sada čine dio portfelja u koji spadaju native oglašavanje, bilo da je to video sadržaj, konferencije, kao što su najveća regionalna konferencija posvećena ecommerceu, OMGcommerce, ili konferencija posvećena ženama u digitalnom poslovanju, Ladies of New Business, specijalizirane edukacije, poput onih posvećenih upravo native oglašavanju ili promociji putem Snapchata, i platforma za oglašavanje poslovaNetokracija.Poslovi!

Za više informacija o Netokracijinim uslugama, kontaktirajte nas na info@netokracija.com!

 

Netokracijine usluge odabrali su, između ostalih:

oglasivaci_1