Besplatna optimizacija vaše web stranice - za Božić

Besplatna optimizacija vaše web stranice – za Božić

Predblagdansko je vrijeme, vrijeme darivanja. No, što pokloniti nekome tko želi samo jedno - izvući maksimum iz svoje poslovne internetske stranice? Pa, naravno, pomoći mu pri njenoj optimizaciji. :) Šalu na stranu, agencija Respons, koja se bavi optimizacijom konverzije, odlučila je nekoga usrećiti i pomoći mu da poslovno napreduje u sljedećoj godini, stoga u suradnji s Netokracijom daruje savjete za optimizaciju vaše web stranice.

bozicnaanaliza Predblagdansko je vrijeme, vrijeme darivanja. No, što pokloniti nekome tko želi samo jedno – izvući maksimum iz svoje poslovne internetske stranice? Pa, naravno, pomoći mu pri njenoj optimizaciji. 🙂 Šalu na stranu, agencija Respons, koja se bavi optimizacijom konverzije, odlučila je nekoga usrećiti i pomoći mu da poslovno napreduje u sljedećoj godini, stoga u suradnji s Netokracijom daruje savjete za optimizaciju vaše web stranice. Kako nam otkriva CEO agencije, Damir Plejić, istraživanja pokazuju da daleko bolje rezultate imaju stranice koje neprestano prate kako se koriste i što je dobro, a što nije, od onih koji svakih pet godina naprave veliki redizajn.

Ne samo što je praćenje ponašanja i potreba korisnika dobra stvar, nego treba misliti i na inerciju. Ne mislimo na primjer iz osnovnoškolske fizike u vožnji tramvajem, nego na činjenicu da se na stranice korisnici naviknu kakvi već jesu. Radikalni redizajn mijenja raspored elemenata iz temelja, pa se ni lojalni korisnici više ne snalaze u novom sučelju. Nije čudno što veliki to nerijetko rade. Primjerice, Amazon je samo izmjenu navigacije postupno uvodio tjednima, a neprestano mijenja pojedine elemente na temelju brojnih mjerenja i testiranja.

Podsjetimo, Damir je za Netokraciju pisao o optimizaciji najvažnijeg konverzijskog lijevka vodećih domaćih web shopova, a tvrtka je i na svom blogu sugerirala najvećem domaćem hotelijeru što izmijeniti ili barem testirati. Kako kaže, spomenute stranice su u nekim elementima savjete poslušale i ispravile zavrzlame i prepreke prema uspješnoj prodaji.

Prijava do Božića

Dakle, ako ste i sami, primjerice, menadžeri domaćih web shopova, hotelijerskih ili drugih transakcijskih stranica ili pak korporativnih, odnosno portfolio/brend stranica, možete se javiti na ovaj božićni natječaj. Potrebno se samo prijaviti koristeći kontakt formu na stranici Responsa. Tim će odabrati minimalno tri najzanimljivija primjera i napraviti prijedloge za poboljšanja. Savjeti će se zasnivati na najboljoj praksi stranica s dobrim performanceom, kao i iskustvima u analizi, testiranju i unaprjeđenju Respons tima. Treba imati na umu da tim neće moći zavirivati u analitiku stranica niti raditi testiranja. Za potpunu komercijalnu i privatnu analizu i optimizaciju konverzije zainteresirani se mogu javiti s napomenom da žele ponudu, a ne javnu analizu. Uz prijavu, napišite što su ciljevi stranice, koji vas problem posebno muči te što želite unaprijediti. Prijave traju do Božića, a analiza će biti objavljena u siječnju na Netokraciji. Dakako, ukoliko vama nije potrebna analiza, podijelite ovaj natječaj s onima kojima bi mogla biti – i usrećite ih za blagdane. 🙂

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

MVT Solutions iz Pisarovine osigurao 100.000 od 300.000 eura vrijedne runde investicije za brži i jeftiniji razvoj IoT-ja

Ovaj domaći startup u tri je godine, bez ikakve vanjske investicije, razvio IoTaaP, alat koji može uvelike olakšati razvoj IoT proizvoda različitim klijentima. Osim hardvera, njihov poslovni model se skalira kroz softver i cloud, a koliko uspješno su se rješenjem i radom potvrdili do sada, najbolje govori i vijest o prvoj investicijskoj rundi predvođenoj domaćim investitorom.

Video

Što se dogodi kada ekstremnom trolu oduzmete megafon, odnosno društvene mreže?

Počne skapavati od gladi, sudeći prema uvijek dramatičnom istaknutom pripadniku 'alt right' pokreta, Milu Yiannopoulosu iliti Neru iliti Milu Andreasu Wagneru iliti Milu Hanrahanu, što je zapravo njegovo pravo ime.

Internet marketing

Hrvatski brendovi boje se zauzeti stav u marketingu (i upravo time gube!)

U najnovijoj epizodi Netokracija podcasta bavimo se brendovima koji se ne boje zauzeti stav. Takvih je u hrvatskoj vrlo malo, rijetki se odluče na taj rizik, a ne shvaćaju da je zapravo upravo to najriskantniji potez.

Što ste propustili

Novost

Albert Gajšak otkrio zašto je mentoriranje od Cara vrjednije od njegovih para

Mentoriranje nije samo za startupe u akceleratorima, već nam svima može pomoći bilo da smo mentor ili mentorirani kako pokazuje i uspješan primjer osnivača Makerbuina i Infinuma.

Sponzorirano

Privući i zadržati zaposlenike nećete šarenim uredom, ali hoćete agilnom transformacijom

Neki nabavljaju stolni nogomet i šarene vreće za odmaranje, neki organiziraju filmske večeri i zabave petkom, a neki se obraćaju - agilnom treneru.

Intervju

Kako do prakse na kojoj si plaćen i na kojoj učiš, ulažeš u sebe i napreduješ?

Nekima je još u redu pripravnike uzimati na neplaćeno pa ih natovariti kao da su Katica za sve. Pripravništva su se promijenila, barem u nekim tvrtkama, a netom diplomirana ekonomistica i njezin kolega na apsolventskoj godini, otkrit će vam i kako.

Startupi i poslovanje

Dragi svi, budite podrška koju želite i sebi; drage žene, nemojte prihvatiti ništa manje

Ladies of New Business Tech edition okupio je domaće i strane IT rukovoditelje, stručnjake i organizatore IT konferencija kako bi raspravili što kao kolege, šefovi i organizatori možemo učiniti kako bi pomogli IT-jevkama da napreduju u industriji te da se osjećaju kao njezin važan dio.

Kultura 2.0

Gen Ashley i Christina Richter na 8. #LadiesZG: bez uzora i edukacije nema jednakosti u tehnološkoj industriji

Kako bismo privukli više žena u tehnologiju trebamo podržati i trenutne žene u industriji koje će svojim primjerom pokazati da ovaj sektor nije "muški svijet".

Startupi i poslovanje

Hrvatski SysKit: Za 90% funkcionalnosti inspirirali su ih njihovi korisnici, među kojima je i američka vlada

Hrvatska softverska tvrtka SysKit već 10 godina pomaže sistemašima i administratorima u više od 3000 tvrtki diljem svijeta. Njezin suosnivač Frane Borozan otkrio mi je strategiju koja im je omogućila kompetitivnost na svjetskoj razini i približila ih ostvarenju želje da postanu jedan od najvećih proizvođača softvera u Hrvatskoj.