Algebra organizira školu digitalnog marketinga za srednjoškolce

Kamo za zimske praznike? U školu digitalnog marketinga za srednjoškolce!

Stručnjaci za digitalni marketing sve su više u potražnji, a društvene mreže uvlače se u različita zanimanja. A tko živi i diše za društvene mreže? Tinejdžeri. Algebra im je zato odlučila omogućiti da spoje ugodno s korisnim i na besplatnim radionicama razviju vještine koje će im dobro doći neovisno o pravcu u kojem jednom odluče razvijati svoju karijeru.

Marko Hrnjakjedan je od rijetkih Google Certified trenera u svijetu
Marko Hrnjak jedan je od rijetkih Google Certified trenera u svijetu

Škola digitalnog marketinga održavat će se od 7. do 9. siječnja 2015. u Zagrebu, a prilika je to maturantima da se bolje upoznaju s područjem digitalnog marketinga. Predavat će im iskusni stručnjaci u ovom području i čak dva Google Certified Trainera, kakvih postoji tek stotinjak u svijetu.

Svoja će znanja prenijeti kroz učenje, zabavu, iskustvo i interakciju, a srednjoškolci će se u klupe svojih redovnih škola vratiti s novim pogledom na svoje najdraže društvene mreže i medije – a potencijalno i s novim pogledom na digitalne karijere.

To je jedan od razloga pokretanja ovog projekta, objasnio je Tomislav Krištof, voditelj katedre za digitalni marketing na Visokom učilištu Algebra.

Primjećujem neprestani rast potražnje za digitalnim stručnjacima u području marketinga i online komunikacije. Pokretanje ove škole ima za cilj osvijestiti postojanje edukacije za vrlo traženim radnim mjestima, kako u Hrvatskoj tako i u ostatku EU, a u konačnici želimo učenicama i učenicima srednjih škola pružiti mogućnost da za vrijeme zimskih praznika nauče nešto novo i vrlo korisno o digitalnim medijima koje, naravno, već vrlo aktivno koriste. Sve što nauče ovih zimskih praznika, bit će im iznimno korisno u budućnosti, a možda čak i definira njihovu buduću karijeru.

Ne zaboravite ni na “Ideju godine”

Polaznici ‘Škole digitalnog marketinga’ slušat će i predavanja iz područja kao što su osmišljavanje digitalne strategije, digital storytelling – osmišljavanje marketinške priče, Google Adwords, community management i mnoga druga. Upoznat će se također i sa stvarnim projektima te se u grupama natjecati za najbolju provedbu digitalnog marketinškog nastupa.

Škola digitalnog marketinga nadovezuje se odlično i na projekt Ideja godine kojeg provodi portal Srednja.hr. Riječ je o natjecanju u izradi poslovnog plana, a namijenjeno je učenicima srednjih škola. Kako antjecanje sadrži zradu digitalne marketinške strategije, stoga ova škola može poslužiti i kao inspiracija za rješavanje dijela projekta, odnosno poslovnog plana.

Iako je škola digitalnog marketinga u potpunosti je besplatna, broj mjesta je ograničen na 24 polaznika pa je potrebno prethodno se prijaviti. Prijave su otvorene do 30. prosinca, a objava rezultata kandidata koji su primljeni bit će 2. siječnja 2015.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kolumna

Kako je meni i 35.000 kupaca 96% snižen Foreov UFO postao “najbolje iskustvo kupovine ikad”

Osjećaj kada pronađete, a potom i kupite neki proizvod po 96% nižoj cijeni, nezamjenjiv je, pogotovo ako ste jedni od “rijetkih” koju su ponudu pronašli. Svi vam zavide, napravili ste odličan “deal”, a manje je bitno treba li vam uopće taj proizvod.

Startupi i poslovanje

Od agencije do freelancinga: 8 savjeta za život i posao koje sam naučio težim putem

A kako vi ne bi morali, stiže jedna poučna usporedba oblika poslovanja kroz stvarna iskustva.

Startupi i poslovanje

MVT Solutions iz Pisarovine osigurao 100.000 od 300.000 eura vrijedne runde investicije za brži i jeftiniji razvoj IoT-ja

Ovaj domaći startup u tri je godine, bez ikakve vanjske investicije, razvio IoTaaP, alat koji može uvelike olakšati razvoj IoT proizvoda različitim klijentima. Osim hardvera, njihov poslovni model se skalira kroz softver i cloud, a koliko uspješno su se rješenjem i radom potvrdili do sada, najbolje govori i vijest o prvoj investicijskoj rundi predvođenoj domaćim investitorom.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

“Kod nas toga nema”: Samo 16% žena u hrvatskoj IT industriji nije doživjelo spolnu diskriminaciju

“Nejednakost je samo u Vašoj glavi, da manje sjedite pred pudijerom, a više pred knjigom nebi vidjeli nejednakost”.

Tehnologija

Klijenti banaka imaju sve manje vremena: Kako banke razvijaju digitalne proizvode za njih?

Digitalna transformacija mijenja iz temelja različite industrije. Koje vještine su vam potrebne ne bi li u jednoj od njih temelje gradili upravo vi, saznali smo od product ownera i managera Raiffeisen banke.

Kolumna

Kako je meni i 35.000 kupaca 96% snižen Foreov UFO postao “najbolje iskustvo kupovine ikad”

Osjećaj kada pronađete, a potom i kupite neki proizvod po 96% nižoj cijeni, nezamjenjiv je, pogotovo ako ste jedni od “rijetkih” koju su ponudu pronašli. Svi vam zavide, napravili ste odličan “deal”, a manje je bitno treba li vam uopće taj proizvod.

Tehnologija

Hardverski vodič za sve trenutne i buduće influencere, freelancere i gamere

Kraj jedne godine i ulazak u novu možete pamtiti po retrospektivi na prošle uspjehe i neuspjehe te novogodišnjim planovima koji su se izjalovili do sredine siječnja. A možete i po tome kako ste napokon odlučili napraviti prvi korak prema ostvarenju svog influencerskog, gamerskog ili freelancerskog sna. Hardver možda nije najvažnija stvar u toj priči, ali je sigurno bitna stvar za početak.

Novost

Albert Gajšak otkrio zašto je mentoriranje od Cara vrjednije od njegovih para

Mentoriranje nije samo za startupe u akceleratorima, već nam svima može pomoći bilo da smo mentor ili mentorirani kako pokazuje i uspješan primjer osnivača Makerbuina i Infinuma.

Sponzorirano

Privući i zadržati zaposlenike nećete šarenim uredom, ali hoćete agilnom transformacijom

Neki nabavljaju stolni nogomet i šarene vreće za odmaranje, neki organiziraju filmske večeri i zabave petkom, a neki se obraćaju - agilnom treneru.