Poklanjamo ne 1, ne 2, nego 10 robotskih kosilica!

Za ne povjerovati: Poklanjamo ne 1, ne 2, nego 10 robotskih kosilica!

Kad smo se pitali - koji to problemi najviše muče naše čitatelje, sjetili smo se onog ključnog koji dolazi s lijepim vremenom. Travnjak. Nepokošeni travnjak. Bilo da imate manju površinu u dvorištu ili ogromnu livadu, mislimo na vas. I znamo da ne volite kositi. I znamo da volite gadgete. I stoga tražimo čak 10 osoba koje će dobiti na korištenje robotsku kosilicu. Ponaša se poput ovčice i sama bira koju će travu ‘grickati’, a sve što trebate je na nju - 'paziti'. I možda tu i tamo pomaziti. I nježno šapnuti: 'Dobra kosilica'.

kosilica_1naslovna

U redu, ovo posljednje možda nije potrebno, ali doista se traže “travopazitelji”, odnosno osobe koje će osvojiti robotsku kosilicu Husqvarna Automower vrijednu 11.000 kuna, a natječaj kreće danas, 1. travnja, i traje do 1. listopada 2016. godine. Uvjet je jedan – da odabrane osobe testiraju kosilice do 23. rujna i objavljuju svoja video “svjedočanstva” putem YouTubea. Slijedi vijećanje i… 28. rujna. Što će se dogoditi 28. rujna? Vaš će travnjak višestruko puta biti pokošen, vi sretni, kosilica poslušna, a tog će se dana proglasiti i dobitnici.

Robot-kosilica-ovčica-što?

bubamara

Zanimljiv je ovo stroj – podsjeća na oklopnu bubu, a ponaša se poput ovčice. “Gricka” malo trave amo, malo tamo, i to po vlastitom nahođenju. Vlasnik samo treba svoj travnjak omeđiti žicom koja određuje granice košnje stroja, a potom postaviti baznu stanicu koja je povezana na električnu mrežu. I to je to – mozak potom ide na pašu, kao i kosilica.

Kosilica sama ide travnjakom, zaobilazi prepreke, a osjeti li da joj se baterija bliži kraju, sama će poslušno otići i na punjenje. Ne smeta joj kiša, ne smeta joj vrućina, ne smetaju ni lopovi jer je zaštićena PIN-om.

Prijave od danas do 20. travnja!

Ovaj je natječaj nastavak nagrađivane kampanje “travopazitelj”, odnosno “oglasa za najbolji posao” koji je prošle godine osvojio društvene mreže i medije, a ako želite sudjelovati u ovogodišnjem izdanju, odnosno i sami “paziti” na travnjak (i kosilicu kojoj, zapravo, treba minimalno pažnje), prijavite se putem stranice travopazitelj! Na travu možda ne morate paziti, ali trebate na datume – prijave traju do 20. travnja!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.

Što ste propustili

Prikaz

Što znači biti junior, što middle, a što senior u hrvatskoj tehnološkoj industriji?

Tri programerske pozicije - 100 definicija što obuhvaćaju. Ususret objavi matrice senioriteta development agencije Bornfight, iskoristili smo priliku razgovarati s nekoliko članova domaće IT zajednice ne bi li rasvijetlili što bi mogao biti standard za juniorski, middle ili seniorski posao programera. Evo što smo saznali...

Kultura 2.0

Zašto vam baš neću dati email ili broj direktora te tvrtke, ali možda napravim intro (što je bolje za vas)

“Možeš li mi dati email ili telefon od...?” Žao mi je, ne neću. Umjesto dilanja kontaktnih podataka, vrijeme je da usvojimo kulturu “introa”.

Internet marketing

Uvodimo četverodnevni radni tjedan i normalne rokove u marketinšku industriju ASAP!

Svi marketingaši na početku svoje karijere prođu vatreno krštenje rokova "za jučer", ali mora li takvo stanje ostati i u digitalnom dobu? Zajedno s Domagojem Davidovićem iz Švicarske, otkrivamo potencijalna rješenja za normalniji radni ritam u industriji.

Internet marketing

Na Valentinovo ne cvjetaju samo ruže, nego i industrija seksi igračaka za odrasle: LELO i Libido otkrivaju i koliko

Sretno Valentinovo! Danas je dan zaljubljenih, a na Netokraciji smo se odlučili istražiti kupovne navike i digitalne kampanje nešto posebnijih stvari, baš za ovaj dan.

Tehnologija

Nanobit i Microblink: Ako zaživi GDSA, izazivač Google Playa, olakšat će ulazak na kinesko tržište aplikacija

Xiaomi, Vivo i Oppo udružili su se u razvoju platforme koja bi bila direktan konkurent Google Playu. Kako to može utjecati na domaće IT tvrtke, otkrili smo u razgovoru s njihovim predstavnicima.

Mobilno

MWC otkazan: Hrvatski novinari i izlagači, poput Microblinka, Undabota i Delta Realityja, saniraju štetu

Najveći sajam mobilne telefonije, Mobile World Congress u Barceloni jučer je otkazan, a kao razlog se navodi - koronavirus. Neki bi se s time složili, neki vide druge razloge, no posljedice za mnoge u industriji su očigledne i nisu zaobišle hrvatske izlagače, novinare i posjetitelje.