3. sezona Preljuba stiže na Pickbox, a mi imamo kodove za!

3. sezona Preljuba stiže na Pickbox, a mi imamo kodove za besplatno gledanje!

Već nas neko vrijeme muči tko je ubio Scottyja Lockharta, ali ta misterija bi se mogla razriješiti već 21. studenog kada kreće premijera treće sezone nagrađivane drame Preljub (The Affair) na Pickboxu. Povodom toga, 10 sretnika i sretnica darujemo kodom za sedmodnevni promotivni period u kojemu će moće pogledati Preljub i sve ostale sadržaje koji nudi domaći streaming servis Pickbox.

Osvojite promotivni kod za sedmodnevno korištenje Pickboxa i pogledajte 3. sezonu Preljuba besplatno.
Osvojite promotivni kod za sedmodnevno korištenje Pickboxa (taman da pogledate 3. sezonu Preljuba besplatno)

Na Pickbox koji ima ekskluzivu na seriju Preljub, nagrađenu s 3 Zlatna globusa, 21. studenog stiže premijera 3. sezone koja će još više zamrsiti odnose između glavnih likova koje glume Dominic West, Joshua Jackson, Maura Tierney i Ruth Wilson. The Affair potpisuju iskusni scenaristi i producenti Sarah Treem i Hagai Levi koji su već zajedno radili na seriji In Treatment, a i novom su dramom privukli mnogo gledatelja.

Prevara iz dvije suprotne perspektive

Serija uvodi gledatelje u svijet raskrinkavanja ljudskih odnosa i mijenjanjem perspektiva iz kojih je pričana priča, zbunjuje ih kontradiktornim sudovima o preljubniku i prevarenom. Sve počinje vanbračnom vezom između pisca u usponu imenom Noah (Dominic West) i konobarice Alison (Ruth Wilson) koja se pretvara u kompleksnu i intrigantnu priču. Nakon što je druga sezona stala tamo gdje Noah priznaje zločin koji nije počinio kako bi zaštitio svoju bivšu ženu Helen (Maura Tierney), nova sezona pod imenom A Bad Person ili Loša osoba počet će događajem 3 godine nakon toga, ali će se zasigurno igrati vremenom.

Ako ste u prvoj i drugoj sezoni pažljivo pratili odnose i preskakanja iz jedne perspektive u drugu, treća bi za vaše umove mogla biti još zahtjevnija jer kako se čini – priča još ni približno nije ispričana, a očekuju nas skokovi iz sadašnjosti u prošlost, pa opet natrag.

Zanimljivo je to da je jedan od razloga zbog kojih je Ruth Wilson prihvatila glavnu ulogu u Preljubu, bila njezina želja da razotkrije tabu prijevare partnera. Objasnila je:

Hakirana web stranica Ashley Madison – 37 milijuna ljudi je bilo prijavljeno na tu stranicu za nevjeru – nekako ukazuje na činjenicu da se preljubi događaju strahovito često. Takva ponašanja stigmatiziramo, ali u stvarnosti to čine toliki ljudi.

Ako želite među prvima saznati što će se dalje dogoditi, pratite 3. sezonu na Pickboxu. A kao što je navedeno na početku teksta, Netokracija će dodijeliti 10 promotivnih kodova za sedmodnevno besplatno korištenje Pickboxa. 10 sretnika ili sretnica bit će odabrano nasumičnim odabirom, a sve što trebate učiniti je ostaviti točan odgovor na sljedeće pitanje:

Kako se zove lik kojeg tumači Joshua Jackson u Preljubu?

Odgovore, uz ispravnu e-mail adresu na koju možemo poslati kod, ostavite u komentarima ispod teksta do petka, 11. studenog, do 12 sati (u podne). Pobjednici će biti objavljeni istoga dana poslijepodne. Sretno!

Dodatak, 11. studenog: Promotivne kodove su osvojili: Zoran, Ivana Jurković, Antun Matković, Tea Krušelj, Silvio Klapčić, Elizabeta Matuzović, Mateja Cvetko, Jelena Kovačić, Ines Bezinović i Milena Klanjac. Čestitke svim dobitnicima, nadamo se da ćete uživati u uzbudljivoj 3. sezoni!

ponuda

Komentari

  1. Petra Seleš

    Petra Seleš

    11. 11. 2016. u 2:10 pm Odgovori

    Zorane, pa i ti si među dobitnicima, iako nam nisi ostavio svoje prezime, ali tvoje ime je u dodatku na dnu članka. 🙂 Vjerujem da ti je mail s promo kodom već stigao. Pozdrav.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Poznati su finalisti šestog izdanja programa Moj Zaba Start

Trideset finalsita šeste godine natječaja Moj Zaba Start poznato je javnosti, a neki od njih će podijeliti gotovo milijun kuna financijskih potpora u tri područja.

Tehnologija

Manje kupujemo aute, ali više romobile. Rješenje? Mercedes električni romobil!

Mercedes je potiho ušao na tržište električnih romobila, a uskoro ćemo na njima možda vidjeti i lokalne "igrače" koji čim sjednu az stol u kafiću bacaju ključ Mercedesa na stol.

Internet marketing

Kovačević, Vrdoljak, Ackermann i Brkan na WMF-u otkrivaju zadnjih 10 godina digitalnog marketinga

Kako je izgledao digitalni sektor prije deset godina i kako se u njemu dan danas snalaze neki od najpoznatijih digitalaca saznat ćemo ove subote na Weekend Media Festivalu.

Startupi i poslovanje

Hubbig Dragane Lipovac kreće u nove pobjede s milijunskom investicijom i novom savjetnicom

Bili vi mali ili veliki uvoznik, naručivali iz Kine ili SAD-a, Hubbig vam može olakšati život, a da to ovom mladom startupu ide dobro potvrdila je i nedavna milijunska investicija koju je orkestrirala Monika Mikac, bivša operativna direktorica u Rimac Automobilima.

Startupi i poslovanje

Paušalci, prikriveni rad opet nije dobro definiran u Općem poreznom zakonu, uključite se u e-Savjetovanje!

Prema trenutnom prijedlogu izmjena Općeg poreznog zakona, koji bi trebao stupiti na snagu 1. 1. 2020., i dalje nije dovoljno jasno definirana razlika između samostalnog i nesamostalnog rada, što bi se moglo obiti o glavu paušalnim obrtnicima i tvrtkama koje ih angažiraju.

Intervju

Tko to zna sa softverom, dobro zarađuje i utječe na velike sustave? IT Konzultant!

Kao što mnogi bježe od matematike i STEM-ovci nerijetko bježe od "mekih vještina", no upravo se u tom spoju kriju odlične karijerne opcije. Kako ispolirati te vještine učimo od FER-ovca, dugogodišnjeg konzultanta i danas direktora, mStartovog Emina Subašića.