Idea Book obuhvaća nabolje dizajnirane web stranice - prijavite svoju

Idea Book obuhvaća nabolje dizajnirane web stranice – prijavite svoju

Ukoliko ste ikada tražili inspiraciju za neki web projekt, sigurno ste nabasali na Design Meldown Patricka McNeila, direktorij koji kategorizira najbolje dizajnirane web stranica na internetu. McNeil upravo završava drugo izdanje svoje knjige The Web Designer's Idea Book i traži web profesionalce da uvrste svoju web stranicu. Ukoliko ste ponosni na svoj najnoviji web dizajnerski projekt, prijavite ga za Idea Book!

Ukoliko ste ikada tražili inspiraciju za neki web projekt, sigurno ste nabasali na Design Meldown Patricka McNeila, direktorij koji kategorizira najbolje dizajnirane web stranica na internetu. McNeil upravo završava drugo izdanje svoje knjige The Web Designer’s Idea Book i moli web profesionalce da uvrste svoju web stranicu. Ukoliko ste ponosni na svoj najnoviji web dizajnerski projekt, prijavite ga za Idea Book!

Patrick McNeil je pokrenuo Design Meltdown nakon što je shvatio kako silne galerije web stranica dugoročno nisu bile nimalo korisne. Pratiti ih za otkrivanje novih web dizajnerskih remek djela imalo je smisla. Ukoliko ste pak htjeli vidjeti kako vaši kolege rješavaju određeni problem, poput korištenja neke neobične boje ili dizajniranja web stranice restorana, galeriji poput CSSbeauty uopće nisu bili od koristi.

Pokretanjem Design Meldowna McNeil počinje organizirati kvalitetno dizajnirane web stranice po bojama, rasporedu elemenata, namjeni, itd. Stranica postaje izuzetno posjećena, a McNeil počinje pisati i za časopis .Net. Uskoro se odlučuje za pisanje knjige koja će obuhvatiti najbolje dizajnirane web stranice, pod nazivom The Web Designer’s Idea Book. S obzirom da veliki uspjeh prvog izdanja, uskoro završava drugo, vama ostaje još dan-dva da prijavite svoj najbolji uradak!

Bez brige, prijavili smo i Netokraciju, možda prođemo! Sretno!

Komentari

  1. iAzra

    iAzra

    14. 01. 2010. u 6:15 pm Odgovori

    Moram reci da me ovo podsjeca na prijavljivanje pjesme poezije prije cca 10 godina za neki izbor, a najbolje su bile tiskane u knjizi. A tiskali su sve. I onda naravno, autori mogu kupiti tu knjigu. U biti, tipicna navlakusa za brzu zaradu. Mozda ovdje nije rijec o tome, javite kad Netokracija prodje 😀

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.