Vodič kroz coworking prostore u Hrvatskoj - Netokracija

Vodič kroz coworking prostore u Hrvatskoj

Od Zagreba i Splita preko Osijeka, Rijeke i Šibenika - u Hrvatskoj danas imamo više od 40 coworking prostora koji se nalaze u inkubatorima, hotelima i samostalnim zgradama. Ovaj vodič pomoći će vam u pronalasku pravog mjesta za rad, gdje god se nalazili. Izostavili smo koji? Javite nam na info@netokracija.com!

3i inkubator Knin

Kninski poduzetnički inkubator raspolaže s coworking prostorom od 80 kvadratnih metara i 12 mjesta za rad, a u ostatku inkubatora možete pronaći i uredske prostore te prostorije za sastanke i održavanje događaja.

Cijena: Adresa: Sinjska ulica 10, Knin

Usluge: coworking, najam ureda, tehnički laboratorij, sobe za sastanke

HUB385

Dio mreže coworking i coliving prostora Rent24. U Zagrebu nudi četiri kata na koja se rasporedilo 335 radnih mjesta, 35 ureda i 19 soba za sastanke, a tu je i velik prostor za organizaciju događanja. Ako vam prostor ipak ne treba, tu je i mogućnost “virtualnog ureda”.

Cijena: Lokacija: Petračićeva 6, Zagreb

Usluge: coworking, najam prostora za događaje, virtualni ured, kuhinja

Coworking BIOS

Jedan od najstarijih coworking prostora u Hrvatskoj smjestio se u inkubatoru BIOS u Osijeku. Raspolaže sa dvadesetak radnih jedinica, a nudi i prostore za video pozive i čajnu kuhinju.

Cijena: Lokacija: Inkubator BIOS, J. J. Strossmayera 341, 31000 Osijek

Usluge: coworking, virtual office, kuhinja

Regus Zagreb

Lanac svjeskih coworking prostora i ureda Regus smjestio se na tri lokacije u Zagrebu, a osim coworking prostora nudi i virtualne urede te pristup stotinama ureda diljem svijeta koji su dio Regus grupe.

Cijena: Lokacija: Hoto Toranj, Grand Centra Hektorovićeva, Matrix Office Park, Zagreb

Usluge: Najam ureda i radnog prostora, coworking, članstvo, aplikacija

MyDesk

MyDesk je još jedan u nizu modernih novih coworking prostora u Zagrebu koji ima sve što može zatrebati: od besplatnog parkinga i roštilja za korisnike do radnih stolova i sobe za sastanke.

Cijena: Lokacija: Ulica Radoslava Cimermana 62B, Zagreb, drugi kat

Usluge: najam stola za rad, parking, soba za sastanke, roštilj

Instant Office

Smješten u poslovnom neboderu Zagreb Tower, Instant office nudi klasičan najam stolova za coworking, ali i računovodstvo i urede raznih veličina koji dobro dođu kada broj zaposlenika naraste.

Cijena: Adresa: Radnička cesta 80, Zagreb, peti kat

Usluge: Virtualni ured, najam fizičkog ureda, coworking, uredske i administracijske usluge

Travel&Technology HUB Gacka16

Coworking prostor namijenjen onima koji rade u industriji putovanja i turizma, koji uz dobre uvjete nudi i organizaciju događaja na atraktivnom travnatom krovu zgrade u Gackoj.

Cijena: Lokacija: Gacka16, Zagreb

Usluge: najam stola, prostor za sastanke, parking za bicikle, proslave na otvorenom

BIZkoshnica

Boutique coworking u centru Zagreba BIZkoshnica jedan je od najstarijih u glavnome gradu. Koshnica nudi virtualne urede, najam prostora i prostore za događaje, ali i poslovno savjetovanje za sve nove poduzetnike.

Cijena: Adresa: Ilica 71, Zagreb

Usluge: Najam ureda, virtualni ured, coworking, poslovno savjetovanje

Code Hub Zadar

Drugi zadarski coworking prostor nalazi se na Sveučilištu, što ga čini posebno privlačnim za studente koji kreću sa svojom poduzetničkom karijerom. Code Hub nudi najam čitavog prostora, coworking stola ili sudjelovanje u raznim događajima.

Cijena: Adresa: Ulica dr. Franje Tuđmana 24d, Zadar

Usluge: Coworking, najam prostora za događaje, kuhinja

COIN Coworking Zadar

Prvi otvoreni coworking prostor u Zadru, COIN nudi 30 stolova koji je, kao i većina prostora na Jadranu, privlačan turistima koji rade dok putuju. Coworking nudi prostore za sastanke i konferencije i velik broj radnih mjesta.

