Tražite posao? Vipnet traži mnoštvo 'digitalaca'!

Tražite posao? Vipnet traži mnoštvo ‘digitalaca’ – do sutra!

U slučaju da ste u potrazi za novim korakom u karijeri, prilika za taj korak može se pružiti s jednim od poslova na Vipnetu. Nije ostalo još puno vremena za prijavu, rok istječe 18. rujna, a ako ste zainteresirani, provjerite što se nudi i traži.

Vipnet

Zaljubljeni ste u internet i mobilne komunikacije, imate iskustvo na koje se možete osloniti, volite raditi u timu? Ako želite novi korak u karijeri, šansa za nešto novo pruža se na Vipnetu, s mogućnošću javljanja za poslove na kojima operater telekomunikacijskih usluga traži zaposlenike. Rok za prijavu isteći će sutra, a ako vas je zaintrigirala mogućnost da se javite, bacite oko na ponuđene poslove.

Optimizacija pretraživanja

Kako postići da brend bude što vidljiviji i da se nalazi pri vrhu u rezultatima pretraživanja na internetu? Analiza podataka, primjena najboljih metoda, praćenje konkurencije od koje treba biti brži i bolji – stoji u opisu posla Vipnetova stručnjaka za search engine optimizaciju, koji otvara prilika da pokažete kako je ono što znate baš ono što zainteresirani poslodavac traži.

Prilika za novi korak u karijeri pruža se kandidatu sa završenim diplomskim studijem ekonomije, matematike ili računalnih znanosti i najmanje tri godine iskustva u organskom ‘search engine’ marketingu, ali i drugim znanjima i vještinama potrebnima za posao.

E-prodaja različitim kanalima

Proizvodi ili usluge naći će put do potrošača s odabirom najboljeg načina za proboj do potencijalno zainteresiranog korisnika, određivanjem cijene koja neće odudarati od stanja na tržištu i osiguravanjem da ponuda odgovara potražnji. Odabirom pravoga puta da se proizvod ili usluga probije na tržištu i dođe do korisnika bavi se Vipnetov specijalist za e-commerce, a u potrazi za najboljim kandidatom, zainteresirani za posao trebat će imati najmanje tri godine iskustva na tom području, kao i znanja i vještine koji se traže za što bolji uspjeh na tržištu.

U ponudi proizvoda ili usluge osobito su važni dobra koordinacija i komunikacija, ne samo interno, već i prema korisnicima, koji mogu dati povratnu informaciju što najviše žele i što bi im moglo nedostajati.

Marketinški kutak za kreativne

Spajanje zanimljivog i originalnog s korisnim i probitačnim na tržištu otvara se kreativcima zainteresiranima za posao u marketingu, s Vipnetovom potragom za stručnjakom i specijalistom za digitalni marketinški sadržaj. Kojim smjerom krenuti i kako najbrže doći do cilja, odredit će stručnjak za digitalni marketing, dok će posao specijalista biti kreativna rješenja u marketingu i provjera stanja na tržištu kako marketinška kampanja ne bi promašila metu.

Zainteresirani kandidati za posao Stručnjaka za digitalni marketinški sadržaj imaju priliku iskazati se u upravljanju cjelokupnim procesom koji se obavlja različitim kanalima i za sve Vipnetove brendove, dok posao Specijalista sa sobom nosi potragu za različitim vizualnim rješenjima koja će biti povezana s brendom. Za oba posla traži se najmanje tri godine iskustva uređivanja ‘online’ sadržaja, a potrebna su i druga znanja i vještine u digitalnom marketingu.

Kombinacija kreativnosti i upravljanja

Za još više odgovornosti i praćenje cjelokupnog procesa, Vipnet u digitalnom marketingu traži i stručnjaka za digitalni projektni menadžment, koji će se baviti strategijom i provođenjem u praksi, s prilikom da planira i nadzire kako se zacrtano odvija. Za posao se traži i dobra mogućnost procjene u što i kada treba uložiti novac s obzirom na to da treba voditi računa o dostupnim financijskim sredstvima za provođenje plana.

