Izjava o privatnosti - Netokracija

Izjava o privatnosti

Naša politika zaštite podataka

U Netokraciji stavljamo veliki naglasak na održavanje povjerenja i sigurnosti kupaca i posjetitelja na našoj mrežnoj stranici te pretplatnika na naš e-letak, odnosno newsletter. U nastavku možete pronaći informacije kako Netokracija, kao kontroler podataka (u daljnjem tekstu Kontroler podataka), postupa s prikupljenim podacima posjetitelja ili pretplatnika na newsletter.

1. Pretplata na e-letak (newsletter)

Prilikom pretplate na naš newsletter prikupljamo osobne podatke putem alata Mailchimp ili Google Forms, ali se ograničavamo samo na nužne podatke potrebne za organizaciju događaja, prijavu za posao ili slanje željenog sadržaja, ovisno o vrsti newslettera, te identifikaciju Vas kao zainteresiranog posjetitelja, kandidata za posao ili čitatelja.

Te podatke koristimo zbog nekoliko razloga: kako bismo Vas obavijestili o novostima o kojima ste tražili da vas obavijestimo (novi događaji, velike vijesti, nove ponude, novi oglasi za posao); kako bismo Vas kontaktirali jer trebamo ili Vam želimo pružiti dodatne informacije; kako bismo provjerili jesu li naši podaci ažurni i kako bismo eventualno provjerili jeste li zadovoljni pruženom uslugom. Ne razmjenjujemo popis email adresa s drugim organizacijama ili pravnim i fizičkim osobama, osim u slučaju prijave oglasa za posao, gdje Vaše podatke i dokumente koje ste nam poslali prosljeđujemo poslodavcu kako bi ih mogao obraditi u svrhu potencijalnog zapošljavanja.

Što se tiče odjave s newslettera, u svakom trenutku to možete učiniti ako kliknete na “unsubscribe” u bilo kojem od naših mailova. Također se možete odjaviti ako nam pošaljete email na info@netokracija.com i zatražite odjavu.

2. Veze na druge mrežne stranice

Ova politika zaštite privatnosti ne obuhvaća poveznice na ovoj mrežnoj stranici koje vode na druge mrežne stranice. Te druge mrežne stranice nisu obvezane ovom politikom privatnosti te, ako imate pitanja kako neka druga mrežna stranica koristi vaše podatke, trebate provjeriti njihovu politiku privatnosti.

3. Komentiranje ispod članaka

Prilikom komentiranja članaka, potrebno je ostaviti email adresu kako biste dobivali obavijesti o novim komentarima.

Te email adrese ne razmjenjujemo s drugim organizacijama ili pravnim i fizičkim osobama, a ako želite da se email adresa ukloni iz našeg sustava, pošaljite nam email na info@netokracija.com i zatražite odjavu.

Ako koristite uslugu Gravatar i ona je povezana s mailom koji ostavljate prilikom komentiranja, uz komentar će se pokazati Vaša fotografija koju ste odredili putem Gravatara. Ako to ne želite, napravite promjenu putem usluge Gravatar ili koristite mail adresu koja nije povezana s tom uslugom.

4. Pristup Vašim osobnim podacima

Imate pravo na pristup, ispravak, brisanje ili protivljenje korištenja vaših osobnih podataka koji se nalaze kod nas. Vaša prava možete iskoristiti ako pošaljete zahtjev na info@netokracija.com.

5. Promjene u politici privatnosti

Naša politika zaštite privatnosti se redovito razmatra i po potrebi ažurira. Politika zaštite privatnosti je zadnji put ažurirana 7. siječnja 2019. godine.

6. Informacije o kolačićima

Upotrebljavamo kolačiće koji su male datoteke koje sadržavaju informacije o vašem pretraživanju na ovoj mrežnoj stranici s glavnim ciljem činjenja pregledavanja stranice lakšim.