Sarajevo-x.com - najposjećenija internetska stranica u BiH rekord ostvarila na snježni dan

Sarajevo-x.com – najposjećenija internetska stranica u BiH rekord ostvarila na snježni dan

Bosanskohercegovački portal Sarajevo-x.com zabilježio je rekordan broj posjeta 4. veljače ove godine. Prema podacima Google Analyticsa, imali su skoro 456 tisuća posjeta, čime su postali najposjećenija internetska stranica u BiH, a drže i rekord za najviše posjeta u jednom danu. Podaci Google Analyticsa dostupni su javnosti, a jedno drugo takvo mjerenje dostupno javnosti u BiH provodi tvrtka Valicon u suradnji s poljskim Gemiusom. I prema tim podacima Sarajevo-x.com drži rekord u broju posjeta s 433 tisuće unique posjetitelja u prosincu. Drugo mjesto zauzeo je Pik s 421 tisućom.

Screenshot: audienceba.gemius.com preuzet sa Sarajevo-x.com

Bosanskohercegovački portal Sarajevo-x.com zabilježio je rekordan broj posjeta 4. veljače ove godine. Prema podacima Google Analyticsa, imali su skoro 456 tisuća posjeta, čime su postali najposjećenija internetska stranica u BiH, a drže i rekord za najviše posjeta u jednom danu.

Podaci Google Analyticsa dostupni su javnosti, a jedno drugo takvo mjerenje dostupno javnosti u BiH provodi tvrtka Valicon u suradnji s poljskim Gemiusom. I prema tim podacima Sarajevo-x.com drži rekord u broju posjeta s 433 tisuće unique posjetitelja u prosincu. Drugo mjesto zauzeo je Pik s 421 tisućom.

Sarajevo-x.com je postavio novi rekord kada je u pitanju posjećenost svih internet portala u Bosni i Hercegovini. Na dan kada je cijelu Bosnu i Hercegovinu zamela rekordna količina snijega naš portal je ostvario i rekordnu posjećenost.

Zanimljivo je da je rekordan broj posjeta ostvaren na dan s lošim vremenom. 😉 Nebojša je prošli tjedan objavio članak koji objašnjava povezanost internetskog uspjeha s vremenskom prognozom. Ako ga još niste pročitali, svakako to napravite sada.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Startupi i poslovanje

Što su nam skrivile hrvatske digitalne agencije?

Hrvatski uslužni IT, uključujući digitalne agencije, zamašnjak je koji više od dva desetljeća puni državni proračun i tople developerske stolice. S druge strane, činovnici, a i mediji, papagajski mantraju o proizvodnim tvrtkama i kako će nas one konačno pogurati prema pikselastom eldoradu.

Što ste propustili

Izrada web stranica

Developeri, dizajneri, project manageri – za AI budućnost možete se pripremiti već danas

Cilj svakog developera i dizajnera je bolje korisničko iskustvo - a upravo ovdje može pomoći kognitivna znanost koja promišljanje o korisnicima, da li dizajna, koda ili gotove aplikacije, stavlja u fokus svega što IT stručnjaci rade.

Startupi i poslovanje

Kako se Glovo i Konzum pripremaju za povećanje broja narudžbi zbog koronavirusa?

Uz sve više vijesti o koronavirusu, raste i broj onih koji se oslanjaju na digitalne servise kako bi naručili hranu ili namirnice. Kako se za povećanje prometa pripremaju servisi za dostavu?

Kultura 2.0

Na web trgovinama deseci zaštitnih maski upitnih cijena i kvalitete

U svakom kriznom razdoblju nađe se pojedinaca i tvrtki koji će situaciju iskoristiti za svoj profit, ali maske s desetorostruko većim cijenama i modnim etiketama zbilja su poseban slučaj.

Startupi i poslovanje

Što o radu od kuće zbog koronavirusa kažu PBZ, Infobip, Nanobit…?

Nakon što je jučer potvrđeno da i u Hrvatskoj imamo prve osobe zaražene koronavirusom, dobar dio ovdašnjih tvrtki je počeo ozbiljnije razmišljati o promjeni načina rada. Prvo su se počela ukidati putovanja u inozemstvo, a potom se počeo uvoditi rad od kuće.

Startupi i poslovanje

Dijeljenje romobila i u Hrvatskoj: Bolt prvi uveo romobile u ponudu

150 romobila koje možete otključati i voziti kada god vas je volja bit će dostupno u Splitu za sve korisnike Bolt aplikacije.

Digitalni mediji

U manje od 24 sata od prvog slučaja u Hrvatskoj, koronavirus smo online spomenuli čak 15 tisuća puta

Sada već svi znamo da je koronavirus došao u Hrvatsku, no koliko viralno je ova tema zaokupila sve nas pokazat će kao i uvijek - brojke.