Cijena: Adresa: Put Murvice 16, Zadar

Usluge: coworking, sobe za sastanke i prostor za događaje

Element Int

Coworking okrenut arhitektima, dizajnerima interijera i svim drugim freelancerima. Nudi kratkoročni i dugoročni najam stola ili ureda i konferencijsku sobu.

Cijena: Lokacija: Dolac 1, Zagreb

Usluge: Najam stola ili ureda, konferencijski prostor, kuhinja

Inkubator PISMO

Inkubator gaming industrije PISMO u Novskoj nadomak je Zagreba, a nudi suvremenu opremu za sve one koje zanima razvoj igara, ali i druge digitalne industrije. Inkubator ima coworking prostor i mnoštvo dodatnih sadržaja poput studija za fotogrametriju, motion capture studija i drugih.

Cijena: Adresa: Trg Luke Ilića Oriovčanina 8, Novska

Usluge: korištenje glazbenog / motion capture / fotogrametrijskog studija, coworking, prostor za događaje

IMPACT Hub Zagreb

Jedan od najstarijih coworking prostora u Zagrebu, IMPACT Hub namijenjen je poduzetnicima koji svojim radom žele učiniti razliku u svijetu, a ako ste jedan od njih ovaj prostor nudi edukacije i podršku, skupa s uredima i dobrom lokacijom.

Cijena: Adresa: Basaričkova 11, Zagreb

Usluge: najam radnog stola, pristup drugim Impact Hubovima izvan Hrvatske

ZICER Zagreb

Coworking prostor koji je dio ZICER inkubatora na Zagrebačkom Velesajmu nudi prostrane urede i prostore, sobe za sastanke i ekskluzivni pristup edukacijama i događajima koji se odvijaju u prostoru.

Cijena: Lokacija: Avenija Dubrovnik 15, Zagreb

Usluge: najam ureda, najam stola, edukacije, događaji

Wespa Spaces Zagreb

Jedan od najvećih coworking i uredskih prostora u Zagrebu, Wespa Spaces nudi podcast prostor, restoran, coworking i uredske prostore, parking i prostor za događaje.

Cijena: Lokacija: Zavrtnica 17, Zagreb

Usluge: coworking, hot desk, najam ureda, virtualni ured, restoran, konferencijski prostori, kuhinja, parking za bicikle

PazinUP

Pazinski poduzetnički inkubator realiziran je uz pomoć EU fondova, a sastoji se od dva kata na kojima se nalaze uredi, kuhinja, coworking prostor i prostorije za sastanke. Svi građani Pazina ostvaruju 50% popusta na sve zakupe u inkubatoru!

Cijena: Adresa: Prolaz Jože Šurana 3, Pazin

Usluge: Najam ureda, najam radnog stola, edukacije i inkubacija

Coworking Rovinj

Coworking prostor u Rovinju nalazi se u staroj jezgri grada i nudi različite pakete, ovisno o potrebama. U prostoru se često održavaju događaji, a sastoji se od 18 radnih jedinica na oko 140 kvadratnih metara.

Cijena: Adresa: Ulica Augusta Ferrija 37, Rovinj

Usluge: hot desk, sobe za sastanke, poštanski ormarić

JEDRO Centar, Murter

Smješten u prostorima Društvenog Centra JEDRO na otoku Murteru, ovaj coworking prostor bit će vrlo zanimljiv turistima koji posjećuju Kornate. Prostori se nalaze u zgradi Općine Murter Kornati, a maksimalno mogu primiti 14 osoba. Posjetitelji mogu snimati i podcaste.

Cijena: Adresa: Ul. Butina 2, Murter

Usluge: coworking, snimanje podcasta, prostorije za sastanke

Lazareti Hub Dubrovnik

Osmišljen kao dio kreativne četvrti u Dubrovniku, Lazareti Hub je novi coworking koji se nalazi u građevini koja je pod zaštitom UNESCO-a, što ovaj coworking čini možda i najposebnijim u Hrvatskoj. Osim coworkinga, Lazareti se koriste za događaje, ugostiteljstvo, umjetničke izložbe i slično.

Cijena: Adresa: Kreativna četvrt Lazareti, Frana Supila 10 Dubrovnik

Usluge: najam stolova, knjižnica, prostor za događaje, izložbe, koncerte

Klub Kotač

Nesvakidašnji coworking prostor nalazi se u prostorijama kluba Kotač u Puli. Ovaj klub, u kojem možete osim raznih edukacija poslušati i koncerte, posjeduje i coworking prostor koji je besplatan za korištenje, a nalazi se u društvenom centru Rojc.

