Pozor! Pet minuta traži deset developera!

Pozor! Pet minuta traži deset developera!

Ako se krećete developerskim vodama, za Pet minuta ste sigurno čuli. Zagrebačka tvrtka specijalizirana za razvoj mobilnih rješenja, razvija aplikacije za jedan od najpoznatijih servisa za slušanje glazbe putem interneta – Rhapsody, te radi s klijentima kao što su Squarespace i Ministry of Sound. U rukavu očito imaju još zanimljivh projekata, jer svoj tim od 55 developera žele podebljati s njih još barem deset.

Više o poslovima možete naći na grafici čiji smo dio ukr... posudili za naslovnu.
Više o poslovima možete naći na grafici čiji smo dio ukr… posudili za naslovnu.

Ako se krećete developerskim vodama, za Pet minuta ste sigurno čuli. Ova zagrebačka tvrtka specijalizirana za mobilna rješenja razvija aplikacije za jedan od najpoznatijih servisa za slušanje glazbe putem interneta – Rhapsody, te radi s klijentima kao što su Squarespace i Ministry of Sound. U rukavu očito imaju još zanimljivih projekata, jer svoj tim od 55 developera i dizajnera žele podebljati s njih još barem deset.

Na popisu najtraženijih nalaze se dva Android programeraSenior screen designer, dva Windows phone / Windows 8 programera i čak 5 Senior .NET web programera.

Uz ovaj prioritetni deseterac, ne bi im bili nauštrb ni novi iOS, Java back-end, kao i front-end programeri- godine i staž su, kako kažu, manje bitni, a cijeni se spremnost na učenje novih tehnologije i hodanje ukorak s najnovijim trendovima.

Pet minuta dobitnik je nagrade Deloitte Technology Fast 50 Program in Central Europe, a aktivni su i u zajednici kojoj su ove godine doprinijeli i Fail konferencijom na kojoj je gostovao Jerry Colonna.

Cijeli oglas i ostale informacije možete naći ovdje, a nemojte zaboraviti ni inače provjeravati koga traže i koji se poslovi otvaraju.

Ako ste na plaži, 5 Minuta od vas ne traži ni da se s nje maknete- za početak je dovoljan vaš LinkedIn profil, kratak opis vaših developerskih ninja sposobnosti i morska slika, pretpostavljamo neka pristojna koja neće izazvati HR krizu.

 

ponuda

Komentari

 1. Mirko

  Mirko

  30. 07. 2014. u 1:53 pm Odgovori

  5 minuta se pretvara u outsourcing IT firmu indijskog tipa. Ne znam za koliko oni rade kada se vani mogu outsourcati vrhunski programeri za 25-35 EUR po satu.

  Btw kolika je plaća?

 2. Tvoj Posao Net

  Tvoj Posao Net

  31. 07. 2014. u 1:07 pm Odgovori

  Mirko, nije to baš tako. Radi se o firmi koja je vrlo etablirana pa samim tim rade i konkretnije poslove za razliku od nekih anonimnih firmi iz Indije gdje rade za 1$ na sat.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Hubbig Dragane Lipovac kreće u nove pobjede s milijunskom investicijom i novom savjetnicom

Bili vi mali ili veliki uvoznik, naručivali iz Kine ili SAD-a, Hubbig vam može olakšati život, a da to ovom mladom startupu ide dobro potvrdila je i nedavna milijunska investicija koju je orkestrirala Monika Mikac, bivša operativna direktorica u Rimac Automobilima.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Tehnologija

Cenosco: Nizozemska tvrtka koja iz Pule i Zagreba putem softvera, VR-a i AR-a sprječava eksplozije na naftnim platformama

Aplikacije koje kontroliraju rad naftnih platformi i postrojenja za preradu derivata direktno su zaslužne za sigurniji i čišći svijet, a jedna od najboljih stvara se velikim dijelom u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

OmoLab pomogao već 10.000 osoba s disleksijom, uz novi identitet šire se i na druga tržišta

OmoLab nakon uspješne godine poslovanja i više od 10 tisuća domaćih korisnika koji su koristili njihove fontove te aplikaciju za čitanje, okreće vidike stranom tržištu na kojem se nada uspjehu i dobrom skaliranju.

Startupi i poslovanje

Digitalni kafići: Nije dovoljan cjenik pića, ljudima treba i kava i igara!

Kafići danas nisu ono što su bili, i to s razlogom. Gosti traže više od kave i pogleda. Tako danas imate kafiće gdje možete maziti mačke, pse, isprintati svoj selfie na pjenicu kave, čitati stripove, gledati HBO, igrati društvene igre... A koji biste vi odabrali?

Intervju

Maja Bilić iz londonskog Googlea seli u njujorški gdje postaje Global Programmatic Ads Lead

Bila je jedna od prvih zaposlenica u digitalnoj agenciji iStudio, današnjem Degordianu, a prije četiri godine sreću je pronašla u Googleu, u Londonu. Sad Maju put vodi u New York, gdje nastavlja karijeru u Googleu kao Global Programmatic Ads Lead, a kako je tekao taj karijerni put i koliko je bio izazovan, otkriva u razgovoru.

Startupi i poslovanje

Aurora.hr, portal posvećen poduzetnicama, osvanuo u novom ruhu i uz novu inicijativu #rastem

Inicijativa #rastem želi pomoći poduzetnicama da doista rastu uz podršku za predstavljanje pred investitorima.

Startupi i poslovanje

Sašo Palčić, Madwise: Ljudi vas neće pratiti i slušati samo zato što ste direktor

Na 121. OpenCoffee Meetupu u Splitu gostovao je Sašo Palčić, CEO tvrtke Madwise, koji je dao mnoge korisne savjete mladim poduzetnicima.

Startupi i poslovanje

Od juniorke do direktorice u 5 godina: Kako napredovati kao tech konzultant?

Odnose s ljudima usavršavala je kao instruktorica plesa, analitičke sposobnosti na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, a uzornu radnu etiku usvojila je još kao pripravnica u mStartu - Želimira Kraševac danas je direktorica od koje imamo priliku učiti.