Algebra organizira školu digitalnog marketinga za srednjoškolce

Kamo za zimske praznike? U školu digitalnog marketinga za srednjoškolce!

Stručnjaci za digitalni marketing sve su više u potražnji, a društvene mreže uvlače se u različita zanimanja. A tko živi i diše za društvene mreže? Tinejdžeri. Algebra im je zato odlučila omogućiti da spoje ugodno s korisnim i na besplatnim radionicama razviju vještine koje će im dobro doći neovisno o pravcu u kojem jednom odluče razvijati svoju karijeru.

Marko Hrnjakjedan je od rijetkih Google Certified trenera u svijetu
Marko Hrnjak jedan je od rijetkih Google Certified trenera u svijetu

Škola digitalnog marketinga održavat će se od 7. do 9. siječnja 2015. u Zagrebu, a prilika je to maturantima da se bolje upoznaju s područjem digitalnog marketinga. Predavat će im iskusni stručnjaci u ovom području i čak dva Google Certified Trainera, kakvih postoji tek stotinjak u svijetu.

Svoja će znanja prenijeti kroz učenje, zabavu, iskustvo i interakciju, a srednjoškolci će se u klupe svojih redovnih škola vratiti s novim pogledom na svoje najdraže društvene mreže i medije – a potencijalno i s novim pogledom na digitalne karijere.

To je jedan od razloga pokretanja ovog projekta, objasnio je Tomislav Krištof, voditelj katedre za digitalni marketing na Visokom učilištu Algebra.

Primjećujem neprestani rast potražnje za digitalnim stručnjacima u području marketinga i online komunikacije. Pokretanje ove škole ima za cilj osvijestiti postojanje edukacije za vrlo traženim radnim mjestima, kako u Hrvatskoj tako i u ostatku EU, a u konačnici želimo učenicama i učenicima srednjih škola pružiti mogućnost da za vrijeme zimskih praznika nauče nešto novo i vrlo korisno o digitalnim medijima koje, naravno, već vrlo aktivno koriste. Sve što nauče ovih zimskih praznika, bit će im iznimno korisno u budućnosti, a možda čak i definira njihovu buduću karijeru.

Ne zaboravite ni na “Ideju godine”

Polaznici ‘Škole digitalnog marketinga’ slušat će i predavanja iz područja kao što su osmišljavanje digitalne strategije, digital storytelling – osmišljavanje marketinške priče, Google Adwords, community management i mnoga druga. Upoznat će se također i sa stvarnim projektima te se u grupama natjecati za najbolju provedbu digitalnog marketinškog nastupa.

Škola digitalnog marketinga nadovezuje se odlično i na projekt Ideja godine kojeg provodi portal Srednja.hr. Riječ je o natjecanju u izradi poslovnog plana, a namijenjeno je učenicima srednjih škola. Kako antjecanje sadrži zradu digitalne marketinške strategije, stoga ova škola može poslužiti i kao inspiracija za rješavanje dijela projekta, odnosno poslovnog plana.

Iako je škola digitalnog marketinga u potpunosti je besplatna, broj mjesta je ograničen na 24 polaznika pa je potrebno prethodno se prijaviti. Prijave su otvorene do 30. prosinca, a objava rezultata kandidata koji su primljeni bit će 2. siječnja 2015.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Startupi i poslovanje

Josipa Majić vraća se na hrvatsku startup scenu kao CEO fintecha Revuto

Pametni medvjedić, Teddy the Guardian, bio je jedan od omiljenih proizvoda ovdašnje startup scene. No, posljednjih nekoliko godina, njegova suosnivačica, Josipa Majić, odmaknula se od ovdašnje scene i medija. Sada se vraća, kao CEO i suosnivačica Revuta, fintech proizvoda za lakše upravljanje digitalnim pretplatama.

Što ste propustili

Najava

Po #prviput poduzetnici u turizmu moraju iskoristiti sve digitalne prilike u turizmu, evo i koje se nude

Nikada prije nije bilo tako bitno pripremiti se za lokalne goste i vjerne stalne goste iz inozemstva, kako za nadolazeću zimsku tako za ljetnu sezonu 2021. A da biste uspjeli morate spremno iskoristiti prilike koje se otvaraju: od novih kanala do natječaja poput Prviput.hr.

Startupi i poslovanje

Domaća industrija video igara o Nanobitu: “Akvizicija će biti slon u trgovini porculana”

Iako je skoro milijardu kuna vrijedna akvizicija Nanobita odjeknula cijelom Hrvatskom puno više tiče se same industrije video igara - što znači ulazak ovako velikog igrača na domaće tržište provjerili smo s osnivačima hrvatskih gaming tvrtki.

Startupi i poslovanje

Hoćete li ući u koaliciju protiv Applea uz vodeće tech tvrtke poput Basecampa, Spotifya i Epic Gamesa?

Sredinom osmog mjeseca upitali smo se: Može li tvorac najpopularnije igre današnjice razbiti duopol Apple i Google trgovina? Čini se da smo dobili odgovor.

Društvene mreže

Ode li Facebook iz EU, veliki biznisi i agencije će se prilagoditi, ali mali – teško

Facebook se ovih dana prijeti kako će povući svoje usluge s tržišta Europske unije. Iako je to malo vjerojatan scenarij, provjerili smo kako bi njegova realizacija izgledala za one koji svoje poslovanje oslanjaju na društvene mreže - male i velike biznise, ali i digitalne agencije.

Startupi i poslovanje

Lekcije 10 godina tehnološke scene su jasne: B2B i profitabilnost prvo, a investicija tek kasnije!

Silicijska dolina je hrvatsku tehnološku scenu učila da bez investicija neće nigdje stići. Deset godina kasnije; Infobip, Nanobit, Infinum i mnogi drugi dokaz su da postoji drugačiji način.

Ecommerce

Što sam ja, a što su OPG-ovci naučili o online prodaji u 6 mjeseci Facebook grupe Virtualni plac

Facebook grupa Virtualni zagrebački plac danas broji 58.000 članova, a prije šest mjeseci nije postojala, kao ni digitalno prisustvo mnogih OPG-ovaca. Što se događalo u međuvremenu?