Poželite sretan (5000 km dug) put Hrvoju Juriću i njegovom Greypu!

Poželite sretan (5000 km dug) put Hrvoju Juriću i njegovom Greypu!

Kako smo i najavljivali prošloga vikenda, internetskoj zajednici omiljeni putopisac, Hrvoje Jurić, prije nekoliko sati je svoj bicikl, popularno zvan Mrc'na, zamijenio Greypom kojega proizvode Automobili Rimac, i krenuo na 5548 kilometara dug put. Na ovom će električnom biciklu/motociklu proći kroz devet europskih zemalja u 45 dana, a prvi dio rute, koji je ujedno i najteži, čine Alpe.

Hrvoje je prije nekoliko sati krenuo na put veći od 5000 kilometara. Prva postaja - Alpe!
Hrvoje je prije nekoliko sati krenuo na put dulji od 5000 kilometara. Prva postaja – Alpe!

Kako smo i najavljivali prošloga vikenda, internetskoj zajednici omiljeni putopisac, Hrvoje Jurić, prije nekoliko sati je svoj bicikl, popularno zvan Mrc’na, zamijenio Greypom kojega proizvode Automobili Rimac, i krenuo na 5548 kilometara dug put. Na ovom će električnom biciklu/motociklu proći kroz devet europskih zemalja u 45 dana, a prvi dio rute, koji je ujedno i najteži, čine Alpe.

Preko planina i dolina Hrvoje će testirati za ovu prigodu posebno ukrašeni Greyp G12, kojim će se provesti i kroz poznatu Rutu šampanjca te Kanal dva mora, stoga se njegovi čitatelji već sada vesele crticama iz tih područja te fotografijama. Nije to prvi put da Hrvoje ide ovim putom, jer, kako napominje:

Ruta je slična onoj koju sam prošao prije dvije godine svojim biciklom, kada sam prešao 7000 kilometara kroz Europu. Bit će mi drago ponovno sresti ljude koje sam tada upoznao. No, posebno bih istaknuo Alpe, jer je vožnja kroz njih nešto zadivljujuće, a vjerujem da će sada doživljaj biti i bolji uz Greyp G12, jer ću se manje znojiti, a više uživati.

Ruta Hrvojevog putovanja.
Ruta Hrvojevog putovanja.

Greyp Bikes ovime želi testirati dugotrajnu pouzdanost svog modela G12 u raznim vremenskim te uvjetima na cesti. A ako se planirate uključiti u raspravu oko toga je li tu riječ o biciklu ili motociklu, moramo vas preduhitriti – ovaj je uređaj uzeo najbolje iz oba svijeta, stoga će Hrvoju služiti kao bicikl, kad se zaželi pedaliranja, a kada se umori, može slobodno iskoristiti karakteristike motocikla. Inače, Greyp može doseći brzinu od 65 kilometara na sat te putovati 120 kilometara bez vrtnje pedalama. A napuniti se može lako – putem obične utičnice, i to samo za 80 minuta.

Idealni testni vozač

Mate Rimac, CEO i suosnivač Greyp Bikesa te Rimac Automobila, pojašnjava kako je do suradnje s Hrvojem došlo baš u vrijeme kad su tražili nezavisnog testnog vozača na dužim rutama.

Mislim da ne postoji bolji način za istinsko testiranje Greypa G12 do njegovih krajnjih granica, stoga smo odlučili poduprijeti Hrvoja na njegovom putovanju. Duge razdaljine, brda, doline, kiša, sunce, svakodnevno pražnjenje i punjenje – riječ je o savršenom izazovu. Hrvoje će nam dati vrijedne informacije koje će nam pomoći da napravimo još bolji proizvod.

Hrvojeve i Greypove avanture moći će se pratiti putem društvenih mreža.
Hrvojeve i Greypove avanture moći će se pratiti putem društvenih mreža.

Hrvoje se prije polaska neko vrijeme upoznavao s vozilom, a ovo je, nakon ukupno 15.000 kilometara prijeđenih na običnom biciklu, za njega potpuno novo iskustvo. Priznaje kako najradije vozi u ECO stanju, gdje brzinom od 40 kilometara na sat prijeđe oko 80 kilometara, sa svim svojim stvarima i opremom na vozilu.

