Dosadno vam je? Bacite oko na Iskonovu ponudu

Dosadno vam je? Nemojte zvati dominu, nego bacite oko na Iskonovu ponudu

Vjerojatno ste već naišli na Iskonove reklame koje se vrte oko dosade, odnosno oko činjenice da nam u trenutcima izuzetne dosade svašta pada na pamet. No, što stoji iza Domine i Baby booma?

Iskon domina

Dva duhovita videa, iza kojih ponovno stoji agencija Utorak, označavaju Iskonovu akcijsku ponudu sadržajno atraktivnih paketa. Naime, u Trio pakete dodani su najpoželjniji filmski i sportski sadržaji bez dodatnih naknada, povećane su brzine interneta te besplatne minute razgovora. Osim toga, tu je i mogućnost odabira između 8-inčnog Huawei Mediapad T1 8.0 tableta s HD zaslonom od 49 kuna ili 30% popusta na korištenje usluge prva tri mjeseca. Akcija traje do 30. studenog ili do isteka zaliha, a vrijedi za sve nove korisnike, kao i postojeće koji odaberu pakete iz jesenskog portfelja.

Iskon je nedavno i u svoje TRIO pakete bez dodatne naknade uvrstio popularne i tražene kanale CineStar TV Premiere 1 i 2, KinoTV te SportKlub 1, 2 i 3. Upravo su ti zabavni paketi inspirirali reklamnu kampanju Iskona, koja “vireći” u domove neiskonovaca prikazuje što se sve može dogoditi u trenucima nesnosne dosade. To ujedno i znači da je popularni dosadašnji lik iz Iskonovih reklama, „baba s kolačima“, otišla u mirovinu.

Osim televizijske zabave, akcija naglašava i veću promjenu u broadband segmentu, s povećanjem brzina do 30 Mbps downloada i 5 Mbps uploada. VDSL je trenutno dostupan na područjima grada Zagreba, dok će tijekom listopada biti pokrivene centrale u još osam hrvatskih županija. U Iskonu navode kako im je cilj u ovoj i sljedećoj godini VDSL-om pokriti kompletnu narančastu zonu. U segment fiksne telefonije dodano je i 500 besplatnih minuta razgovora prema mobilnim mrežama u Hrvatskoj i po 1500 minuta za bezbrižne razgovore prema svim fiksnim brojevima u Hrvatskoj te zemljama Europske unije.

Provjera dostupnosti za sve pakete i brzine može se napraviti na službenoj web stranici Iskona.

Komentari

  1. Antonio

    Antonio

    03. 10. 2014. u 2:57 pm Odgovori

    Veliki broj korisnika, među njima sam i ja, bi bili puno, puno sretniji kada bi Iskon svoju energiju usmjerio na kvalitetu usluge, a ne na… reklame. Kvaliteta vaših usluga je najbolja reklama, a vjeruj te mi, ona je očajna. Da sam znao da ću imati toliko problema s njima, nikada se ne bi usudio uzimati njihove usluge.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Startupi i poslovanje

Porezna zahtijeva da i fizičke osobe prijave svaki zakup Facebook oglasa ili Upwork angažman!

Bez obzira jeste li fizička ili pravna osoba - ako poslujete s tvrtkama iz inozemstva, možda biste trebali naći računovođu već danas.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Lora Pleško: Kako voditi tim i tvrtku u doba krize?

Lora Pleško je CEO Mašinerije, tvrtke za razvoj mobilnih aplikacija i web rješenja. Ususret Ladies of New Business konferenciji Lora nam je prenijela iskustva o slaganju internih procesa za vrijeme remote rada.

Intervju

Stručnjaci: Zbog “pada” Štita privatnosti razmislite hoćete li koristiti američke servise kao što je Mailchimp 

Dok se čeka razjašnjenje odnosa između SAD-a i EU u kontekstu prijenosa podataka, tvrtke koje prenose podatke van Europske unije moraju dokazati da su poduzele dovoljne mjere zaštite. Konzultantica za zaštitu podataka, Vlatka Vuković, smatra da su pojedini servisi prešutjeli bitne informacije.

Kultura 2.0

S nagradom Europske komisije u ruci e-Škole nastavljaju digitalizirati 1317 škola u Hrvatskoj

Nagrađen i od Europske komisije CARNET-ov projekt e-Škole dokazao je kako je Hrvatska na dobrom putu da "odgoji" digitalno zrele škole. Što se sve događa u pozadini pripreme i realizacije takvog velikog projekta, u doba krize, saznali smo.

Intervju

Ovako izgleda Nanobitov proces razvoja igara koje svakodnevno igraju stotine tisuća ljudi

Hollywood Story i My Story jednostavno je igrati, ali koliko je jednostavno - ili komplicirano - napraviti uspješne 'casual' igre?

Startupi i poslovanje

I ove godine na Ladies of New Business, ali online! 5. i 6. studenog bavimo se temama o vodstvu

Kako osigurati kapital i u krizi, kako vođenjem drugih ne zaboraviti na sebe, koji su to izazovi upravljanja timovima i resursima u "novom normalnom" - pokrivamo sve bitne teme o ženskom vodstvu i poduzetništvu u doba krize na Ladies of New Business konferenciji.

Kultura 2.0

Ravnateljica preloške knjižnice okupila igrače Harry Potter igre od Las Vegasa do Hong Konga i napravila izložbu njihovih knjižnica

Maja Lesinger četiri je mjeseca radila na virtualnoj međunarodnoj izložbi Harry Potter: Wizards Unite the Libraries u koju su se uključili igrači, a posebice knjižničari diljem svijeta. No, baš njena knjižnica iz Preloga nije mogla završiti u izložbi jer nije mjesto od interesa u samoj igri.