Seekandhit je prva hrvatska agencija ovlaštena za Google AdWords oglašivačku mrežu

Seekandhit je prva hrvatska agencija ovlaštena za Google AdWords oglašivačku mrežu

Splitski Seekandhit je postao prva hrvatska certificirana agencija za Google AdWords desetak dana nakon što je Google uveo nove standarde za certificiranje profesionalaca koji koriste njihovu internetsku oglašivačku mrežu. Google je uveo novi standard, tzv. certificirane partnere, kako bi svima koji se žele oglašavati na AdWordsu olakšao nalaženje kvalitetnih agencija. S obzirom da kontekstualno oglašavanje postaje sve popularnije, Google želi istaknuti kvalitetne agencije koje znaju organizirati kvalitetne kampanje.

Splitski Seekandhit je postao prva hrvatska certificirana agencija za Google AdWords desetak dana nakon što je Google uveo nove standarde za certificiranje profesionalaca koji koriste njihovu internetsku oglašivačku mrežu.

Google je uveo novi standard, tzv. certificirane partnere, kako bi svima koji se žele oglašavati na AdWordsu olakšao nalaženje kvalitetnih agencija.  S obzirom da kontekstualno oglašavanje postaje sve popularnije, Google želi istaknuti kvalitetne agencije koje znaju organizirati kvalitetne kampanje.

Mnoge marketinške agencije i profesionalci prodaju se kao profesionalci u internet oglašavanju, često s malo ili pak bez ikakvog iskustva. Za razliku od oglašavanja u tiskanim medijima ili putem grafičkih oglasa, kontekstualno oglašavanje dopušta i omogućuje mnogo više strategija.

Ključne riječi – ključne za Google AdWords

Odabirom pravih ključnih riječi vaši AdWords oglasi pojavljivat će se većem broju korisnika. Nalaženje pravih ključnih riječi i postavljanje kampanja traže znanje i iskustvo koje je često izvan dohvata mnogih koji su se tek počeli baviti internetskim oglašavanjem.

AdWords oglasi pojavljuju se pri pretraživanju i na drugim web stranicama.

Google AdWords najveća je internetska, kontekstualna oglašivačka mreža na kojoj je internetski div još 2008. zaradio preko 21 milijardu dolara. Oglasi s Google AdWordsa pojavljuju se osim u rezultatima pretraživanja i na mnogim drugim web stranicama.

Certifikacija kao jamac kvalitete

Pojedinci poput direktora SeekandHita, Marija Frančeševića, svoje iskustvo su razvili radeći godinama na internetskim oglašivačkim kampanjama. Status “Certified Partner” znači mnogo za Frančeševićev rad:

AdWords certifikat iznimno je važan, jer traži stalno usavršavanje, čime osigurava da tvrtka ostane “u trendu” te da unaprjeđuje svoje usluge. Naime, kako biste dobili i zadržali certifikat, morate polagati više ispita godišnje koji traže znanje iz prakse vođenja internetskih marketinških kampanja.

Uvođenjem strožeg certificiranja Google diže standard svima koji se žele baviti kontekstualnim oglašavanjem, ali i tvrtkama omogućava nalaženje provjerenih partnera za vođenje kampanja. Kao što u web dizajnu dobru web stranicu ne može više izraditi “susjedov mali”, tako ni internetske oglašivačke kampanje ne bi trebale voditi tvrtke ili osobe bez iskustva.

Što vi mislite o kontekstualnom oglašavanju?

ponuda

Komentari

  1. Dulijano Nola

    Dulijano Nola

    06. 05. 2010. u 10:18 am Odgovori

    Sve pohvale Mariju za certifikat. Svatko tko je informatički pismen može složiti GoogleAdwords kampanju. Druga je stvar kako će ta kampanja izgledati, koliko će koštati i što je navažnije kakve će rezultate polučiti. Mislim da je jako dobro da u HR postoje firme specijalizirane za ovakvu vrstu usluge i nadam se da će tu potrebu primijetiti tvrtke koje koriste ovaj oblik oglašavanja jer im specijalizirani profesionalci mogu povečati ROI i uštediti značajan novac.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Što ste propustili

Tehnologija

Programeri u prosjeku zarađuju 10.000 kuna, najbolje su plaćeni iOS developeri

Stigli su nam novi rezultati ankete Tomislava Grubišića o plaćama developera u Hrvatskoj za 2019. godinu, donosimo pregled najzanimljivijih podataka na osnovu tehnologija i godina iskustva.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Oradian potvrđuje brz rast u Aziji nagradom na najvećoj japanskoj fintech konferenciji

Domaći Oradian širi se tržištima Azije, a velike uspjehe potvrđuje i nagrada na startup natjecanju FIN/SUM, najveće japanske fintech konferencije.

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.

Startupi i poslovanje

Gideonovi roboti dobili pametnu ruku: Samostalno se kreće, sve vidi i popravlja!

Tvrtka Gideon Brothers nastavlja s razvojem prototipova robota, a posljednja verzija ima i robotsku ruku koja prepoznaje svijet oko sebe.