IdejaXica: Dani komunikacija traže najbolje studentske radove

IdejaXica najbolje marketinške ideje na temu ‘Bankarenje bez kravate’ nagrađuje s 10.000 kuna!

Nacionalni festivala oglašavanja Dani komunikacija za studente je otvorio prijave na već poznato natjecanje IdejaXica, a za istu skupinu posjetitelja uveo je i jedan novitet - besplatne kotizacije.

Nina Pentek IdejaXica
Nina Pentek, direktorica Sektora marketinga Erste banke, ovogodišnja je predsjednica žirija.

Svake godine IdejaXica omogućuje mladim talentima da pokažu što znaju na Danima komunikacija kroz praktični zadatak na zadanu temu, a ove godine to je Bankarenje bez kravate.

Zadaća studenata koji sudjeluju u natjecanju je da osmisle marketinšku strategiju za spomenuti koncept te da kreiraju sadržaj za web stranicu istog naziva. Stranica će za vrijeme trajanja natječaja služiti kao agregator svih objava na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter koje uključuju hashtag #BankarenjeBezKravate.

Ovogodišnja predsjednica žirija Nina Pentek, direktorica Sektora marketinga Erste banke, objasnila je kako je cilj kampanje učiniti bankarske usluge razumljivijima:

Svjesni smo kako današnja bankarska ponuda, zbog svoje raznolikosti i zakonske regulative, nije baš uvijek dovoljno razumljiva. Upravo smo iz tog razloga razvili koncept Bankarenje bez kravate koji objašnjava bankarske proizvode i usluge jezikom razumljivim svima. Želja nam je imati što jasniju i transparentniju komunikaciju s klijentima kako bismo im omogućili da iskoriste puni potencijal naših proizvoda i usluga.

10.000 kuna za pobjedničku ideju

Pobjednika ili pobjednički tim Erste banka nagrađuje nagradom u vrijednosti od 10.000 kuna, a Nina vjeruje i kako će studentima biti izazov nepoznat svijet financija povezati s njima poznatom online svakodnevnicom. O finalistima IdejaXice odlučuje stručni žiri kojeg čine marketinški stručnjaci, dok o pobjedniku odlučuje sam klijent, u ovom slučaju Erste banka.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti koji studiraju u Hrvatskoj i studenti koji imaju hrvatsko državljanstvo, a studiraju u inozemstvu, i to pojedinci ili timovi s najviše pet članova. Radovi se mogu predati do 20. ožujka 2015. putem e-maila info@danikomunikacija.com.

Svim studentima koji žele posjetiti Dane komunikacija osigurane su besplatne kotizacije, dok će finalistima uz to biti osiguran i smještaj u Rovinju za vrijeme trajanja ovog marketinškog festivala.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Što ste propustili

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.

Startupi i poslovanje

Gideonovi roboti dobili pametnu ruku: Samostalno se kreće, sve vidi i popravlja!

Tvrtka Gideon Brothers nastavlja s razvojem prototipova robota, a posljednja verzija ima i robotsku ruku koja prepoznaje svijet oko sebe.

Mobilno

Apple Arcade i Apple TV+ stižu uskoro i u Hrvatsku

Osim novih iPhone modela, jučer smo saznali i novosti o dvije pretplatničke usluge koje nas čekaju iz Applea.

Tehnologija

Stručnjaci Microblinka i Infinuma: Apple je i dalje inovativan!

Gdje Apple vodi, a gdje kaska? Saznali smo kako developeri gledaju na stanje Apple ekosustava.

Video

Što čini dobar digitalni kafić? U 4 epizode nalazimo odgovore.

Jedni žele zaraditi, drugi raditi - kako povezati interese ugostitelja i digitalnih nomada? Saznali smo u razgovoru s njima.