Hitlist lansira web sučelje i ekstenziju za Chrome

Hitlist Luke Kladarića lansira web sučelje i ekstenziju za Chrome

Hitlist, njujorški startup s hrvatskim suosnivačem Lukom Kladarićem, koji kombinira društveni aspekt putovanja s potragom za pristupačnim letovima, u svoj je portfelj uz aplikaciju dodao dvije nove mogućnosti namijenjene spontanim letačima - a mi vam ih ekskluzivno predstavljamo.

hitlist_web

Prva od njih je Hitlistova ekstenzija za Chrome, koju odsad možete naći pod nazivom Wandertab, a s otvaranjem nove kartice u pregledniku pokazuje vam i inspiracijsku sliku mjesta na koje biste mogli otići, kao i koliko bi vas to udarilo po džepu.

Ako sada, recimo, sjedite u nekom tmurnom uredu, tipkate i pitate se zašto, o zašto, sada niste doma pod dekom s vrućom čokoladom u ruci, Wandertab će vas podsjetiti da tipkanjem zarađujete za potucanje po svim mjestima na svijetu koja još niste posjetili.

Da, Kolumbija zvuči dobro.
Da, Kolumbija zvuči dobro.

Ova ekstenzija koristi algoritam Hitlista kako bi pronašla fotografije koje mame na putovanja i najpristupačnije letove koji bi iste učinili izvedivima, a izravno je povezana s web sučeljem, koje je još jedan novitet.

Web sučelje za ‘logged out’ iskustvo

Web sučelje omogućava pretraživanje letova s neke destinacije s prepoznatljivim vizualnim identitetom Hitlista
Web sučelje omogućava pretraživanje letova s neke destinacije s prepoznatljivim vizualnim identitetom Hitlista.

Novo web sučelje rješava muke onima koji su se dosad bunili zbog registracije putem Facebooka unutar aplikacije, esencijalne za “društveni” aspekt sustava namijenjenog društvenim putovanjima. Oni koji su od sustava htjeli nešto jednostavnije, estetski privlačnu tražilicu najpovoljnijih letova u stvarnom vremenu, sada to mogu preko svojih web preglednika.

Ovo je rješenje koncipirano tijekom internog hackathona, kao logged out iskustvo korištenja mogućnosti Hitlista, a omogućava istraživanje različitih destinacija, onih na koje ste uvijek željeli odletjeti i onih koje vam (dosad!) nisu pale na pamet. Pretražujete li po destinaciji, dobit ćete dvadeset rezultata koje odmah možete i bookirati.

Za puno iskustvo “društvenih” putovanja, koordinaciju s prijateljima, personalizirane notifikacije i ostale mogućnosti po kojima je Hitlist poznat i dalje je zadužena aplikacija, a s dva noviteta zatvoren je krug od traženja inspiracije za putovanja do njihove realizacije.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Tehnologija

Kako dobiti najbolju moguću kvalitetu slike na Zoomu, Meetu, Skypeu?

2020. je godina prijenosa uživo! A ako još uvijek ne znate što i kako raditi, ne brinite: stiže pomoć!

Što ste propustili

Društvene mreže

Kako je bilo biti Pipi usred “hajke” na brend, otkriva CM godine – Antea Franjić!

Antea ni ne pokušava pričati o broju mjehurića u bočici Pipija, ni koliko je narančasta njihova narančada, ali zato zna uzburkati online vode. Što se krije iza dovitljivog upravljanja društvenim mrežama koje joj je osvojilo nagradu za CM-a godine?

Tehnologija

Evo kako su Combisova cloud rješenja omogućila Rimac Automobilima da nastave razvijati C_Two i od kuće

Mislim da vam ni ne moramo govoriti koliko je dizajniranje automobila zahtjevan posao, ali što se dogodi kada ne možete do svog računala u uredu, a razvijate modele veličine desetak gigabajta?

Startupi i poslovanje

Lora Pleško: Kako voditi tim i tvrtku u doba krize?

Lora Pleško je CEO Mašinerije, tvrtke za razvoj mobilnih aplikacija i web rješenja. Ususret Ladies of New Business konferenciji Lora nam je prenijela iskustva o slaganju internih procesa za vrijeme remote rada.

Intervju

Stručnjaci: Zbog “pada” Štita privatnosti razmislite hoćete li koristiti američke servise kao što je Mailchimp 

Dok se čeka razjašnjenje odnosa između SAD-a i EU u kontekstu prijenosa podataka, tvrtke koje prenose podatke van Europske unije moraju dokazati da su poduzele dovoljne mjere zaštite. Konzultantica za zaštitu podataka, Vlatka Vuković, smatra da su pojedini servisi prešutjeli bitne informacije.

Kultura 2.0

S nagradom Europske komisije u ruci e-Škole nastavljaju digitalizirati 1317 škola u Hrvatskoj

Nagrađen i od Europske komisije CARNET-ov projekt e-Škole dokazao je kako je Hrvatska na dobrom putu da "odgoji" digitalno zrele škole. Što se sve događa u pozadini pripreme i realizacije takvog velikog projekta, u doba krize, saznali smo.

Intervju

Ovako izgleda Nanobitov proces razvoja igara koje svakodnevno igraju stotine tisuća ljudi

Hollywood Story i My Story jednostavno je igrati, ali koliko je jednostavno - ili komplicirano - napraviti uspješne 'casual' igre?