Uvjet je završen diplomski studij marketinga ili srodnog područja, a traži se i najmanje pet godina rada u digitalnom marketingu i barem tri godine iskustva u vođenju projekata. Dakako, tu su i druga znanja i vještine potrebna za obavljanje posla. Potrebno je iskustvo u drugim različitim područjima, e-prodaji, ‘online’ oglašavanju, ‘search engine’ marketingu, marketingu e-poštom, marketingu sadržaja i socijalnih mreža i u ‘web’ analitici.

Dolazak do korisnika na različitim platformama

Što ljudi žele i kako će dobiti ono što ih zanima? Potraga za odgovorima nudi se s poslom Vipnetova stručnjaka za UX/UI, koji će se baviti osmišljavanjem, isprobavanjem i ponudom najboljeg korisničkog sučelja na različitim platformama, bilo da korisnici provjeravaju sadržaj na ‘webu’ ili na pametnom telefonu ili tabletu, služeći se aplikacijom za mobilne uređaje.

Kako bi korisnicima bilo što lakše, cilj je povezati različite platforme kojima bi se mogli služiti, a temelj posla bit će u saznavanju što potencijalni potrošač traži i kakvo je stanje na tržištu. Posao nudi i mogućnost da se timovima zaduženima za razvoj, dizajn i istraživanje odredi na što bi trebali skrenuti pozornost, vodeći računa o onome što zanima korisnika.

Kandidati za posao trebaju imati završeni diplomski studij grafičkog ili interaktivnog dizajna, komunikologije, arhitekture, psihologije ili srodnog područja. Traži se i najmanje pet godina iskustva u interaktivnom dizajnu i dizajnu sučelja, kao i druga znanja ili vještine koji će pomoći u poslu. Prednost će imati kandidati s iskustvom rada u HTML-u, CSS-u i Javascriptu.

Provjerite i sve poslove na Netokracija.Poslovi i – prijavite se. Samo požurite, rok za Vipnet je do 18. rujna!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Davor Runje i Hajdi Ćenan predstavili airtAI; bankama pomažu učiti o našim transakcijama

Danas je predstavljen airtAI, domaći fintech startup čije se rješenje temelji na umjetnoj inteligenciji, a usmjereno je na manje banke koje žele bolje procijeniti potrebe svojih korisnika. Ususret predstavljanju, ekskluzivno za Netokraciju detalje otkriva CEO, Hajdi Ćenan.

Prikaz

Što znači biti junior, što middle, a što senior u hrvatskoj tehnološkoj industriji?

Tri programerske pozicije - 100 definicija što obuhvaćaju. Ususret objavi matrice senioriteta development agencije Bornfight, iskoristili smo priliku razgovarati s nekoliko članova domaće IT zajednice ne bi li rasvijetlili što bi mogao biti standard za juniorski, middle ili seniorski posao programera. Evo što smo saznali...

Kultura 2.0

Zašto vam baš neću dati email ili broj direktora te tvrtke, ali možda napravim intro (što je bolje za vas)

“Možeš li mi dati email ili telefon od...?” Žao mi je, ne neću. Umjesto dilanja kontaktnih podataka, vrijeme je da usvojimo kulturu “introa”.

Internet marketing

Uvodimo četverodnevni radni tjedan i normalne rokove u marketinšku industriju ASAP!

Svi marketingaši na početku svoje karijere prođu vatreno krštenje rokova "za jučer", ali mora li takvo stanje ostati i u digitalnom dobu? Zajedno s Domagojem Davidovićem iz Švicarske, otkrivamo potencijalna rješenja za normalniji radni ritam u industriji.

Internet marketing

Na Valentinovo ne cvjetaju samo ruže, nego i industrija seksi igračaka za odrasle: LELO i Libido otkrivaju i koliko

Sretno Valentinovo! Danas je dan zaljubljenih, a na Netokraciji smo se odlučili istražiti kupovne navike i digitalne kampanje nešto posebnijih stvari, baš za ovaj dan.

Tehnologija

Nanobit i Microblink: Ako zaživi GDSA, izazivač Google Playa, olakšat će ulazak na kinesko tržište aplikacija

Xiaomi, Vivo i Oppo udružili su se u razvoju platforme koja bi bila direktan konkurent Google Playu. Kako to može utjecati na domaće IT tvrtke, otkrili smo u razgovoru s njihovim predstavnicima.