Poželite sretan (5000 km dug) put Hrvoju Juriću i njegovom Greypu!

Poželite sretan (5000 km dug) put Hrvoju Juriću i njegovom Greypu!

Kako smo i najavljivali prošloga vikenda, internetskoj zajednici omiljeni putopisac, Hrvoje Jurić, prije nekoliko sati je svoj bicikl, popularno zvan Mrc'na, zamijenio Greypom kojega proizvode Automobili Rimac, i krenuo na 5548 kilometara dug put. Na ovom će električnom biciklu/motociklu proći kroz devet europskih zemalja u 45 dana, a prvi dio rute, koji je ujedno i najteži, čine Alpe.

Hrvoje je prije nekoliko sati krenuo na put veći od 5000 kilometara. Prva postaja - Alpe!
Hrvoje je prije nekoliko sati krenuo na put dulji od 5000 kilometara. Prva postaja – Alpe!

Kako smo i najavljivali prošloga vikenda, internetskoj zajednici omiljeni putopisac, Hrvoje Jurić, prije nekoliko sati je svoj bicikl, popularno zvan Mrc’na, zamijenio Greypom kojega proizvode Automobili Rimac, i krenuo na 5548 kilometara dug put. Na ovom će električnom biciklu/motociklu proći kroz devet europskih zemalja u 45 dana, a prvi dio rute, koji je ujedno i najteži, čine Alpe.

Preko planina i dolina Hrvoje će testirati za ovu prigodu posebno ukrašeni Greyp G12, kojim će se provesti i kroz poznatu Rutu šampanjca te Kanal dva mora, stoga se njegovi čitatelji već sada vesele crticama iz tih područja te fotografijama. Nije to prvi put da Hrvoje ide ovim putom, jer, kako napominje:

Ruta je slična onoj koju sam prošao prije dvije godine svojim biciklom, kada sam prešao 7000 kilometara kroz Europu. Bit će mi drago ponovno sresti ljude koje sam tada upoznao. No, posebno bih istaknuo Alpe, jer je vožnja kroz njih nešto zadivljujuće, a vjerujem da će sada doživljaj biti i bolji uz Greyp G12, jer ću se manje znojiti, a više uživati.

Ruta Hrvojevog putovanja.
Ruta Hrvojevog putovanja.

Greyp Bikes ovime želi testirati dugotrajnu pouzdanost svog modela G12 u raznim vremenskim te uvjetima na cesti. A ako se planirate uključiti u raspravu oko toga je li tu riječ o biciklu ili motociklu, moramo vas preduhitriti – ovaj je uređaj uzeo najbolje iz oba svijeta, stoga će Hrvoju služiti kao bicikl, kad se zaželi pedaliranja, a kada se umori, može slobodno iskoristiti karakteristike motocikla. Inače, Greyp može doseći brzinu od 65 kilometara na sat te putovati 120 kilometara bez vrtnje pedalama. A napuniti se može lako – putem obične utičnice, i to samo za 80 minuta.

Idealni testni vozač

Mate Rimac, CEO i suosnivač Greyp Bikesa te Rimac Automobila, pojašnjava kako je do suradnje s Hrvojem došlo baš u vrijeme kad su tražili nezavisnog testnog vozača na dužim rutama.

Mislim da ne postoji bolji način za istinsko testiranje Greypa G12 do njegovih krajnjih granica, stoga smo odlučili poduprijeti Hrvoja na njegovom putovanju. Duge razdaljine, brda, doline, kiša, sunce, svakodnevno pražnjenje i punjenje – riječ je o savršenom izazovu. Hrvoje će nam dati vrijedne informacije koje će nam pomoći da napravimo još bolji proizvod.

Hrvojeve i Greypove avanture moći će se pratiti putem društvenih mreža.
Hrvojeve i Greypove avanture moći će se pratiti putem društvenih mreža.

Hrvoje se prije polaska neko vrijeme upoznavao s vozilom, a ovo je, nakon ukupno 15.000 kilometara prijeđenih na običnom biciklu, za njega potpuno novo iskustvo. Priznaje kako najradije vozi u ECO stanju, gdje brzinom od 40 kilometara na sat prijeđe oko 80 kilometara, sa svim svojim stvarima i opremom na vozilu.

Kao i do sada, Hrvojeve avanture se mogu pratiti putem društvenih mreža – na Facebook stranici Greyp Bikes, njegovoj Facebook stranici ili Twitter profilu te uz pomoć hashtaga #GreypOnTour. A putem svih tih kanala mu možete lako poželjeti sretan put. 🙂

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Novost

Ni WiFi pojačivači vam ne pomažu? MESHtar pokriva svaki kut stana ili kuće, bez po muke.

Stabilan Wi-Fi je nevjerojatno teško postići, pogotovo ako imate nezgodan tlocrt prostorija ili više kvadrata. Srećom, postoje sustavi koji te probleme mogu zaobići.

Kultura 2.0

Treba li vam teta u Pošti pretvoriti Bitcoin u kune?

Hrvatska Pošta pokrenula je projekt mjenjačnica za kriptovalute u suradnji s tvrtkom Electrocoin i time može postati jedna od najprogresivnijih tvrtki u Hrvatskoj. Pitanje je - hoće li?

Tehnologija

Više od 100 inženjera Instituta RT-RK u Osijeku razvija softver za BMW, Audi i Mercedes

Tvrtka Institut RT-RK Osijek broji više od stotinu zaposlenika, a stalno su u potrazi za novim kadrom do kojeg uspješno dolaze stipendiranjem studenata u Osijeku.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Intervju

Adriana Bandl, PMI: ‘Digitalnu transformaciju i CX treba demistificirati unutar same tvrtke’

Kako studij psihologije može pomoći u karijeri razvoja korisničkog iskustva i digitalne transformacije ispričala nam je Adriana Bandl iz tvrtke PMI.

Društvene mreže

Zašto neki i dalje dijele lančane statuse očito lažnog sadržaja na Facebooku?

Zašto su neki od nas brzoprsti, skloni dijeljenju lančanih Facebook statusa i poruka koje sadrže lažne informacije, kao što je to nedavno napravio direktor Hrvatske turističke zajednice? Iza svega stoji fenomen star koliko i čovječanstvo - iskonski strah.

Kultura 2.0

Što je za vas Instagram bez (broja) lajkova? Manji pritisak, bolji sadržaj

Instagram pomalo po svijetu povlači zavjesu svoje verzije bez lajkova, a dojmovi su i par mjeseci nakon još podijeljeni. Pa iako influenceri plaču jače – korisnici će biti oni na koje će promjena utjecati najviše.

Kultura 2.0

Jesu li video igre – u svijetu i u Hrvatskoj – umjetnost?

Ako je i limenka umjetnikovog izmeta umjetnost, zašto ne bi umjetnost bile i linije kodova uz prateću računalnu grafiku? Razmatrajući odabrane teorije umjetnosti istražujem mogu li se videoigre smatrati umjetnošću.