Kupimajicu.net, prvi hrvatski ‘tshirt webshop’ predstavio odlično novo sučelje i vizualni identitet

Kupimajicu.net, hrvatska trgovina s majicama s natpisima, predstavila je novu verziju svoje web stranice kao i novi vizualni identitet. Radi se o itekako dobrodošlom osvježenju projektu koji je nastao prije tri godine unutar virovitičkog grafičkog studija Jedan dva.

kupimajicu_1naslovna

Kupimajicu.net, prva hrvatska internetska trgovina s majicama s natpisima, predstavila je novu verziju svoje web stranice kao i novi vizualni identitet. Radi se o itekako dobrodošlom osvježenju projektu koji je nastao prije tri godine unutar virovitičkog grafičkog studija Jedan dva.

Kako za Netokraciju otkriva direktor i osnivač Jedan dva te projekta Kupimajicu, Antonio Jurkin, ova internetska trgovina nastala je bez ozbiljnog plana ili pak maštanja da će jednog dana izrasti u nešto ozbiljno. Danas pak na Kupimajicu.net rade tri osobe zadužene za prodaju, produkciju te održavanje web stranice, a Jurkin ističe kako apsolutno sve rade samostalno, bez posrednika.

Novog li sučelja za naručivanje motiva

Kupimajicu.net danas nudi nizove motiva podijeljene u desetak kategorija, a prije godinu dana pokrenuli su i prvu regionalnu Facebook trgovinu. Novo sučelje nudi još bolje iskustvo selekcije i kupnje majica, tako da ćete vrlo lako izabrati model, veličinu, motiv te boju svoje majice te potom ih naručiti kroz stranicu temeljenu na WordPressu koji je Jedan dvaov Mario Kostelac prilagodio potrebama projekta Kupimajicu.net.

kupimajicu_2kupi

Jurkin ističe kako su prvi u Hrvatskoj uvezli američki tiskarski stroj za DTG odnosno izravan tisak na majice te potom omogućili korisnicima dizajniranje vlastitih majica. Iako prva verzija Kupimajicu.net nije imala ni podršku za kartično poslovanje, odsad projekt podržavanja plaćanje internet bankarstvom (virmanom) te karticama kroz T-com Payway.

Zanimljivo je kako se i bez plaćanja karticom Kupimajicu.net razvijao, pri čemu Jurkin ističe kako su tom pristupu u prilog išli i mediji koji su “bombardirali” javnost vijestima o internetskim prijevarama. Zaključuje kako su jednostavno morali igrati na povjerenje te vjerovati da će kupac, kad nešto naruči, to platiti pri preuzimanju.

kupimajicu_3

No, uz novo sučelje i web stranicu uopće, logotip kojeg je izradio Alen Cvitković i podršku za plaćanje karticama, Kupimajicu.net kreće na osvajanje ljubitelja majci izvan Hrvatske. S obzirom na jednostavnost naručivanja te prilagođenost potrebama naručivanju majci za nordijade, udruge, tvrtke i manifestacije, bit će zanimljivo vidjeti kamo će nova verzija projekta odvesti virovitičku ekipu koja se – majicama bavi.

ponuda

Komentari

  • liftboy

   liftboy

   04. 03. 2013. u 8:08 pm Odgovori

   Slažem se oko dizajna, većina sadržaja je već viđena na netu.

   I mislim da nisu “prva hrvatska internetska trgovina s majicama s natpisima” nego tockasna.com

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Vodič za e-Vozačku da ne čekaš (kao mi) u redu u MUP-u

Sustav e-Vozačka, za predaju zahtjeva za novu vozačku dozvolu putem interneta, radi pristojno, ali i pokazuje da korisničko iskustvo i komunikacija mogu i moraju biti bolji. U suprotnom - šalter!

Tehnologija

Apple je pokazao kako više nema ništa za pokazati – čeka li ga Nokijin scenarij?

Sjednite, djeco, da vam ispričam priču o vremenu prije mog vremena. Bijaše to godina 1998., četvrtaste kutije protetičkih boja vrtjele su Windowse 95 ili 98, bilo je to vrijeme disketa, telefonskih slušalica koje se dižu i dial-up interneta koji puca kada se to dogodi.

Internet marketing

Ella Dvornik i Charles Pearce pokreću platformu za europske influencere – Manijak

Porazgovarala sam s Ellom Dvornik i Charlesom Pearceom o njihovom zajedničkom projektu, platformi za influencere i brendove koji s njima žele surađivati - Manijak.

Što ste propustili

Internet marketing

Poznati su dobitnici najvećeg SoMo Borca do sada

Weekend Media Festival jučer je završio dodjelom SoMo nagrada za najbolje digitalne projekte i kampanje.

Nesortirano

Može li igranje igara od nas napraviti bolje kolege, partnere i prijatelje?

Developer, filmaš i umjetnik Onat Hekimoglu na Weekend Media Festivalu govorio je o temi o kojoj ne slušamo često - ozbiljnim igrama.

Mobilno

Zašto zaključavate kućna vrata, ako nećete zaštititi svoje podatke online?

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu od Alana Delića iz Diverta dobili smo pet savjeta o tome kako se zaštititi online.

Startupi i poslovanje

Poznati timovi koji će se na Idea Knockoutu natjecati za mjesto na CES-u

Sve je spremno za ovogodišnji Idea Knockout, a za put u Vegas borit će se 20 timova.

Startupi i poslovanje

Domaća aplikacija Beyond Seen Screen postala ExRey i stigla na Android uređaje

Nakon rebrandinga, Beyond Seen Screen postaje ExRey, a beta verzija aplikacije koja pretvara pasivno gledanje videa u aktivno dostupna je na Google Playu.

Intervju

Splitski Locastic otvoreno o povratku u esport nakon pauze (i naučenih lekcija)

Locastic je mrtav, živio Locastic? Splitska tvrtka iz drugog pokušaja nastoji postati regionalna sila u igri CS:GO.