Poželite sretan (5000 km dug) put Hrvoju Juriću i njegovom Greypu!

Poželite sretan (5000 km dug) put Hrvoju Juriću i njegovom Greypu!

Kako smo i najavljivali prošloga vikenda, internetskoj zajednici omiljeni putopisac, Hrvoje Jurić, prije nekoliko sati je svoj bicikl, popularno zvan Mrc'na, zamijenio Greypom kojega proizvode Automobili Rimac, i krenuo na 5548 kilometara dug put. Na ovom će električnom biciklu/motociklu proći kroz devet europskih zemalja u 45 dana, a prvi dio rute, koji je ujedno i najteži, čine Alpe.

Hrvoje je prije nekoliko sati krenuo na put veći od 5000 kilometara. Prva postaja - Alpe!
Hrvoje je prije nekoliko sati krenuo na put dulji od 5000 kilometara. Prva postaja – Alpe!

Kako smo i najavljivali prošloga vikenda, internetskoj zajednici omiljeni putopisac, Hrvoje Jurić, prije nekoliko sati je svoj bicikl, popularno zvan Mrc’na, zamijenio Greypom kojega proizvode Automobili Rimac, i krenuo na 5548 kilometara dug put. Na ovom će električnom biciklu/motociklu proći kroz devet europskih zemalja u 45 dana, a prvi dio rute, koji je ujedno i najteži, čine Alpe.

Preko planina i dolina Hrvoje će testirati za ovu prigodu posebno ukrašeni Greyp G12, kojim će se provesti i kroz poznatu Rutu šampanjca te Kanal dva mora, stoga se njegovi čitatelji već sada vesele crticama iz tih područja te fotografijama. Nije to prvi put da Hrvoje ide ovim putom, jer, kako napominje:

Ruta je slična onoj koju sam prošao prije dvije godine svojim biciklom, kada sam prešao 7000 kilometara kroz Europu. Bit će mi drago ponovno sresti ljude koje sam tada upoznao. No, posebno bih istaknuo Alpe, jer je vožnja kroz njih nešto zadivljujuće, a vjerujem da će sada doživljaj biti i bolji uz Greyp G12, jer ću se manje znojiti, a više uživati.

Ruta Hrvojevog putovanja.
Ruta Hrvojevog putovanja.

Greyp Bikes ovime želi testirati dugotrajnu pouzdanost svog modela G12 u raznim vremenskim te uvjetima na cesti. A ako se planirate uključiti u raspravu oko toga je li tu riječ o biciklu ili motociklu, moramo vas preduhitriti – ovaj je uređaj uzeo najbolje iz oba svijeta, stoga će Hrvoju služiti kao bicikl, kad se zaželi pedaliranja, a kada se umori, može slobodno iskoristiti karakteristike motocikla. Inače, Greyp može doseći brzinu od 65 kilometara na sat te putovati 120 kilometara bez vrtnje pedalama. A napuniti se može lako – putem obične utičnice, i to samo za 80 minuta.

Idealni testni vozač

Mate Rimac, CEO i suosnivač Greyp Bikesa te Rimac Automobila, pojašnjava kako je do suradnje s Hrvojem došlo baš u vrijeme kad su tražili nezavisnog testnog vozača na dužim rutama.

Mislim da ne postoji bolji način za istinsko testiranje Greypa G12 do njegovih krajnjih granica, stoga smo odlučili poduprijeti Hrvoja na njegovom putovanju. Duge razdaljine, brda, doline, kiša, sunce, svakodnevno pražnjenje i punjenje – riječ je o savršenom izazovu. Hrvoje će nam dati vrijedne informacije koje će nam pomoći da napravimo još bolji proizvod.

Hrvojeve i Greypove avanture moći će se pratiti putem društvenih mreža.
Hrvojeve i Greypove avanture moći će se pratiti putem društvenih mreža.

Hrvoje se prije polaska neko vrijeme upoznavao s vozilom, a ovo je, nakon ukupno 15.000 kilometara prijeđenih na običnom biciklu, za njega potpuno novo iskustvo. Priznaje kako najradije vozi u ECO stanju, gdje brzinom od 40 kilometara na sat prijeđe oko 80 kilometara, sa svim svojim stvarima i opremom na vozilu.

Kao i do sada, Hrvojeve avanture se mogu pratiti putem društvenih mreža – na Facebook stranici Greyp Bikes, njegovoj Facebook stranici ili Twitter profilu te uz pomoć hashtaga #GreypOnTour. A putem svih tih kanala mu možete lako poželjeti sretan put. 🙂

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Intervju

Tko posreduje između vašeg mobitela i banke kada plaćate Apple Payem?

Dok prislanjate mobitel na POS terminal vjerojatno ne razmišljate o tome koliko se procesa odvija u pozadini kako bi vaš novac kroz mobitel otišao s računa, zar ne?

Što ste propustili

Digitalni marketing

Što Facebook Shop donosi za brendove i eCommerce, analizirali smo uz stručnjake i poduzetnice

Iako su hrvatski trgovci već otvorili svoje fizičke trgovine, u SAD-u se tek počinju osjećati ozbiljne posljedice zatvaranja, a odgovor Marka Zuckerberga bio je Facebook Shop, moćniji eCommerce sustav koji bi mogao donijeti zanimljive promjene za sve - koliko korisne, otkrivamo.

Intervju

Digitalci koji su se preporodili na selu: Priroda ne znači da se trebate odreći tehnologije!

Pandemija novog koronavirusa naučila nas je kako je nekada potrebno jednostavno ostati doma, ali gotovo je uvijek bolje ostati u prirodi nego zatvoren u stanu.

Startupi i poslovanje

Venture Building model: Kako VB organizacije razvijaju startupe?

Kako smo već pokazali, venture building model razvoja startupa ima priliku zasjati u kriznim vremenima bez obzira da li su osnivači VB organizacije poduzetnici veterani ili korporacija. U drugom nastavku ulazim u detalje o tome kako VB testira poslovnu priliku, kako formira, savjetuje i vodi tim do toga kako osigurava dodatan kapital.

Startupi i poslovanje

Digitalni doručak #3: Uz Wolt, KEKSPay i Infobip otkrivamo kako i u krizi dobro korisničko iskustvo može privući nove korisnike

Skuhajte kavu i ugodno se smjestite jer stiže nam treće izdanje Digitalnog doručka posvećenog korisničkom iskustvu. Uz domaće i strane stručnjake razgovaramo kako ispolirati CX u kriznim vremenima.

Kolumna

Dobar ‘online’ shop može raditi i preko ‘chata’ ako napravite proces ugodnim

Već u prvom tjednu korontene primili smo puno pitanja kako (najbrže i najlakše) lansirati web shop.

Izrada web stranica

Današnja tema je tema.com (i korporacija koja je izgubila 128.938 $ jer nije produžila domenu)

Opet se dogodilo. Korporacija Parker Hannifin kupila je 2007. godine tvrtku TEMA, ali je u međuvremenu zaboravila na njenu domenu. Domena je istekla, a tema.com je na licitaciji prodana čak za 128.938 dolara.