Cijena: Adresa: Ul. Ljudevita Gaja 3, Pula

Usluge: besplatan coworking

Klub mladih Rijeka

Coworking prostor smješten u riječkom Klubu mladih već dugo vremena ispunjava potrebe studenata i startupera u Rijeci. Prostor sadrži nekoliko učionica i u njemu se često održavaju događaji, edukacije pa i prijenosi nogometnih utakmica. Zanimljivo, Klub ima i brijačnicu i knjižnicu.

Cijena: Adresa: Erazma Baria A, Rijeka

Usluge: najam učionice i radnog prostora, kuhinja, edukacije, najam računala, brijačnica

RiHub

Punopravni startup inkubator, RiHub se sastoji od prostora za sastanke, coworking prostora i konferencijskih dvorana. Glavna namjena prostora je podrška lokalnim poduzetnicima, a ima kapacitet od 25 radnih mjesta.

Cijena: Adresa: Ivana Grohovca 1/a, Rijeka

Usluge: coworking prostor, najam dvorana za konferencije i sastanke

Marvie Hotel

Ovaj coworking nalazi se u splitskom hotelu Marvie, ali nije otvoren samo za goste. Prostorija coworkinga ima 40 m2, i može primiti do osam osoba u coworkingu. Korisnicima se nude i Shiatsu masažeri, pića po narudžbi i sobe za sastanke.

Cijena: Adresa: Peričićeva 1, Split

Usluge: hotel, najam coworking prostora, prostorije za sastanke

Scaleup Split

Tvrtka Scaleup promovira se kao "networking platforma" koja omogućava povezivanje freelancera i putnika u coworking prostorima. Tvrtka osim coworkinga nudi i edukacije, nekoliko različitih vrsta fizičkih i virtualnih ureda, kao i druge usluge za podršku poduzetnicima.

Cijena: Adresa: Poljička cesta 39, Split

Usluge: najam ureda, virtualni uredi, poslovno savjetovanje, coworking

TinkTank coworking

TinkTank, kao što i ime sugerira, predstavlja zajednicu, a ne samo coworking. U njihovom prostoru u Splitu posjetitelji imaju besplatan parking, prostor za radionice i IT opremu.

Cijena: Adresa: Vrančićeva ulica 6, Split

Usluge: Najam stola, škola jezika, sobe za sastanke, edukacije

The Works Coworking

Works je jedan od najopremljenijih coworking prostora u Dalmaciji, a osim ureda i stolova uključuje i gaming stanicu, teretanu, kafić i veliki prostor za organizaciju događaja, kao i nekoliko konferencijskih prostorija.

Cijena: Adresa: Spinčićeva ulica 2b, Split

Usluge: coworking prostor, prostorije za sastanke, teretana, kafić

Smartspace

Ovaj multifunkcionalni prostor u centru Splita može biti coworking prostor, galerija, prostor za događaje i još mnogo toga. Prostor sadrži urede i prostorije za održavanje događaja.

Cijena: Adresa: Tončićeva 3, Split

Usluge: coworking, prostorije za događaje, galerija, privatne sobe za sastanke

Trokut Šibenik

Centar poduzetništva Trokut u Šibeniku nudi coworking i najam prostora. Centar se nalazi na tri lokacije, ali za digitalce najzanimljivija je upravo Trokut u kojoj možete iznajmiti ured ili samo raditi. Trokut također nudi i inkubaciju, prostore za sastanke, košarkaško igralište i pristup mnogim događajima.

Cijena: Adresa: Ulica Velimira Škorpika 7/a, Šibenik

Usluge: najam ureda ili coworking, savjetovanje, inkubacija

TICM Čakovec

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje proteže se u tri zgrade u Čakovcu, a u njemu svoje prostore ima gotovo 50 tvrtki. TICM podržava lokalne poduzetnike više od desetljeća, a osim najma ureda u njemu postoji i velik potpuno opremljen coworking prostor.

Cijena: Adresa: Bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec

Usluge: coworking, najam ureda, inkubacija

STIR UP

Coworking prostor STIR UP u Zaboku novi je i moderan prostor koji nudi radionice, coworking, edukacije, ali i plaćanje kriptovalutama za sve usluge. Prostor ima i svoj lounge dio te kuhinju.

Cijena: Adresa: Matije Gupca 64, Zabok

Usluge: plaćanje kriptovalutama, coworking, kuhinja

Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac

Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac kapitalni je projekt općine Antunovac koja se nalazi nedaleko Osijeka. Prostorije inkubatora zauzimaju više od 3000 metara kvadratnih, a uključuju i dva coworking prostora.

