Freelanceri, osvojite kotizaciju za radionicu o Google AdWordsu

Freelanceri, osvojite kotizaciju za radionicu o Google AdWordsu i Analyticsu!

Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca i digitalna agencija GoAds organiziraju radionicu posvećenu oglašavanju na Googleu te Google Analyticsu prilagođenu za 'freelancere'. Radionica će se održati u ponedjeljak, 26. listopada, u 'coworking' prostoru BIZkoshnica, Ilica 71. A u suradnji s Netokracijom, jedan će 'freelancer' na radionicu moći ići besplatno!

vice bozic goads

Radionica je potaknuta istraživanjem Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca koje je pokazalo veliku potrebu za pristupačnom edukacijom za freelancere, a kojom se u kratkom vremenu mogu savladati konkretna i lako primjenjiva znanja bitna za uspješnije i konkurentnije svakodnevno poslovanje.

Tako će prva radionica Google AdWords i Google Analytics za freelancere nastala u suradnji s digitalnom agencijom GoAds ima za cilj pomoći freelancerima da s minimalnim budžetom dođu do novih klijenata i angažmana. Voditelj radionice je Vice Božić, certificirani stručnjak Google AdWords, YouTube oglašavanje, Google Analytics i Google Tag Manager, a o ovom događaju kaže:

Jedan od stalnih izazova freelancera je dolazak do novih klijenata. Kako često raspolažu s malim ili nepostojećim budžetom za samopromociju, ključno je da ga nauče maksimalno dobro iskoristiti.

S obzirom na prednosti koje pruža – plaćanje po kliku, relevantnost, napredne opcije targetiranja i mjerljivost – Google AdWords predstavlja jedan od najučinkovitijih online alata za oglašavanje. Radionica je namijenjena svim profesijama, a svaki će polaznik naučiti kako:

 • koristiti AdWords za oglašavanje svojih usluga,
 • odabrati odgovarajuću vrstu kampanje,
 • pravilno definirati ciljeve i budžet,
 • kreirati učinkovite oglase, te
 • mjeriti rezultate uz pomoć alata Google Analytics.

Kako do kotizacije?

Kotizacija uključuje radne materijale i osvježenje u pauzi, a zbog ograničenog broja polaznika treba se prijaviti najkasnije do ovog petka, 23. listopada 2015. Više informacija o radionici možete saznati na internetskoj stranici ili Facebook događaju.

A ako želite okušati svoju sreću, možete sudjelovati i u našoj nagradnoj igri. Jedan sretnik ili sretnica na radionicu će besplatno – potrebno je samo ispod ovog teksta ostaviti komentar (s imenom i ispravnom e-mail adresom) u kojemu ćete navesti zašto baš vama treba edukacija o AdWordsu i Analyticsu.

Komentare ostavite do srijede, 21. listopada, do 12 sati, a pobjednika ćemo odabrati nasumično te obavijestiti ovdje i na e-mail adresu istoga dana. Sretno!

Dodatak, srijeda, 21. listopada, 13:20: Random.org odlučio je da je sretni komentator broj 6 – Nikola Kumek! Čestitke i hvala svima na sudjelovanju. 🙂

ponuda

Komentari

 1. Hrvoje Hafner

  Hrvoje Hafner

  19. 10. 2015. u 12:40 pm Odgovori

  Kako intenzivno pratim crowdfunding industriju čini mi se da nedostaje pregled mogućnosti i trikova kako optimirati Google i FB Adse upravo za takvu vrstu kampanja.
  Vice bi od mene mogao naučiti njihove specifičnosti ali i čuti konkretne zahtjeve vezane uz oglašaavanje kampanja grupnog financiranja, a ja bi na radionici mogao detaljnije steći uvid u mehanizme koji su crowdfunderu na raspolaganju.

  • Vice Božić

   Vice Božić

   19. 10. 2015. u 1:42 pm Odgovori

   Hrvoje, hvala na prijedlogu, zvuči zanimljivo. S obzirom da imamo relativno malo vremena, to bi već bila tema za neku drugu radionicu. Svakako bih volio da popričamo i da razmjenimo iskustva, bilo na radionici ili putem email-a/Skype.

 2. Danijel Črnčec

  Danijel Črnčec

  19. 10. 2015. u 1:15 pm Odgovori

  Baš meni treba ova kotizacija zato jer sam “u poznim godinama” postao freelancer dok su ostali kolege freelancere sigurno mlađi 🙂 i radi toga lakše uče samostalno dok je meni nužno potreban mentor da bih ovo pohvatao! 🙂 🙂 🙂
  A i doslovno smo startup pa nam je svaka kuna bitna. 🙂

  Hvala,
  d.

