RunKeeper uveo "Like" za najzdravije sadržaje koje ćete naći na internetu - gumbić zvan Healthy!

RunKeeper uveo “Like” za najzdravije sadržaje koje ćete naći na internetu – gumbić zvan Healthy!

RunKeeper je poznata aplikacija koja prati vaše trčanje, skijanje, vožnju biciklom ili neku drugu fizičku aktivnost. Iako možete imati prijatelje i stvarati timove, RunKeeper se do sad uglavnom koristio kao log vježbi i težine. Ne više. ;) RunKeeper je uveo "Healty" gumb s kojim možete podijeliti internetske članke o zdravlju i prehrani sa svojim RunKeeper prijateljima. Odnosno, s onima koje to vjerojatno zanima, jer ćemo pretpostaviti da ne želite takvo nešto podijeliti sa svim svojim prijateljima na Facebooku.

RunKeeper je na svom blogu predstavio novi društveni dodatak

RunKeeper je poznata aplikacija koja prati vaše trčanje, skijanje, vožnju biciklom ili neku drugu fizičku aktivnost. Iako možete imati prijatelje i stvarati timove, RunKeeper se do sad uglavnom koristio kao log vježbi i težine. Ne više. 😉

RunKeeper je uveo “Healty” gumb s kojim možete podijeliti internetske članke o zdravlju i prehrani sa svojim prijateljima. Odnosno, s onima koje to vjerojatno zanima, jer ćemo pretpostaviti da ne želite takvo nešto podijeliti sa svim svojim prijateljima na Facebooku. RunKeeper dijeli ove priče u vašem feedu s vašim RunKeeper prijateljima.

The Next Web prenosi da su mnoge stranice (poput MeYouHealth, Healthy Imagination i Greatist) već postale parneri RunKeepera i prihvatile novi socijalni dodatak. Ako stranica koju posjećujete nema Healty gumb, možete koristiti bookmarklet i preko njega podijeliti zanimljivi članak sa svojim prijateljima.

RunKeeper ima i mobilnu aplikaciju koju možete besplatno skinuti za iOS, Android, Nokia ili WP 7 mobilne uređaje.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Startupi i poslovanje

Što su nam skrivile hrvatske digitalne agencije?

Hrvatski uslužni IT, uključujući digitalne agencije, zamašnjak je koji više od dva desetljeća puni državni proračun i tople developerske stolice. S druge strane, činovnici, a i mediji, papagajski mantraju o proizvodnim tvrtkama i kako će nas one konačno pogurati prema pikselastom eldoradu.

Što ste propustili

Izrada web stranica

Developeri, dizajneri, project manageri – za AI budućnost možete se pripremiti već danas

Cilj svakog developera i dizajnera je bolje korisničko iskustvo - a upravo ovdje može pomoći kognitivna znanost koja promišljanje o korisnicima, da li dizajna, koda ili gotove aplikacije, stavlja u fokus svega što IT stručnjaci rade.

Startupi i poslovanje

Kako se Glovo i Konzum pripremaju za povećanje broja narudžbi zbog koronavirusa?

Uz sve više vijesti o koronavirusu, raste i broj onih koji se oslanjaju na digitalne servise kako bi naručili hranu ili namirnice. Kako se za povećanje prometa pripremaju servisi za dostavu?

Kultura 2.0

Na web trgovinama deseci zaštitnih maski upitnih cijena i kvalitete

U svakom kriznom razdoblju nađe se pojedinaca i tvrtki koji će situaciju iskoristiti za svoj profit, ali maske s desetorostruko većim cijenama i modnim etiketama zbilja su poseban slučaj.

Startupi i poslovanje

Što o radu od kuće zbog koronavirusa kažu PBZ, Infobip, Nanobit…?

Nakon što je jučer potvrđeno da i u Hrvatskoj imamo prve osobe zaražene koronavirusom, dobar dio ovdašnjih tvrtki je počeo ozbiljnije razmišljati o promjeni načina rada. Prvo su se počela ukidati putovanja u inozemstvo, a potom se počeo uvoditi rad od kuće.

Startupi i poslovanje

Dijeljenje romobila i u Hrvatskoj: Bolt prvi uveo romobile u ponudu

150 romobila koje možete otključati i voziti kada god vas je volja bit će dostupno u Splitu za sve korisnike Bolt aplikacije.

Digitalni mediji

U manje od 24 sata od prvog slučaja u Hrvatskoj, koronavirus smo online spomenuli čak 15 tisuća puta

Sada već svi znamo da je koronavirus došao u Hrvatsku, no koliko viralno je ova tema zaokupila sve nas pokazat će kao i uvijek - brojke.