Održava se prvi hrvatski business development susret - ovaj utorak u Zagrebu!

Održava se prvi hrvatski business development susret – ovaj utorak u Zagrebu!

Za osobe koje se bave prodajom Salesforce ne treba posebno predstavljati. Upravo vas, koji želite svoju prodaju i njene procese dovesti na iduću razinu, pozivamo da nam se pridružite na ‘bizdev meetupu’ pod nazivom 'Na prekretnici' koji u Zagrebu, 6. lipnja, organiziraju Salesforce, Netokracija i HSM Informatika.

Ako smatrate da vaš biznis može unaprijediti još kvalitetnija prodaja, uz pomoć tehnologije, te želite raditi na njenom daljnjem razvoju, dođite na susret u Green Gold Centru, Radnička cesta 50, u kongresnu dvoranu Forum Zagreb, gdje će se održati susret posvećen razvoju poslovanja pod imenom Na prekretnici.

Od 17:30 do 20 sati čut ćete kako (re)strukturirati poslovne procese, posebice one povezane s prodajom, marketingom i razvojem poslovanja općenito; kako postaviti poslovanje na način da svi dijelovi poslovno-razvojnog tima (sales, sales development, business development, marketing, customer support…) čine integrirani sustav koji će rezultirati poboljšanjem prodajnih rezultata; kako povećati stopu zadržavanja klijenata, kako efikasno akvizirati nove klijente i mnogo više.

Studije slučaja, radionice… I druženje

Iako je Netokracija medij, s obzirom na našu specifičnu publiku značajan dio resursa ulažemo u razrađivanje procesa i strategija, stoga ćemo dio toga predstaviti na susretu. Nakon uvodnog obraćanja našeg Ivana Brezaka Brkana, potom Istvana Viza, Senior Account Executivea za CEE, Salesforce, te Jakova Urbankea, operativnog direktora HSM Informatike, uslijedit će praktični dio. Studiju slučaja predstavit će Marija Buljugić, čelna osoba za prodaju u globalnoj tvrtki specijaliziranoj za poslovanje u oblaku Devtech, a potom će demo Salesforcea predstaviti Dejan Rogan iz HSM Informatike, voditelj edukacije.

Nakon toga ide edukativno druženje gdje će sudionici meetupa moći birati temu neformalne radionice kojoj će prisustvovati – Customer centric discovery, Marketing and sales campaigns in Salesforce ili How Salesforce uses Salesforce in Sales Development.

40% startupa gasi se zbog nedostatka kupaca, ne budite među njima!

Jakov Urbanke, operativni direktor HSM informatike, napominje kako se više od 40% startup tvrtki gasi zbog nedostatka kupaca, bez obzira na to što je njihova poslovna ideja dobra.

Kad već imate bazu korisnika, kad ostvarujete poslovne rezultate i kad primjećujete potrebu za unaprjeđenjem poslovnih procesa, ponajprije marketinških i prodajnih, tada je pravo vrijeme za rješenje s kojim možete rasti.

Među prvim benefitima koje osjete korisnici Salesforce rješenja je da apsolutno sve postaje mjerljivo – od praćenja cijelog životnog ciklusa potencijalnih i postojećih klijenata u bazi, uspješnosti marketinških kampanja, do učinkovitosti u zatvaranju prodajnih prilika. Ciljani pristup kupcima, strukturirana prodaja, uspješnije praćenje svih timova i pojedinaca u tvrtki te sveobuhvatan 360 pregled poslovanja, značajne su prednosti koje donosi Salesforce. To su prepoznale mnoge izuzetno uspješne tehnološke kompanije kao što su Fitbit i Asana, ali i niz manjih startup tvrtki koje žele i imaju potencijal rasta.

Pridružite se susretu – sudjelovanje je besplatno!

Ako i vaše poslovanje ima potencijal rasta, ali mu je potrebna bolja organizacija prodaje i poslovnog razvoja, pridružite nam se u utorak, 6. lipnja, u Zagrebu. Sudjelovanje je besplatno, ali se potrebno prijaviti putem obrasca. Sve novosti pratite i putem Facebooka. Vidimo se!

* polja su obavezna

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Startupi i poslovanje

Što su nam skrivile hrvatske digitalne agencije?

Hrvatski uslužni IT, uključujući digitalne agencije, zamašnjak je koji više od dva desetljeća puni državni proračun i tople developerske stolice. S druge strane, činovnici, a i mediji, papagajski mantraju o proizvodnim tvrtkama i kako će nas one konačno pogurati prema pikselastom eldoradu.

Što ste propustili

Izrada web stranica

Developeri, dizajneri, project manageri – za AI budućnost možete se pripremiti već danas

Cilj svakog developera i dizajnera je bolje korisničko iskustvo - a upravo ovdje može pomoći kognitivna znanost koja promišljanje o korisnicima, da li dizajna, koda ili gotove aplikacije, stavlja u fokus svega što IT stručnjaci rade.

Startupi i poslovanje

Kako se Glovo i Konzum pripremaju za povećanje broja narudžbi zbog koronavirusa?

Uz sve više vijesti o koronavirusu, raste i broj onih koji se oslanjaju na digitalne servise kako bi naručili hranu ili namirnice. Kako se za povećanje prometa pripremaju servisi za dostavu?

Kultura 2.0

Na web trgovinama deseci zaštitnih maski upitnih cijena i kvalitete

U svakom kriznom razdoblju nađe se pojedinaca i tvrtki koji će situaciju iskoristiti za svoj profit, ali maske s desetorostruko većim cijenama i modnim etiketama zbilja su poseban slučaj.

Startupi i poslovanje

Što o radu od kuće zbog koronavirusa kažu PBZ, Infobip, Nanobit…?

Nakon što je jučer potvrđeno da i u Hrvatskoj imamo prve osobe zaražene koronavirusom, dobar dio ovdašnjih tvrtki je počeo ozbiljnije razmišljati o promjeni načina rada. Prvo su se počela ukidati putovanja u inozemstvo, a potom se počeo uvoditi rad od kuće.

Startupi i poslovanje

Dijeljenje romobila i u Hrvatskoj: Bolt prvi uveo romobile u ponudu

150 romobila koje možete otključati i voziti kada god vas je volja bit će dostupno u Splitu za sve korisnike Bolt aplikacije.

Digitalni mediji

U manje od 24 sata od prvog slučaja u Hrvatskoj, koronavirus smo online spomenuli čak 15 tisuća puta

Sada već svi znamo da je koronavirus došao u Hrvatsku, no koliko viralno je ova tema zaokupila sve nas pokazat će kao i uvijek - brojke.