Otvorene prijave za natjecanja Effie, IdejaX i Mixx 2015.

Marketingaši, spremni? Otvorene prijave za natjecanja Effie, IdejaX i Mixx 2015.

HURA i IAB otvorili su nedavno prijave za marketinška natjecanja Effie Croatia 2015, koje nagrađuje učinkovitost i strateško promišljanje kampanja, IdejuX, nacionalno kreativno natjecanje i Mixx, licencirano međunarodno natjecanje za najbolje digitalne projekte.

Tko će ovoga puta osvojiti nagrade?
Tko će ovoga puta odnijeti nagrade?

Ovoga puta natjecanja donose i neke novosti – usmjerena su prema pružanju mogućnosti što širem broju tvrtki agencija za nagrađivanjem njihove kreativnosti i inovativnosti od strane struke. Tako Effie uvodi novu kategoriju pod nazivom “Medijska ideja”, što je natjecanje usmjereno ka promociji i nagrađivanju radova medijskih agencija u Hrvatskoj. Natjecanje IdejaX posebno poziva sve domaće kreativce i agencije na sudjelovanje, a nagrada Mixx za radove u online medijima od ove godine nagrađuje i novu kategoriju Branded Content Campaign.

Damir Ciglar, predsjednik Uprave HURA-e, prisjeća se prošlogodišnjeg natjecanja IdejaX, na kojemu su posebno zasjale nove, mlade agencije, koje su bile nagrađene za svoj predan rad i kreativnost, a u ovoj se godini nada i većem broju prijava.

Damir Ciglar,
Damir Ciglar, predsjednik Uprave HURA-e

Za predsjednika žirija natjecanja Effie izabran je Dario Vrabec, direktor marketinga i razvoja iz kompanije Ledo. Predsjednik žirija Mixxa je Đuro Korać, kreativni direktor tvrtke Nivas, a Joško Jureškin, kreativni direktor agencije Publicis Zagreb, predsjedava žirijem IdejeX.

Rani rok za prijavu na natjecanje Effie Croatia je 2. veljače 2015., a natjecatelji se mogu prijaviti i na kasni rok koji je otvoren do 3. ožujka. Prijave za Mixx traju do 15. ožujka, a IdejuX do 25. ožujka 2015. Pobjednici natjecanja bit će proglašeni na Danima komunikacija u travnju 2015.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Startupi i poslovanje

Josipa Majić vraća se na hrvatsku startup scenu kao CEO fintecha Revuto

Pametni medvjedić, Teddy the Guardian, bio je jedan od omiljenih proizvoda ovdašnje startup scene. No, posljednjih nekoliko godina, njegova suosnivačica, Josipa Majić, odmaknula se od ovdašnje scene i medija. Sada se vraća, kao CEO i suosnivačica Revuta, fintech proizvoda za lakše upravljanje digitalnim pretplatama.

Što ste propustili

Najava

Po #prviput poduzetnici u turizmu moraju iskoristiti sve digitalne prilike u turizmu, evo i koje se nude

Nikada prije nije bilo tako bitno pripremiti se za lokalne goste i vjerne stalne goste iz inozemstva, kako za nadolazeću zimsku tako za ljetnu sezonu 2021. A da biste uspjeli morate spremno iskoristiti prilike koje se otvaraju: od novih kanala do natječaja poput Prviput.hr.

Startupi i poslovanje

Domaća industrija video igara o Nanobitu: “Akvizicija će biti slon u trgovini porculana”

Iako je skoro milijardu kuna vrijedna akvizicija Nanobita odjeknula cijelom Hrvatskom puno više tiče se same industrije video igara - što znači ulazak ovako velikog igrača na domaće tržište provjerili smo s osnivačima hrvatskih gaming tvrtki.

Startupi i poslovanje

Hoćete li ući u koaliciju protiv Applea uz vodeće tech tvrtke poput Basecampa, Spotifya i Epic Gamesa?

Sredinom osmog mjeseca upitali smo se: Može li tvorac najpopularnije igre današnjice razbiti duopol Apple i Google trgovina? Čini se da smo dobili odgovor.

Društvene mreže

Ode li Facebook iz EU, veliki biznisi i agencije će se prilagoditi, ali mali – teško

Facebook se ovih dana prijeti kako će povući svoje usluge s tržišta Europske unije. Iako je to malo vjerojatan scenarij, provjerili smo kako bi njegova realizacija izgledala za one koji svoje poslovanje oslanjaju na društvene mreže - male i velike biznise, ali i digitalne agencije.

Startupi i poslovanje

Lekcije 10 godina tehnološke scene su jasne: B2B i profitabilnost prvo, a investicija tek kasnije!

Silicijska dolina je hrvatsku tehnološku scenu učila da bez investicija neće nigdje stići. Deset godina kasnije; Infobip, Nanobit, Infinum i mnogi drugi dokaz su da postoji drugačiji način.

Ecommerce

Što sam ja, a što su OPG-ovci naučili o online prodaji u 6 mjeseci Facebook grupe Virtualni plac

Facebook grupa Virtualni zagrebački plac danas broji 58.000 članova, a prije šest mjeseci nije postojala, kao ni digitalno prisustvo mnogih OPG-ovaca. Što se događalo u međuvremenu?