Cijena: Adresa: Braće Radića 4, Antunovac

Usluge: Coworking prostor, najam ureda, edukacije i organizacija događaja, inkubacija

Poduzetnički inkubator Osvit

Coworking dio Poduzetničkog Inkubatora Osvit u Donjem Miholjcu omogućuje najam ureda i prostora, kao i brojne edukacije i informacije. Osvit je prvenstveno inkubacijski prostor, ali svi zainteresirani za coworking lako će pronaći svoje mjesto na nekom od dostupnih stolova.

Cijena: Adresa: Industrijska zona Janjevci 21, Donji Miholjac

Usluge: coworking, parking, inkubacija, najam prostora i ureda

Poduzetnički inkubator Kutina (PUNK)

Jedini inkubator u Kutini dom je mnogim lokalnim tvrtkama, a u sebi sadrži i prostorije za coworking, kao i mnoge usluge namijenjene poduzetnicima. Tu su i maketarnica, sobe za pozive, mjesto za izložbe i uredi.

Cijena: Adresa: Hrvatskih Branitelja 2, Kutina

Usluge: najam ureda, coworking, prostor za događaje i konferencije

Sit and Work Karlovac

Mali karlovački coworking prostor Sit and Work nudi usluge dijeljenog ureda i sobe za sastanke, a dio je knjigovodstvenog obrta SIT. Nalazi se u centru Karlovca.

Cijena: Adresa: Vladimira Nazora 6, Karlovac

Usluge: coworking, najam sobe za sastanke

Coworking SC Karlovac

Studenti koji planiraju razvijati svoje poslovne ideje u Karlovcu to mogu učiniti u coworking prostoru Studentskog centra Karlovac. Dio tamošnjeg internet caffea pretvoren je u prostran coworking koji je besplatan za studente, ali otvoren i za sve ostale građane.

Cijena: Adresa: Frana Krste Frankopana 5, Karlovac

Usluge: coworking prostor

Mreža inkubatora Virovitičko-podravske županije

Virovitičko-podravska županija stoji iza mreže inkubatora koju sačinjavaju inkubatori u Virovitici, Orahovici, Pitomači i Slatini. Svaki od njih nudi prostorije za coworking, a razlikuju se veličinom i brojem prostorija, kao i dostupnošću dvorana.

Cijena: Lokacije: Slatina, Orahovica, Pitomača, Virovitica

Usluge: više lokacija, coworking, edukacije, inkubacija

BIC Vukovar

Poslovno-inovacijski centar Vukovar u sebi sadrži inkubator, proizvodni centar, edukacijski centar, kao i coworking prostor. Coworking prostor nalazi se u predinkubacijskom dijelu centra, a u ponudi ima 10 radnih stanica te laboratorij i prostorije za sastanke i događaje.

Cijena: Adresa: Gospodarska zona 15, Vukovar

Usluge: coworking, laboratorij za ispitivanja obnovljivih izvora energije, parking, inkubacija

Gradac CoWorking

Coworking prostor u mjestu Gradac, nedaleko od Ploča sastoji se od četiri prostorije koje se nalaze u IT tvrtki Code Pod. Coworking prostor otvoren je svima, a nudi i teretanu te odličnu lokaciju blizu mora u malom turističkom mjestu.

Cijena: Adresa: Jadranska 107, Gradac

Usluge: coworking, teretana

Enter Koprivnica

Enter inkubator u Koprivnici sastoji se od dva odvojena prostora od kojih se onaj u Inkubatoru kreativnih industrija koristi kao coworking prostor. Osim prostora za rad, u Enteru su dostupne i dvije manje dvorane te terasa i prostorija za 3D modeliranje.

Cijena: Adresa: Inkubator kreativnih industrija Enter, Trg Žarka Dolinara 18, Koprivnica

Usluge: coworking, prostorije za sastanke i događaje, prostor za 3D modeliranje

Coworking Labin

Smješten iznad prostorija Gradske knjižnice, coworking prostor u Labinu ima 10 mjesta i otvoren je svim zainteresiranim poduzetnicima i digitalnim stručnjacima. Posebno je zanimljivo što je prvih pola godine korištenja besplatno ukoliko imate tvrtku registriranu u Labinu.

Cijena: Adresa: Rudarska ulica 1a, Labin

Usluge: coworking, subvencioniranje prostora

Centar kreativnih industrija Sisak

Kreativni inkubator u Sisku nalazi se na 950 četvornih metara i ima devet prostora za razne namjene, uključujući i coworking prostor. Coworking ima mjesta za 32 osobe, a može se i pregraditi u dvoranu ili prostor za sastanke. U ostatku zgrade nalaze se prostorije za događaje, uredi i druge potrebne stvari.

