Infinum Student Hackathon za sve studente željne iskustva - i binarnih novčanih nagrada!

Infinum Student Hackathon za sve studente željne iskustva – i binarnih novčanih nagrada!

Vodeća hrvatska kompanija specijalizovana za dizajn i razvoj softvera Infinum, organizovaće 10. svibnja svoj prvi Hackathon namenjen upravo studentima. Tokom 24 časa oni će imati priliku da naprave i dizajniraju web ili mobilnu aplikaciju, te osvoje vredne "binarne" novčane nagrade, a možda i priliku za zaposlenje nakon studija.

infinum-hackaton (1)

Vodeća hrvatska kompanija specijalizovana za dizajn i razvoj softvera Infinum, organizovaće 10. svibnja svoj prvi Hackathon namenjen upravo studentima. Tokom 24 časa oni će imati priliku da naprave i dizajniraju web ili mobilnu aplikaciju, te osvoje vredne “binarne” novčane nagrade, a možda i priliku za zaposlenje nakon studija.

Kako je za Netokraciju izjavio Infinumom Tomislav Car, Hackathon je namenjen studentskoj populaciji svih fakulteta i godina studija, a važno je samo da se bavite razvojem softvera za web ili mobile, bilo u okviru studija ili zbog vlastitiog interesa:

Ideja za Hackathon primarno je potekla od naše dugogodišnje želje da održimo vlastiti Hackathon, i to na način na koji mi želimo i za koji smatramo da je dobar, zanimljiv i zabavan. Htejli smo da se Hackathon fokusira na izradu konkretnih i funkcionalnih aplikacija, a ne na njihovo puko predstavljanje na slajdovima i prezentacijama.

Hackathon će se održati 10. svibnja u prostorijama Infinuma na adresi Andrije Žaje 10 u Zagrebu i trajaće tačno 24 sata. Za to vreme studenti će imati priliku da razvijaju Android, iOS, JavaScript, Rails, Python, PHP, .NET i druge aplikacije.

infinumovci
Spremni? Infinumovci vas očekuju!

Iz kompanije navode da izvedba ne mora biti savršena do zadnjeg detalja, niti da ideja mora biti revolucionarna i nikad viđena. Ocenjivaće se realizacija samog projekta, a važno je da ono što se napravi bude kvalitetno i funkcionalno. Iz Infinuma dodaju da upravo na tome puno startup projekata danas padne.

Razvijate aplikacije? Ovo je prilika za vas!

Car je naglasio da će se timovi sastojati od četiri osobe koje su se zajedno prijavile, ili koje su uparene tokom procesa odabira. Svaki od timova imaće i posvećenog mentora kome će moći da se obrate za savet prilikom samog razvoja aplikacije. Postojaće i design mentori koji će tokom Hackathona biti svima na raspolaganju.

Kad imate tako nekoga kraj sebe tko vas može usmjeriti da ne skrenete u krive ulice, drastično vam se može povećati produktivnost. Mislim da će svima koji se prijave za ovaj Hackathon ovo biti jedno jako dobro iskustvo jer će jako puno naučiti iz svega toga.

Nakon 24 časa timovi će predstaviti svoje aplikacije četvoročlanom žiriju koji će zajedno sa publikom doneti konačno odluku o pobednicima. Iz Infinuma pozivaju sve zainteresovane studente da se prijave za Hackathon, te napominju da će prijave biti otvorene do 4. svibnja. Više informacija o Infinum Student Hackathonu možete pronaći na zvaničnom sajtu.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Video

Svi su gubitnici u bitci za i protiv paušalnih obrta: Tvrtke, radnici – i sami “paušalci”

Zato što se IT scena razjedinila oko teme paušalnih obrta, zato će svi iz nje izaći i poraženi. No, koja je perspektiva svih uključenih strana? Ivan i ja smo provjerili u drugoj epizodi Netokracija Podcasta.

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Identyum – digitalna osobna iskaznica iz Hrvatske za 21. stoljeće?

Na krilima suradnje s Finom, IDENTYUM bi trebao omogućiti dokazivanje identiteta putem aplikacije, bez papirologije, pokazivanja osobnih iskaznica i sličnih koraka.

Digitalni mediji

Kako napisati dobar članak za svoj ili tvrtkin blog (kad baš morate)

Je li vam teško napisati članak za blog tvrtke, objavu na LinkedInu ili 'microcopy' za digitalni projekt? Urednički i praktični savjeti slijede u novoj epizodi Netokracija podcasta!

Startupi i poslovanje

David Bizer: Direktor mora biti ambasador kulture tvrtke pa makar to značilo razgovor i sa 150. zaposlenikom!

Ususret nadolazećoj konferenciji Employer Branding na kojem gostuje kao keynote predavač, razgovarali smo s Davidom Bizerom oko gorućeg pitanja digitalne industrije za sve male i velike tvrtke: kako privući nove ljude?

Startupi i poslovanje

Uz anđeoske investicije, a sad i Fil Rouge Capital, Smart Lumies u pripremi za najveće američke trgovačke lance

Kocka je bačena. Smart Lumiesi su usavršili svoj prvi proizvod, a uskoro slijede i novi proizvodi i mnoge igre, ali i izlazak na američko tržište. U pripremi za sve to, posebno dobra vijest je da su nedavno zaključili investiciju od Fil Rouge Capitala.

Izvještaj

Ako želite učiti, postati IT konzultant nije bauk, osnove s fakulteta već imate

Iza nas je zadnji Tech Consultant Meetup s kojim smo zaključili ovogodišnji ciklus Digitalne karijere, a koji smo u suradnji s mStartom, hrvatskom tvrtkom za poslovna IT rješenja realizirali u tri hrvatska grada: Zagrebu, Osijeku te konačno - Splitu.

Digitalni mediji

Iskon podcast zvučan je primjer kako primijeniti novi digitalni format za interne komunikacije

Može li podcast biti alat za internu komunikaciju u tvrtki? Pretpostavljam da da, jer je novi Iskonov podcast dostupan samo Iskonovcima!