Sve što ste željeli znati o kategorijama SoMo Borac nagrada

Sve što ste željeli znati o kategorijama SoMo Borac nagrada

Ako se bavite društvenim mrežama ili kreiranjem mobilnih aplikacija, zasigurno već znate da svoje radove možete prijaviti za nagradu SoMo Borac. No, jeste li sigurni da znate za koje se sve kategorije možete prijaviti te koje kriterije trebate ispunjavati? Ako niste, čitajte dalje pozorno.

Somo Borac kategorije

Ako se bavite društvenim mrežama ili kreiranjem mobilnih aplikacija, zasigurno već znate da svoje radove možete prijaviti za nagradu SoMo Borac. No, jeste li sigurni da znate za koje se sve kategorije možete prijaviti te koje kriterije trebate ispunjavati? Ako niste, čitajte dalje pozorno.

SoMo Face

SoMo Face je kategorija koja prepoznaje najbolju stranicu na Facebooku. Pazite – ne dobru, najbolju – kratko i jasno! Glavni SoMo Fejs pametno je vođena zajednica, održava kvalitetnu komunikaciju s fanovima, odgovara, jasno, u smislenom roku, statusi su briljantno osmišljeni, vizualno je privlačna s dobrim odnosnom fanova i interakcije i – konačno – ima izvrsne rezultate.

Tko se treba prijaviti: Tko god ima službenu stranicu na Facebooku – od malih proizvođača eko-proizvoda do velikih internacionalnih korporacija.

Mala ili velika, jednako su važne – prijavi svoju Facebook stranicu!

SoMust Have

Facebook je najveći, ali nije nužno i najbolji. Mnoge su tvrtke i brendovi sreću (pravu lojalnu publiku) našli na drugim društvenim mrežama – Twitteru, Instagramu, Vineu, LinkedInu… A svaka od tih mreža zahtijeva drugačiji pristup. Negdje je važna brza, britka i kratka reakcija, a drugdje vizualna atraktivnost i videokreativnost.

Tko se treba prijaviti: Svi koji su na jednoj od ovih društvenih mreža izgradili kvalitetnu zajednicu.

One su male, ali su velike – prijavi Twitter, Instagram, LinkedIn, Vine, Pinterest (ili neku drugu društvenu mrežu) profil na SoMo Borac!

CM godine

Kategorija koja nagrađuje ljude na terenu, one koji se bore u prvim redovima društvenih mreža – community menadžere! Svi koji rade ovaj posao znaju da nije lako – istodobno moraš biti diplomat, prodavač, copywriter, barmen (rame za plakanje), komunikator i još ti je radno vrijeme od 0 do 24. Budiš se i liježeš s notifikacijama…

Tko se treba prijaviti: Svi community menadžeri, ma koje društvene mreže vodili.

Pokaži zašto si glavni čovjek na terenu – prijavi se na SoMo Borac za najboljeg community menadžera!

SoMo Content

Blogovi, infografike, newsletteri, web magazini, videopodcasti – sadržaj je bio i ostao jedini kralj. Originalan sadržaj danas je temelj komunikacije mnogih tvrtki i brandova. Stvara se, dijeli na društvenim mrežama i potiče priču, postaje tema razgovora. No, put do toga je dug i trnovit, a tko ga je najkvalitetnije prešao, otkrit će SoMo Content kategorija.

Tko se treba prijaviti: Svi koji stvaraju sadržaj za tvrtke ili brendove u bilo kojem digitalnom formatu.

Već si toliko toga napisao, možeš još i prijavu. 🙂 Prijavi se na SoMo Borac!

Viralni blockbuster

Snimiti dobar video koji će izazvati lavinu komentara, a ne samo “Prvi”, onaj koji će se rado dijeliti i o kojem će se pričati na svim društvenim mrežama nije lak posao. Zato i nema mnogo internetskih videoizleta. No, među onima koji se odvaže na to, nađe se i pravi dragulj, video koji će ući u udžbenike!

Tko se treba prijaviti: Bez obzira na to traje li 6, 15 ili 120 sekundi, ako ste snimili video vrijedan pozornosti, svakako se prijavite!

