BattleHack hackathon poziva developere i hakere na okršaj

BattleHack hackathon poziva developere i hakere na okršaj u Ateni

Hackathon koji organiziraju BattleHack PayPal i Braintree za ovu će se regiju održati u Ateni, a pobjednicima nudi put u Kaliforniju na globalno natjecanje, sjekire i vječnu slavu.

Tema je otvoren, dok god u svoje rješenje implementirate tehnologiju PayPalla i Braintreeja
Tema je otvoren, dok god u svoje rješenje implementirate tehnologiju PayPala i Braintreea

Battle… Što?

BattleHack, niz hackathona na kojima sudionici rješavaju lokalni problem kroz kodiranje. Pobjednici svakog natjecanja osvajaju sjekiru kao trofej i mogućnost sudjelovanja u finalu gdje se natječu za nagradu od 100.000 dolara.

Gdje i kada?

BattleHack Athens održat će se, neočekivano, u Ateni, od 30. do 31. svibnja.

Tko?

BattleHack na sudjelovanje poziva developere iz EU zemalja, hakere, IT stručnjake i sve ostale da odmjere snage u izradi društveno korisne aplikacije koja bi integrirala PayPal API ili Braintree SDK. Sudjelovanje je besplatno, a rješenja su prepuštena vašoj mašti i developerskim sposobnostima na volju.

Zašto sudjelovati?

Za vječnu slavu i sjekire!

Pobjednici BattleHack Athens natjecanja osvojit će pobjedničke sjekire (zbilja, sjekire.), zrakoplovne karte, smještaj na World Finals natjecanju u Silicijskoj dolini i natjecanje s pobjednicima drugih regionalnih natjecanja BattleHack Series 2015. Drugoplasirani će osvojiti XBOX One 500 GB dok će trećeplasirani dobiti ADAFRUIT ARDX V1.3 KIT.

Uz to, moći ćete pokazati svoje vještine Johnu Lunnu, koji nadzire globalnu developersku mrežu za PayPal/Braintree_Dev i očekuje da će otkriti nove talente u regiji.

Hoću sjekiru! Kako da se prijavim?

Sve ćeš upute naći na stranici – ako ne znaš slijediti upute, ne treba ti se ni dati sjekira u ruke.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Što ste propustili

Kultura 2.0

S nagradom Europske komisije u ruci e-Škole nastavljaju digitalizirati 1317 škola u Hrvatskoj

Nagrađen i od Europske komisije CARNET-ov projekt e-Škole dokazao je kako je Hrvatska na dobrom putu da "odgoji" digitalno zrele škole. Što se sve događa u pozadini pripreme i realizacije takvog velikog projekta, u doba krize, saznali smo.

Intervju

Ovako izgleda Nanobitov proces razvoja igara koje svakodnevno igraju stotine tisuća ljudi

Hollywood Story i My Story jednostavno je igrati, ali koliko je jednostavno - ili komplicirano - napraviti uspješne 'casual' igre?

Startupi i poslovanje

I ove godine na Ladies of New Business, ali online! 5. i 6. studenog bavimo se temama o vodstvu

Kako osigurati kapital i u krizi, kako vođenjem drugih ne zaboraviti na sebe, koji su to izazovi upravljanja timovima i resursima u "novom normalnom" - pokrivamo sve bitne teme o ženskom vodstvu i poduzetništvu u doba krize na Ladies of New Business konferenciji.

Kultura 2.0

Ravnateljica preloške knjižnice okupila igrače Harry Potter igre od Las Vegasa do Hong Konga i napravila izložbu njihovih knjižnica

Maja Lesinger četiri je mjeseca radila na virtualnoj međunarodnoj izložbi Harry Potter: Wizards Unite the Libraries u koju su se uključili igrači, a posebice knjižničari diljem svijeta. No, baš njena knjižnica iz Preloga nije mogla završiti u izložbi jer nije mjesto od interesa u samoj igri.

Startupi i poslovanje

Bivši investitor u 500 Startups savjetuje hrvatske startupe: Akvizirajte klijente i korisnike od kojih ćete učiti!

Marvin Liao već 10 godina ulaže u startupe u srednjoj i istočnoj Europi, u zemljama poput Srbije i Ukrajine. U razgovoru za Netokracija Podcast daje praktične savjete za hrvatske tehnološke poduzetnike u doba pandemije!

Startupi i poslovanje

U Hrvatskoj se za poduzetništvo odlučuje tek svaki 12. građanin, možemo li to kao digitalna zajednica promijeniti?

Ako nema poduzetnika, nema niti poduzetničkog ekosustava, a u Hrvatskoj je niz uzroka doveo do toga da patimo od kroničnog manjka poduzetničke aktivnosti - postoji li među digitalcima znanje i energija da se to promijeni?