Algebra organizira školu digitalnog marketinga za srednjoškolce

Kamo za zimske praznike? U školu digitalnog marketinga za srednjoškolce!

Stručnjaci za digitalni marketing sve su više u potražnji, a društvene mreže uvlače se u različita zanimanja. A tko živi i diše za društvene mreže? Tinejdžeri. Algebra im je zato odlučila omogućiti da spoje ugodno s korisnim i na besplatnim radionicama razviju vještine koje će im dobro doći neovisno o pravcu u kojem jednom odluče razvijati svoju karijeru.

Marko Hrnjakjedan je od rijetkih Google Certified trenera u svijetu
Marko Hrnjak jedan je od rijetkih Google Certified trenera u svijetu

Škola digitalnog marketinga održavat će se od 7. do 9. siječnja 2015. u Zagrebu, a prilika je to maturantima da se bolje upoznaju s područjem digitalnog marketinga. Predavat će im iskusni stručnjaci u ovom području i čak dva Google Certified Trainera, kakvih postoji tek stotinjak u svijetu.

Svoja će znanja prenijeti kroz učenje, zabavu, iskustvo i interakciju, a srednjoškolci će se u klupe svojih redovnih škola vratiti s novim pogledom na svoje najdraže društvene mreže i medije – a potencijalno i s novim pogledom na digitalne karijere.

To je jedan od razloga pokretanja ovog projekta, objasnio je Tomislav Krištof, voditelj katedre za digitalni marketing na Visokom učilištu Algebra.

Primjećujem neprestani rast potražnje za digitalnim stručnjacima u području marketinga i online komunikacije. Pokretanje ove škole ima za cilj osvijestiti postojanje edukacije za vrlo traženim radnim mjestima, kako u Hrvatskoj tako i u ostatku EU, a u konačnici želimo učenicama i učenicima srednjih škola pružiti mogućnost da za vrijeme zimskih praznika nauče nešto novo i vrlo korisno o digitalnim medijima koje, naravno, već vrlo aktivno koriste. Sve što nauče ovih zimskih praznika, bit će im iznimno korisno u budućnosti, a možda čak i definira njihovu buduću karijeru.

Ne zaboravite ni na “Ideju godine”

Polaznici ‘Škole digitalnog marketinga’ slušat će i predavanja iz područja kao što su osmišljavanje digitalne strategije, digital storytelling – osmišljavanje marketinške priče, Google Adwords, community management i mnoga druga. Upoznat će se također i sa stvarnim projektima te se u grupama natjecati za najbolju provedbu digitalnog marketinškog nastupa.

Škola digitalnog marketinga nadovezuje se odlično i na projekt Ideja godine kojeg provodi portal Srednja.hr. Riječ je o natjecanju u izradi poslovnog plana, a namijenjeno je učenicima srednjih škola. Kako antjecanje sadrži zradu digitalne marketinške strategije, stoga ova škola može poslužiti i kao inspiracija za rješavanje dijela projekta, odnosno poslovnog plana.

Iako je škola digitalnog marketinga u potpunosti je besplatna, broj mjesta je ograničen na 24 polaznika pa je potrebno prethodno se prijaviti. Prijave su otvorene do 30. prosinca, a objava rezultata kandidata koji su primljeni bit će 2. siječnja 2015.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Hubbig Dragane Lipovac kreće u nove pobjede s milijunskom investicijom i novom savjetnicom

Bili vi mali ili veliki uvoznik, naručivali iz Kine ili SAD-a, Hubbig vam može olakšati život, a da to ovom mladom startupu ide dobro potvrdila je i nedavna milijunska investicija koju je orkestrirala Monika Mikac, bivša operativna direktorica u Rimac Automobilima.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Tehnologija

Cenosco: Nizozemska tvrtka koja iz Pule i Zagreba putem softvera, VR-a i AR-a sprječava eksplozije na naftnim platformama

Aplikacije koje kontroliraju rad naftnih platformi i postrojenja za preradu derivata direktno su zaslužne za sigurniji i čišći svijet, a jedna od najboljih stvara se velikim dijelom u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

OmoLab pomogao već 10.000 osoba s disleksijom, uz novi identitet šire se i na druga tržišta

OmoLab nakon uspješne godine poslovanja i više od 10 tisuća domaćih korisnika koji su koristili njihove fontove te aplikaciju za čitanje, okreće vidike stranom tržištu na kojem se nada uspjehu i dobrom skaliranju.

Startupi i poslovanje

Digitalni kafići: Nije dovoljan cjenik pića, ljudima treba i kava i igara!

Kafići danas nisu ono što su bili, i to s razlogom. Gosti traže više od kave i pogleda. Tako danas imate kafiće gdje možete maziti mačke, pse, isprintati svoj selfie na pjenicu kave, čitati stripove, gledati HBO, igrati društvene igre... A koji biste vi odabrali?

Intervju

Maja Bilić iz londonskog Googlea seli u njujorški gdje postaje Global Programmatic Ads Lead

Bila je jedna od prvih zaposlenica u digitalnoj agenciji iStudio, današnjem Degordianu, a prije četiri godine sreću je pronašla u Googleu, u Londonu. Sad Maju put vodi u New York, gdje nastavlja karijeru u Googleu kao Global Programmatic Ads Lead, a kako je tekao taj karijerni put i koliko je bio izazovan, otkriva u razgovoru.

Startupi i poslovanje

Aurora.hr, portal posvećen poduzetnicama, osvanuo u novom ruhu i uz novu inicijativu #rastem

Inicijativa #rastem želi pomoći poduzetnicama da doista rastu uz podršku za predstavljanje pred investitorima.

Startupi i poslovanje

Sašo Palčić, Madwise: Ljudi vas neće pratiti i slušati samo zato što ste direktor

Na 121. OpenCoffee Meetupu u Splitu gostovao je Sašo Palčić, CEO tvrtke Madwise, koji je dao mnoge korisne savjete mladim poduzetnicima.

Startupi i poslovanje

Od juniorke do direktorice u 5 godina: Kako napredovati kao tech konzultant?

Odnose s ljudima usavršavala je kao instruktorica plesa, analitičke sposobnosti na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, a uzornu radnu etiku usvojila je još kao pripravnica u mStartu - Želimira Kraševac danas je direktorica od koje imamo priliku učiti.