BattleHack hackathon poziva developere i hakere na okršaj

BattleHack hackathon poziva developere i hakere na okršaj u Ateni

Hackathon koji organiziraju BattleHack PayPal i Braintree za ovu će se regiju održati u Ateni, a pobjednicima nudi put u Kaliforniju na globalno natjecanje, sjekire i vječnu slavu.

Tema je otvoren, dok god u svoje rješenje implementirate tehnologiju PayPalla i Braintreeja
Tema je otvoren, dok god u svoje rješenje implementirate tehnologiju PayPala i Braintreea

Battle… Što?

BattleHack, niz hackathona na kojima sudionici rješavaju lokalni problem kroz kodiranje. Pobjednici svakog natjecanja osvajaju sjekiru kao trofej i mogućnost sudjelovanja u finalu gdje se natječu za nagradu od 100.000 dolara.

Gdje i kada?

BattleHack Athens održat će se, neočekivano, u Ateni, od 30. do 31. svibnja.

Tko?

BattleHack na sudjelovanje poziva developere iz EU zemalja, hakere, IT stručnjake i sve ostale da odmjere snage u izradi društveno korisne aplikacije koja bi integrirala PayPal API ili Braintree SDK. Sudjelovanje je besplatno, a rješenja su prepuštena vašoj mašti i developerskim sposobnostima na volju.

Zašto sudjelovati?

Za vječnu slavu i sjekire!

Pobjednici BattleHack Athens natjecanja osvojit će pobjedničke sjekire (zbilja, sjekire.), zrakoplovne karte, smještaj na World Finals natjecanju u Silicijskoj dolini i natjecanje s pobjednicima drugih regionalnih natjecanja BattleHack Series 2015. Drugoplasirani će osvojiti XBOX One 500 GB dok će trećeplasirani dobiti ADAFRUIT ARDX V1.3 KIT.

Uz to, moći ćete pokazati svoje vještine Johnu Lunnu, koji nadzire globalnu developersku mrežu za PayPal/Braintree_Dev i očekuje da će otkriti nove talente u regiji.

Hoću sjekiru! Kako da se prijavim?

Sve ćeš upute naći na stranici – ako ne znaš slijediti upute, ne treba ti se ni dati sjekira u ruke.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.