Prijave za nagradu SoMo Borac produžene do petka

Niste se prijavili za nagradu SoMo Borac? Prijave su produžene do petka

Organizatori Weekend Media Festivala produžili su prijavu za nagradu posvećenu digitalno-marketinškim radovima i pojedincima - SoMo Borac.

Prijavite se svoje radove u jednoj od devet kategorija do - ovog petka u podne.
Prijavite svoje projekte u jednoj od devet kategorija do ovog petka u podne.

Novi rok za prijavu radova za nagradu SoMo Borac je petak 9. rujna u podne. Riječ je o nagradi za najbolje digitalne radove u regiji koja je pokrenuta prije četiri godine u sklopu Weekend Media Festivala u Rovinju.

Nagrada se dodjeljuje u sljedećim kategorijama:

  • SoMo Face (najbolja Facebook stranica),
  • SoMust Have (najbolji nastup na ostalim društvenim mrežama),
  • SoMo Content (najbolji content marketinški projekt),
  • CM godine (community manager/ica godine),
  • Viralni blockbuster (sadržaj koji je postao viralan),
  • Digitalni Mix (najbolja kampanja na više digitalnih kanala),
  • SoMo Tech (najbolja web/mobilna/Facebook aplikacija ili slična upotreba tehnologije),
  • Digitalac godine (najbolji voditelj digitalnog odjela).

Ove je godine uvedena i nova, deveta kategorija SoMoRitanac za digitalnu kampanju koja je doprinijela nekoj višoj svrsi.

Radovi će se ocjenjivati po originalnosti, kreativnosti, kvaliteti izvedbe i rezultatima, stoga ne zaboravite sve to naglasiti u prijavi, a među predselektorima i ove godine sjede vaši netokrati, Ivan Brezak Brkan i Mia Biberović, uz Aleksandra Petkovića i Vladimira Ćosića.

Prijave na SoMo Borac su besplatne, a dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj web stranici ili na Facebook stranici.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Izrada web stranica

Da HTZ zna promovirati slavonski turizam u doba krize, ne bi pokrenuo Slavonia.travel

Slavonija je zanemarena već dugo, ali imamo što za ponuditi. Zašto onda reklamiramo samo kulen, rakiju i fiš?!

Što ste propustili

Tehnologija

Sezona je gotova. Može li ‘proptech’ pomoći s neiskorištenim apartmanima, ali i radnim prostorima?

Fizičko distanciranje stvorilo je krizu bez presedana za industriju nekretnina jer se po prvi put u modernom sjećanju potražnja za mnogim prostorima smanjila. Proptech tehnologija pokušava riješiti taj problem.

Startupi i poslovanje

Marko Štajcer: Kad već imamo ogromne količine podataka, idemo ih iskoristiti!

U 2020. nikada nije bilo jasnije koliku vrijednost nosi tehnologija za normalno funkcioniranje društva, a koliko još bi nam značila kada bi sve podatke koje imamo upogonili da rade za nas. Zanimaju li vas otvoreni podaci i rješavanje velikih analitički problema na njima, Open Data Hackathon dobra je prilika za iskušati svoje vještine i povezati se s ključnim mentorima i investitorima.

Društvene mreže

Hrvatski influenceri ne čekaju rasplet situacije s TikTokom: Već su spremni za selidbu na Reels

Tijekom vikenda bilo je neizvjesno hoće li TikTok biti izbačen iz američkih trgovina aplikacijama ili ne, ali čini se da postoji svjetlo na kraju tunela. No, sve je to uzburkalo i domaće i globalne kreatore sadržaja, a Vlatko Tutić iz JoomBoosa, koji okuplja 13 TikTokera, otkriva kako su došli na ovu društvenu mrežu, a i kako će s nje otići na Reels ili negdje drugdje, ako bude potrebno.

Netokracija Podcast

Tko je tko u hrvatskoj digitalnoj industriji? Slavimo 50. epizodu Netokracija Podcasta!

Povodom 50. epizode Netokracija Podcasta odlučili smo se na malo drugačiji format: igru! Pogađat ćemo neka od najistaknutijih lica hrvatske digitalne industrije, od osnivača tehnoloških tvrtki do freelancera i marketingaša!

Tehnologija

Hrvatska kripto poštanska marka rasprodana je u nekoliko sati, ali što je to uopće

Uz pomoć Belme Gutlić iz tvrtke NodeFactory i Tina Galetovića iz tvrtke BitX te filatelista Emila Drkušića otkrivamo u čemu je stvar kod blockchain marke Hrvatske Pošte.

Startupi i poslovanje

Kakav dan: Nanobit se prodaje švedskom Stillfrontu za 148 milijuna dolara; spekulira se da Rimac Automobili preuzimaju Bugatti

Kad pratite tehnološki sektor, rijetko se kad dogodi da se dvije izvanredne vijesti dogode u istom danu. Danas je ipak takav dan.