 3. Lara Karlović

  Lara Karlović

  19. 10. 2015. u 1:40 pm Odgovori

  Uh, teško je ukratko odgovoriti na postavljeno pitanje…
  Unatrag godinu dana online marketing svijet me počeo sve više intrigirati, te sam iz svoje prve domene – turizma, krenula ploviti morem marketingaša. Prilično je to velika promjena, ulažem puno vremena, truda i sredstava u učenje što više toga kako bih u skoro vrijeme stekla potrebne vještine i kompetencije. Dobro bi mi došao vjetar u leđa poput ovog 🙂

 4. Branimir Habek

  Branimir Habek

  19. 10. 2015. u 1:41 pm Odgovori

  Htio bi poboljšati svoje skillove vezane uz Google AdWords & Analytics. Mislim da dosta toga ne znam i da bi bilo kul saznati neke tips & tricks 🙂 Najviše iz razloga što želim bolje rezultate na tom području

 5. Vedran Ozir

  Vedran Ozir

  19. 10. 2015. u 2:11 pm Odgovori

  Zainteresiran sam za radionicu jer iako se bavim drugom djelatnošću (iOS aplikacije), volio bit saznati bitne stvari u ovom dijelu od osobe koja ima znanje, budući su danas svari sve više isprepletene i dobro je poznavati čim više područja.

 6. Maja Sokolean

  Maja Sokolean

  19. 10. 2015. u 2:13 pm Odgovori

  Meni bi stvarno ovo trebalo jer sam zbog “čučanja” sa djetetom doma 4 godine ovo malo informatičkog znanja (što sam stekla prije 10 god na faksu itd.) srozala na minimum pa se često osjećam kao da sam iz kamenog doba!…a kao trebala bi biti konkurentna mladim, informatički “nabrijanim”, kolegama. I wish!

 7. Nikola Kumek

  Nikola Kumek

  19. 10. 2015. u 2:20 pm Odgovori

  http://www.webracun.com je online – subina, svemir i Netokracija su se pobrinuli da upravo po njegovom dolasku na svijet, GoAds i HDNP organiziraju edukaciju o mogućnostima i primjeni adwordsa i analyticsa koji će pomoći Web Računu u pozicioniranju na webu i traženju korisnika – a njegovim autorima da ustraju u svom “freelancerskom” putu i ne vraćaju se u dosadne korporativne urede ubojice kreativnosti i ideja 😉

 8. Nikolina Zrinski

  Nikolina Zrinski

  19. 10. 2015. u 11:04 pm Odgovori

  Meni, meni 🙂 Svoj projekt http://www.ohsocroatia.com želim približiti stranim gostima prvenstveno u Velikoj Britaniji i Australiji sa minimalnom budžetom kojeg trenutno imam na raspolaganju. Kao poduzetnica ne mogu biti stručnjak baš u svim područjima poslovanja, a online marketing je ključan kako bih Oh! So živio i voljela bih dobiti priliku sudjelovati u ovoj radionici! Hvala!

  • Nikola

   Nikola

   20. 10. 2015. u 4:05 pm Odgovori

   spontani, nepristrani upvote 🙂

   Wow, just WOW! Po odzivima korisnika čini se da ću morat jedne godine bookirat neku vašu turu! Btw mogli bi isprobat i fb marketing, čini se da bi imalo smisla 😉

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Novost

Ni WiFi pojačivači vam ne pomažu? MESHtar pokriva svaki kut stana ili kuće, bez po muke.

Stabilan Wi-Fi je nevjerojatno teško postići, pogotovo ako imate nezgodan tlocrt prostorija ili više kvadrata. Srećom, postoje sustavi koji te probleme mogu zaobići.

Kultura 2.0

Treba li vam teta u Pošti pretvoriti Bitcoin u kune?

Hrvatska Pošta pokrenula je projekt mjenjačnica za kriptovalute u suradnji s tvrtkom Electrocoin i time može postati jedna od najprogresivnijih tvrtki u Hrvatskoj. Pitanje je - hoće li?

Tehnologija

Više od 100 inženjera Instituta RT-RK u Osijeku razvija softver za BMW, Audi i Mercedes

Tvrtka Institut RT-RK Osijek broji više od stotinu zaposlenika, a stalno su u potrazi za novim kadrom do kojeg uspješno dolaze stipendiranjem studenata u Osijeku.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Intervju

Adriana Bandl, PMI: ‘Digitalnu transformaciju i CX treba demistificirati unutar same tvrtke’

Kako studij psihologije može pomoći u karijeri razvoja korisničkog iskustva i digitalne transformacije ispričala nam je Adriana Bandl iz tvrtke PMI.

Društvene mreže

Zašto neki i dalje dijele lančane statuse očito lažnog sadržaja na Facebooku?

Zašto su neki od nas brzoprsti, skloni dijeljenju lančanih Facebook statusa i poruka koje sadrže lažne informacije, kao što je to nedavno napravio direktor Hrvatske turističke zajednice? Iza svega stoji fenomen star koliko i čovječanstvo - iskonski strah.

Kultura 2.0

Što je za vas Instagram bez (broja) lajkova? Manji pritisak, bolji sadržaj

Instagram pomalo po svijetu povlači zavjesu svoje verzije bez lajkova, a dojmovi su i par mjeseci nakon još podijeljeni. Pa iako influenceri plaču jače – korisnici će biti oni na koje će promjena utjecati najviše.

Kultura 2.0

Jesu li video igre – u svijetu i u Hrvatskoj – umjetnost?

Ako je i limenka umjetnikovog izmeta umjetnost, zašto ne bi umjetnost bile i linije kodova uz prateću računalnu grafiku? Razmatrajući odabrane teorije umjetnosti istražujem mogu li se videoigre smatrati umjetnošću.