Kupimajicu.net, prvi hrvatski ‘tshirt webshop’ predstavio odlično novo sučelje i vizualni identitet

Kupimajicu.net, hrvatska trgovina s majicama s natpisima, predstavila je novu verziju svoje web stranice kao i novi vizualni identitet. Radi se o itekako dobrodošlom osvježenju projektu koji je nastao prije tri godine unutar virovitičkog grafičkog studija Jedan dva.

kupimajicu_1naslovna

Kupimajicu.net, prva hrvatska internetska trgovina s majicama s natpisima, predstavila je novu verziju svoje web stranice kao i novi vizualni identitet. Radi se o itekako dobrodošlom osvježenju projektu koji je nastao prije tri godine unutar virovitičkog grafičkog studija Jedan dva.

Kako za Netokraciju otkriva direktor i osnivač Jedan dva te projekta Kupimajicu, Antonio Jurkin, ova internetska trgovina nastala je bez ozbiljnog plana ili pak maštanja da će jednog dana izrasti u nešto ozbiljno. Danas pak na Kupimajicu.net rade tri osobe zadužene za prodaju, produkciju te održavanje web stranice, a Jurkin ističe kako apsolutno sve rade samostalno, bez posrednika.

Novog li sučelja za naručivanje motiva

Kupimajicu.net danas nudi nizove motiva podijeljene u desetak kategorija, a prije godinu dana pokrenuli su i prvu regionalnu Facebook trgovinu. Novo sučelje nudi još bolje iskustvo selekcije i kupnje majica, tako da ćete vrlo lako izabrati model, veličinu, motiv te boju svoje majice te potom ih naručiti kroz stranicu temeljenu na WordPressu koji je Jedan dvaov Mario Kostelac prilagodio potrebama projekta Kupimajicu.net.

kupimajicu_2kupi

Jurkin ističe kako su prvi u Hrvatskoj uvezli američki tiskarski stroj za DTG odnosno izravan tisak na majice te potom omogućili korisnicima dizajniranje vlastitih majica. Iako prva verzija Kupimajicu.net nije imala ni podršku za kartično poslovanje, odsad projekt podržavanja plaćanje internet bankarstvom (virmanom) te karticama kroz T-com Payway.

Zanimljivo je kako se i bez plaćanja karticom Kupimajicu.net razvijao, pri čemu Jurkin ističe kako su tom pristupu u prilog išli i mediji koji su “bombardirali” javnost vijestima o internetskim prijevarama. Zaključuje kako su jednostavno morali igrati na povjerenje te vjerovati da će kupac, kad nešto naruči, to platiti pri preuzimanju.

kupimajicu_3

No, uz novo sučelje i web stranicu uopće, logotip kojeg je izradio Alen Cvitković i podršku za plaćanje karticama, Kupimajicu.net kreće na osvajanje ljubitelja majci izvan Hrvatske. S obzirom na jednostavnost naručivanja te prilagođenost potrebama naručivanju majci za nordijade, udruge, tvrtke i manifestacije, bit će zanimljivo vidjeti kamo će nova verzija projekta odvesti virovitičku ekipu koja se – majicama bavi.

ponuda

Komentari

  • liftboy

   liftboy

   04. 03. 2013. u 8:08 pm Odgovori

   Slažem se oko dizajna, većina sadržaja je već viđena na netu.

   I mislim da nisu “prva hrvatska internetska trgovina s majicama s natpisima” nego tockasna.com

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Intervju

Buduća liderica studira računarstvo, vodi vlastiti startup i bori se protiv korupcije, a tek su joj 22!

Priča Kaje Pavlinić, buduće 22-godišnje liderice iz Varaždina zainteresirala je sve okupljene na Leap Women Summitu, a mi smo odlučili provjeriti kako joj polazi za rukom studirati, voditi startup, biti uključena u preko 6 organizacija, raditi i - disati?

Sponzorirano

Provjerili smo je li se nova Pauza.hr dobro ispekla. Evo što smo otkrili!

Pauza.hr u 2019. ulazi s potpunim redizajnom. Zašto smo toliko čekali na novi web i aplikaciju te jesu li uspjeli napraviti dobar posao na kraju? Tražimo odgovore za vas.

Vodič

Pregled top freelancing platformi: Koju odabrati i na kojoj se zadržati?

Kako se snaći u freelance vodama i što prije isplivati na površinu, otkrivamo u pregledu najpopularnijih freelance platformi.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt (i UberEats koji će u Hrvatsku doći za njim) imaju bolji CX od većine hrvatskih restorana

Finski Wolt novi je igrač na tržištu dostave Zagreba, ali donosi li nam on prednosti zbog kojih bismo se trebali odreći drugih servisa?

Startupi i poslovanje

DaiBau, uz investiciju od 700.000 eura, želi pomoći svima u regiji koji muku muče s majstorima

Pronaći dobrog majstora zna biti Sizifov posao, a Daibau, u Hrvatskoj poznat kao eMajstor, uz investiciju fondova South Central Ventures i Vito ONE, želi biti vodeće rješenje.

Sponzorirano

Provjerili smo je li se nova Pauza.hr dobro ispekla. Evo što smo otkrili!

Pauza.hr u 2019. ulazi s potpunim redizajnom. Zašto smo toliko čekali na novi web i aplikaciju te jesu li uspjeli napraviti dobar posao na kraju? Tražimo odgovore za vas.

Internet marketing

Ni u 2019. niste sigurni kako učinkovito mjeriti rezultate influencer marketinga? Krenimo od osnova.

Skeptični ste prema influencer marketingu jer ne vidite pouzdanost u načinu mjerenja njegovih rezultata? Evo nekoliko stvari koje će vas razuvjeriti, a kad krenete, i pomoći da budete učinkovitiji.

Društvene mreže

Zašto je jaje s Instagrama nova salata od krumpira s Kickstartera?

Čak i kada ne postoji nikakav poseban razlog za popularnost, do nje se lako može doći uz malo internetskog humora.

Digitalni mediji

Budu li portali kažnjavani zbog “nedopuštenih” komentara, vjerojatno će ih onemogućiti

Hoće li najavljeni zakon o nepoželjnom ponašanju na internetu i revizija zakona o elektroničkim medijima voditi cenzuri i ukidanju komentara na portalima? Odgovore na to pitanje potražila sam kod predstavnika najvećih online medija iz redova Styrije, Hanza Medije, Indexa i Telegram Media Grupe.