Moj Udvarač pokazuje kako se danas prilazi djevojkama na Facebooku, smijeh zagarantiran

Moj Udvarač pokazuje kako se danas prilazi djevojkama na Facebooku, smijeh zagarantiran

Prije nekoliko dana srpska web scena je obogaćena duhovitim projektom pod nazivom Moj udvarač. Iako se na prvi pogled može steći dojam da iza projekta stoje djevojke, pokretači su zapravo dvojica mladih web dizajnera. Na "Udvaraču" ćete naći kako se danas prilazi djevojkama - na internetu!

Proslavi svog udvarača!

Prije nekoliko dana srpska web scena je obogaćena duhovitim projektom pod nazivom Moj udvarač. Iako se na prvi pogled može steći dojam da iza projekta stoje djevojke, pokretači su zapravo dvojica mladih web dizajnera. Na “Udvaraču” ćete naći kako se danas prilazi djevojkama – na internetu!

Željko Galetić (@web_neki_tamo) i Strahinja Todorović (@BabaStraja) za Netokraciju otkrivaju odakle im ideja za nastanak “Udvarača”:

Kada ti se većina prijateljica požali kako prima poruke ovakvog tipa, zapitaš se da li je sve u redu sa tvojim rodom.Djevojke su vjerovatno navikle na takve stvari, dok su nama one predstavljale otkrovenje i – otuda ideja.

Materijal za start je prikupljen upravo od prijateljica i poznanica, koje su vrlo rado priložile “dokaze” o maštovitosti svojih udvarača, a odaziv je sve snažniji pa se i baza udvarača povećava, čini se, iz sata u sat . Neki vas nasmiju, neki zabrinu, neki zbune. Svima im je zajedničko da su, u najmanju ruku, čudni.

Pa kud puklo da puklo... (Preuzeto s Moj Udvarač)

Na izradi projekta su se konzultirali i sa kolegicom Ivonom (@Moja_Baba) kako bi mu ona pružila i girly notu. A kako ne bi bilo “Od igračke – plačka”, za svaki slučaj obavljene su i konzultacije sa pravnicima, jer su željeli da sve bude u skladu sa zakonom. Zbog toga se na objavu fotografije čeka sve dok netko od administratora ne ukloni identitete.

Dosadašnjim odzivom su, kažu, zadovoljni. Za samo nekoliko dana od puštanja sajta, bez posebne promidžbe, priča se raširila dosta daleko, a odzivu je doprinio i satirični nalog “Alfa Udvarača” na Twitteru (@udvarac), pokrenut par sedmica prije lansiranja projekta, sa kojim Željko i Strahinja “pale i žare u stilu najboljih udvarača”.

Dosadašnje reakcije su najvećim dijelom bile pozitivne. Njih dvojica vjeruju da su djevojke jedva dočekale ovu priliku, i da se negativna kritika može očekivati samo od osoba kojima su ovakve tehnike udvaranja normalna pojava.

Na pitanje da li se može očekivati i “Moja udvaračica”, Željko i Strahinja u glas odgovaraju:

“Zašto da ne, ako dečki imaju slične primjere, jedva čekamo da ih vidimo!”

Ukoliko i vi imate zanimljive udvarače (ili pak, udvaračice), pokažite to svima: pošaljite fotografiju prema uputstvu.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Startupi i poslovanje

Što su nam skrivile hrvatske digitalne agencije?

Hrvatski uslužni IT, uključujući digitalne agencije, zamašnjak je koji više od dva desetljeća puni državni proračun i tople developerske stolice. S druge strane, činovnici, a i mediji, papagajski mantraju o proizvodnim tvrtkama i kako će nas one konačno pogurati prema pikselastom eldoradu.

Što ste propustili

Izrada web stranica

Developeri, dizajneri, project manageri – za AI budućnost možete se pripremiti već danas

Cilj svakog developera i dizajnera je bolje korisničko iskustvo - a upravo ovdje može pomoći kognitivna znanost koja promišljanje o korisnicima, da li dizajna, koda ili gotove aplikacije, stavlja u fokus svega što IT stručnjaci rade.

Startupi i poslovanje

Kako se Glovo i Konzum pripremaju za povećanje broja narudžbi zbog koronavirusa?

Uz sve više vijesti o koronavirusu, raste i broj onih koji se oslanjaju na digitalne servise kako bi naručili hranu ili namirnice. Kako se za povećanje prometa pripremaju servisi za dostavu?

Kultura 2.0

Na web trgovinama deseci zaštitnih maski upitnih cijena i kvalitete

U svakom kriznom razdoblju nađe se pojedinaca i tvrtki koji će situaciju iskoristiti za svoj profit, ali maske s desetorostruko većim cijenama i modnim etiketama zbilja su poseban slučaj.

Startupi i poslovanje

Što o radu od kuće zbog koronavirusa kažu PBZ, Infobip, Nanobit…?

Nakon što je jučer potvrđeno da i u Hrvatskoj imamo prve osobe zaražene koronavirusom, dobar dio ovdašnjih tvrtki je počeo ozbiljnije razmišljati o promjeni načina rada. Prvo su se počela ukidati putovanja u inozemstvo, a potom se počeo uvoditi rad od kuće.

Startupi i poslovanje

Dijeljenje romobila i u Hrvatskoj: Bolt prvi uveo romobile u ponudu

150 romobila koje možete otključati i voziti kada god vas je volja bit će dostupno u Splitu za sve korisnike Bolt aplikacije.

Digitalni mediji

U manje od 24 sata od prvog slučaja u Hrvatskoj, koronavirus smo online spomenuli čak 15 tisuća puta

Sada već svi znamo da je koronavirus došao u Hrvatsku, no koliko viralno je ova tema zaokupila sve nas pokazat će kao i uvijek - brojke.