Kao i do sada, Hrvojeve avanture se mogu pratiti putem društvenih mreža – na Facebook stranici Greyp Bikes, njegovoj Facebook stranici ili Twitter profilu te uz pomoć hashtaga #GreypOnTour. A putem svih tih kanala mu možete lako poželjeti sretan put. 🙂

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

MVT Solutions iz Pisarovine osigurao 100.000 od 300.000 eura vrijedne runde investicije za brži i jeftiniji razvoj IoT-ja

Ovaj domaći startup u tri je godine, bez ikakve vanjske investicije, razvio IoTaaP, alat koji može uvelike olakšati razvoj IoT proizvoda različitim klijentima. Osim hardvera, njihov poslovni model se skalira kroz softver i cloud, a koliko uspješno su se rješenjem i radom potvrdili do sada, najbolje govori i vijest o prvoj investicijskoj rundi predvođenoj domaćim investitorom.

Video

Što se dogodi kada ekstremnom trolu oduzmete megafon, odnosno društvene mreže?

Počne skapavati od gladi, sudeći prema uvijek dramatičnom istaknutom pripadniku 'alt right' pokreta, Milu Yiannopoulosu iliti Neru iliti Milu Andreasu Wagneru iliti Milu Hanrahanu, što je zapravo njegovo pravo ime.

Internet marketing

Hrvatski brendovi boje se zauzeti stav u marketingu (i upravo time gube!)

U najnovijoj epizodi Netokracija podcasta bavimo se brendovima koji se ne boje zauzeti stav. Takvih je u hrvatskoj vrlo malo, rijetki se odluče na taj rizik, a ne shvaćaju da je zapravo upravo to najriskantniji potez.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Dragi svi, budite podrška koju želite i sebi; drage žene, nemojte prihvatiti ništa manje

Ladies of New Business Tech edition okupio je domaće i strane IT rukovoditelje, stručnjake i organizatore IT konferencija kako bi raspravili što kao kolege, šefovi i organizatori možemo učiniti kako bi pomogli IT-jevkama da napreduju u industriji te da se osjećaju kao njezin važan dio.

Kultura 2.0

Gen Ashley i Christina Richter na 8. #LadiesZG: bez uzora i edukacije nema jednakosti u tehnološkoj industriji

Kako bismo privukli više žena u tehnologiju trebamo podržati i trenutne žene u industriji koje će svojim primjerom pokazati da ovaj sektor nije "muški svijet".

Startupi i poslovanje

Hrvatski SysKit: Za 90% funkcionalnosti inspirirali su ih njihovi korisnici, među kojima je i američka vlada

Hrvatska softverska tvrtka SysKit već 10 godina pomaže sistemašima i administratorima u više od 3000 tvrtki diljem svijeta. Njezin suosnivač Frane Borozan otkrio mi je strategiju koja im je omogućila kompetitivnost na svjetskoj razini i približila ih ostvarenju želje da postanu jedan od najvećih proizvođača softvera u Hrvatskoj.

Startupi i poslovanje

Indienogo – kako će izuzimanje Hrvatske s ove platforme utjecati na domaće projekte?

Indiegogo više nije službeno podržan u Hrvatskoj, što znači da ne možete više na njega postavljati kampanje ako ste tvrtka registrirana u Lijepoj našoj. Istražili smo kako je do toga došlo, a i kako će to utjecati na domaće projekte koji platformu aktivno koriste.

Najava

Ulazite li u digitalnu industriju, krenite s razvojem digitalnih proizvoda

Nekada smo u digitalnoj industriji radili isključivo na tuđim projektima, jer nismo mogli birati. Danas možete razvijati vlastite digitalne proizvode i raditi na svim njihovim aspektima. Počnite s besplatnom radionicom Netokracije i Raiffeisen banke o tome kako krenuti u 'product'!

Startupi i poslovanje

Realno stanje startupa iliti kako mi je u dva tjedna američka tech scena skinula ružičaste naočale osnivača

Što vas može naučiti samo nekoliko dana u Seattleu, jednom od najpoznatijih startup i tech gradova na svijetu? Možda kako ste na svoje poslovanje do sada gledali malo previše "romantično".