Kamera, ton, akcija! Prijavi internetski videohit na SoMo Borac!

There’s Not A Problem I Can’t Fix Cause I Can Do It In The Mix

Ponekad Facebook nije dovoljan. Premalo nam je 140 znakova na Twitteru. Da obuhvatimo sve, nastupamo na više društvenih mreža i prilagođavamo komunikaciju. Na Vineu trajemo 6 sekundi, Instagram koristimo s #nofilter hashtagom. Kategorija društveno-mrežni miks traži one čiji je kompletan nastup na svim društvenim mrežama savršen.

Tko se treba prijaviti: Svi koji s jednim proizvodom ili brendom “rade” na više društvenih mreža.

Facebook+Twitter zaljubljeni par… Prijavi se na SoMo Borac!

Aplikacija s velikim A

Najprije nas je obuzeo Doodle Jump, zatim aplikacija koja “toči” pivo kad nagneš uređaj pa ona s lažnim pozivom – sorry, Zuckerberg me zove! Danas je toliko aplikacija da nam se ne da ni guglati da bismo provjerili brojku. Ova kategorija traži mobilnu aplikaciju koja je uspjela osvojiti publiku, napraviti izvrstan rezultat ili izvršiti zadane ciljeve.

Tko se treba prijaviti: Svi vlasnici mobilnih aplikacija, bez obzira na namjenu.

Napravili ste Aplikaciju – aplicirajte na SoMo Borac!

Hodam i gledam

Važan dio digitalne prisutnosti je web stranica. Danas je svijet mobilan pa je gotovo sigurno da vam treba i mobilna stranica. Jer, nema gore nego kad na mobitelu moraš skrolati pet metara desno da pročitaš tekst! Pametno odrađene mobilne stranice ili kampanje (jer svi su na mobitelima, sjećate se) cilj su ove kategorije.

Tko se treba prijaviti: Autori mobilnih kampanja ili stranica.

Imaš mobilnu stranicu ili super kampanju za mobile? Put znaš.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.

Kolumna

Što vrh ima s time?

Kad te pozovu na panel s naslovom “Promjene dolaze s vrha (i kako do njega doći)?”, počneš opsesivno razmišljati o toj riječi - vrh.

Startupi i poslovanje

TransferWise: Klijentima štedimo više od milijardu funti bankarskih naknada godišnje, ali preostaje nam još 199 milijardi

Svojim jedinstvenim rješenjem za plaćanje u stranim valutama diljem svijeta, TransferWise bio je sreća za mnoge potrošače, ali godinama trn u oku mnogih banaka. Danas su upravo banke i druge velike korporacije poslovanja kojima se okreću u želji da do 2025. postanu vodeće infrastrukturno rješenje za međunarodna plaćanja. Kako planiraju u tome uspjeti, saznala sam od njihovog Alastaira Thompsona.

Nesortirano

Kako razviti aplikaciju koja će od “strašnog” e-Računa učiniti bezopasnog psića?

Poduzetnike oblijeva hladan znoj kada se sjete e-Računa, ali zamislite kako je onima koji stvaraju aplikacije za njegovo izdavanje? Čini se, ne tako strašno.

Sponzorirano

Koliko dobar WiFi u kafiću treba biti da bi gosti bili zadovoljni?

Na redu je i zadnja epizoda serijala Digitalni kafići kroz koji se bavimo ključnim stavkama na koje jedan uspješan kafić treba paziti u digitalno vrijeme. U 4. epizodi otkrivamo zašto je kafićima bitno istaknuti se dobrom WiFi vezom.

Kolumna

Kako riješiti izazove rada na projektu: Od nekompetentnih voditelja do loše komunikacije

Nedavno smo imali smo zgodan slučaj. Radi se o većem projektu, u njemu učestvuje više tvrtki. Krovna tvrtka, između ostaloga, ima i svog voditelja projekta. Radi se o osobi koja za takav posao nije kompetentna iz jednostavnog razloga - ne poznaje osnovne elemente od kojih se upravljanje projekata sastoji.