Želite znati nešto više o 3D modeliranju uz Zbrush?

Želite znati nešto više o 3D modeliranju? Naučite uz umjetnički studio Boonar.

Umjetnička inicijativa Boonika za sve zainteresirane organizira radionicu na kojoj će se predstaviti jedan od najpoznatijih alata za 3D oblikovanje - Zbrush - neizostavan u gotovo svim svjetskim studijima, na projektima koji se bave filmovima i video igrama te omiljen među dizajnerima nakita, kiparima i ilustratorima

Zbrush je alat koji se koristi u filmovima i igrama
Zbrush je alat koji se koristi u filmovima i igrama

Riječ je o deset susreta od tri sata, koji će se održavati dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom , počevši od 18. 11. 2014. u 18 sati. Tijekom ciklusa radionica bit će dovoljno vremena za teoretiziranje, rad 1 na 1 te praktičnu nastavu. Cilj radionice jest svladavanje glavnih funkcionalnosti ZBrusha te da ga korisnici nauče koristiti na način na koji im najviše odgovara. Na radionici će se proći:

  • Osnove 3D-a za one kojima to znanje nedostaje;
  • Osnove ZBrush korisničkog sučelja;
  • Organsko modeliranje ili ‘organic modeling’;
  • Modeliranje tvrdih površina ili ‘hard surface modeling’;
  • Organizacija projekta;
  • Izrada tekstura;
  • Prilagođavanje modela za animaciju, video igre, mobilne aplikacije i sl.
  • Priprema gotovog modela za 3D ispis.

Za radionicu nije potrebno predznanje. Nije bitno jeste li ikada prije koristili neki 3D program, znate li crtati ili modelirati, napominju organizatori – jedino što je važno jest da imate želju naučiti. Za što lakše sudjelovanje u programu radionice svaki polaznik bi trebao imati svoj laptop i grafički tablet poput WACOM INTUOUS, a postoje i drugi laptopi te tableti na kojima Zbrush odlično funkcionira.

Radionicu će voditi Marko Prpić Zets, samostalni umjetnik iz Zagreba, jedan od pokretača Boonike i osnivač Boonar studija, regionalnog kreativnog studija koji čine freelance autori, dizajneri, copywriteri, umjetnici, ilustratori, animatori, developeri i drugi kreativaci. Cijena radionice je 1650 kuna, a sva pitanja vezana uz sadržaj radionice, kao i prijave možete poslati na adresu info@boonar.com.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Video

Svi su gubitnici u bitci za i protiv paušalnih obrta: Tvrtke, radnici – i sami “paušalci”

Zato što se IT scena razjedinila oko teme paušalnih obrta, zato će svi iz nje izaći i poraženi. No, koja je perspektiva svih uključenih strana? Ivan i ja smo provjerili u drugoj epizodi Netokracija Podcasta.

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Tehnologija

Cenosco: Nizozemska tvrtka koja iz Pule i Zagreba putem softvera, VR-a i AR-a sprječava eksplozije na naftnim platformama

Aplikacije koje kontroliraju rad naftnih platformi i postrojenja za preradu derivata direktno su zaslužne za sigurniji i čišći svijet, a jedna od najboljih stvara se velikim dijelom u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

MKOP Osijek: Bez gig ekonomije (i paušalnih) nema ni Wolta, Bolta, Ubera…

U Osijeku se proteklog tjedna održalo 13. izdanje Međunarodne konferencije o poduzetništvu kojoj su ovaj put tema bili ljudski resursi.

Startupi i poslovanje

Kako bi Rimac, Bakić, Car i drugi hrvatski poduzetnici uložili 100.000 kuna da imaju startup?

Good Game Liftoff startup natjecanje prošle je godine u žiriju okupilo poznate hrvatske poduzetnike i stručnjake, a koji su tada prepoznali potencijal mladog tima iza društvene igre Mundus. Ususret novom izdanju Lifoffa vraćamo se do Mundusa i žirija po par dobrih savjeta.

Startupi i poslovanje

Primjer za Hrvatsku: Srbija predstavila olakšice za zapošljavanje ‘paušalaca’ i test samostalnosti

Porezne olakšice za zapošljavanje donedavnih paušalaca, jasan test samostalnosti... Što Hrvatska može naučiti iz srpskog primjera, komentiramo u novoj epizodi Netokracijinog podcasta.

Izvještaj

Kako se gradi konzultantska karijera otkrili smo uz prvi Tech Consultant Meetup u Zagrebu

Što ljudi misle da konzultanti rade, a što im je zapravo posao? Zagrebački meetup tražio je odgovor upravo na pitanje kako postati tech konzultant i što očekivati ako se odlučite za konzultantsku karijeru, a dobre primjere čuli smo kroz razgovore i predavanja mStartovih stručnjaka.

Najava

EBZG otvara David Bizer koji je vodio Googleovu strategiju regrutiranja na društvenim mrežama

Kako iskoristiti blog, društvene mreže, nativno oglašavanje, ali i direktora svoje tvrtke za 'employer branding'? Otkrijte na regionalnoj konferenciji Employer Branding Zagreb koju će 15. 11. otvoriti David Bizer, osoba koja je postavila strategiju regrutiranja putem društvenih mreža za Google!

Vodič

Što je esport i zašto bi vas za njega trebalo biti briga?

Čuli ste za esport, ali samo u prolazu? Ne brinite, na jednom mjestu donosimo sve važne informacije o ovom globalnim fenomenu koji danas prati više od 400 milijuna ljudi.