Cijena: Adresa: Ulica Stjepana i Antona Radića 20, Sisak

Usluge: coworking prostor, administrativne usluge, prostorije za sastanke, inkubacija, laboratorij za multimediju

LIFE & WORK

Samo 15 minuta od Splita, LIFE & WORK coworking nudi otvorene i privatne urede, privatne sobe za odmor, moderno opremljenu konferencijsku dvoranu te prostor za događaje. Uz to, raspolaže s EV punjačima za automobile, rezerviranim parkirnim mjestima, brzim optičkim internetom i tuševima...

Cijena: Adresa: Put Bana 19, Dugopolje

Usluge: coworking, najam ureda, event prostor, P.O. box, virtualni ured

Poduzetnički inkubator Vinkovci

Poduzetnički inkubator Vinkovci raspolaže s coworking prostorom u kojem se nalazi šest računala spremnih za korištenje. Osim coworkinga, u inkubatoru se nalaze različiti proizvodni i uredski prostori, ali i prostori za sastanke, konferencije i druga događanja.

Cijena: Adresa: Dragutina Žanića Karle 16, Vinkovci

Usluge: coworking prostor, najam ureda, prostorije za događaje i sastanke

Poduzetnički inkubator Biograd na Moru

Biograd na Moru ima svoj inkubator u kojem poduzetnici mogu pronaći svoj prvi ured, ali u sklopu istog objekta postoji i coworking prostor za koji se treba ispuniti zahtjev. Zanimljivo je kako se projekt inkubatora razvio uz pomoć BIOS-a Osijek i CEDRA Split.

Cijena: Adresa: Bukovačka 23, Biograd na Moru

Usluge: coworking (uz najavu)

Agroom – Blockchain i IT Hub na Visu

Agroom je prvi IT i blockchain otok na svijetu, ali ujedno i prvi otočki coworking prostor, koji okuplja pojedince i tvrtke iz područja IT-a, blockchaina, i web3 segmenta. Ideja iza njega je imati motivirajuće i suradničko okruženje u kojem možete zajedno raditi, napredovati, stvarati nove kontakte.

Cijena: Ul. Komiških iseljenika 3, 21485, Komiža

Usluge: coworking, eventovi, networking

Inkubator ideja – Bjelovar

Na 200 m2 korisnicima se nudi 14 zasebnih radnih jedinica, lounge zonu za odmor, prostoriju za sastanke i rad u timovima, prostor za održavanje evenata te kuhinju s toplim napitcima, mogućnost korištenja prijenosnih računala, usluge printanja i skeniranja te ormariće za odlaganje osobnih stvari.

Cijena: Andrije Mohorovičića 59, Bjelovar

Usluge: coworking

Re.Split Coworking

Novi coworking prostor u Splitu nudi jedinstvenu i opuštajuću atmosferu i dizajn. Ovaj coworking nudi i Zen sobu za opuštanje, a dio je agencije Re.Split koja nudiu usluge poslovnog savjetovanja i razvoja softvera.

Cijena: Adresa: Cvite Fiskovića 4, Split

Usluge: coworking, zen zona za opuštanje, parking, prostorije za događaje

Poduzetnički inkubator InnoBROD

Inkubator INNOBROD nedavno je izgrađeni inkubator u Slavonskom Brodu koji se proteže na nešto više od 500 kvadratnih metara uredskog i coworking prostora. Osim ureda i coworkinga, sadrži i konferencijsku dvoranu, multimedijalnu dvoranu i veliki proizvodno-servisni prostor.

Cijena: Adresa: Gospodarska zona Bjeliš - Zapad, Slavonski Brod

Usluge: Coworking, inkubacija, edukacije i organizacija događaja

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske Županije

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije smjestio se u Krapini, a osim inkubacije i najma ureda nudi i coworking prostor od oko 40 kvadrata. Korisnici mogo koristiti i 3D printer te skener i dobiti pristup događajima u inkubatoru.

Cijena: Adresa: Bobovje 52G, Krapina

Usluge: Coworking, CAD/CAM softver, inkubacija, parking, 3D printer i skener

House of Blockchain

Prvi coworking prostor specijaliziran za tu tehnologiju - House of Blockchain, jedan je od deset najvećih u državi. Na 650 kvadrata nalaze se privatni uredi, otvoreni radni prostori, sobe za sastanke, kuhinje i prostori za odmor... gdje planiraju okupiti i povezivati startupe i pojedince iz web 3 svijeta.

Cijena: Adresa: Zagreb, Slavonska Avenija 6

Usluge: coworking, 24/7 dostupnost, prihvat pošte, parking na zahtjev