Poklanjamo ne 1, ne 2, nego 10 robotskih kosilica!

Za ne povjerovati: Poklanjamo ne 1, ne 2, nego 10 robotskih kosilica!

Kad smo se pitali - koji to problemi najviše muče naše čitatelje, sjetili smo se onog ključnog koji dolazi s lijepim vremenom. Travnjak. Nepokošeni travnjak. Bilo da imate manju površinu u dvorištu ili ogromnu livadu, mislimo na vas. I znamo da ne volite kositi. I znamo da volite gadgete. I stoga tražimo čak 10 osoba koje će dobiti na korištenje robotsku kosilicu. Ponaša se poput ovčice i sama bira koju će travu ‘grickati’, a sve što trebate je na nju - 'paziti'. I možda tu i tamo pomaziti. I nježno šapnuti: 'Dobra kosilica'.

kosilica_1naslovna

U redu, ovo posljednje možda nije potrebno, ali doista se traže “travopazitelji”, odnosno osobe koje će osvojiti robotsku kosilicu Husqvarna Automower vrijednu 11.000 kuna, a natječaj kreće danas, 1. travnja, i traje do 1. listopada 2016. godine. Uvjet je jedan – da odabrane osobe testiraju kosilice do 23. rujna i objavljuju svoja video “svjedočanstva” putem YouTubea. Slijedi vijećanje i… 28. rujna. Što će se dogoditi 28. rujna? Vaš će travnjak višestruko puta biti pokošen, vi sretni, kosilica poslušna, a tog će se dana proglasiti i dobitnici.

Robot-kosilica-ovčica-što?

bubamara

Zanimljiv je ovo stroj – podsjeća na oklopnu bubu, a ponaša se poput ovčice. “Gricka” malo trave amo, malo tamo, i to po vlastitom nahođenju. Vlasnik samo treba svoj travnjak omeđiti žicom koja određuje granice košnje stroja, a potom postaviti baznu stanicu koja je povezana na električnu mrežu. I to je to – mozak potom ide na pašu, kao i kosilica.

Kosilica sama ide travnjakom, zaobilazi prepreke, a osjeti li da joj se baterija bliži kraju, sama će poslušno otići i na punjenje. Ne smeta joj kiša, ne smeta joj vrućina, ne smetaju ni lopovi jer je zaštićena PIN-om.

Prijave od danas do 20. travnja!

Ovaj je natječaj nastavak nagrađivane kampanje “travopazitelj”, odnosno “oglasa za najbolji posao” koji je prošle godine osvojio društvene mreže i medije, a ako želite sudjelovati u ovogodišnjem izdanju, odnosno i sami “paziti” na travnjak (i kosilicu kojoj, zapravo, treba minimalno pažnje), prijavite se putem stranice travopazitelj! Na travu možda ne morate paziti, ali trebate na datume – prijave traju do 20. travnja!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.