Poslušajte Fredrika Häréna na Combisovoj konferenciji

Želite čuti više o poslovnim promjenama? Poslušajte Fredrika Häréna na Combisovoj konferenciji

Combis i ove jeseni organizira svoju konferenciju, a ovogodišnja krovna tema je “Osjeti digitalno. Živi digitalno”. Tako će se 24. i 25 rujna u Šibeniku posjetitelji približiti tehnologijama koje omogućuju poslovnu kreativnost i inovativnost, a tomu će svakako doprinijeti jedan od 10 najboljih švedskih predavača svih vremena Fredrik Härén.

Fredrik Härén

Fredrik Härén, svjetski poznati autor poslovne kreativnosti i jedan od 10 najboljih švedskih predavača svih vremena, na plenarnom predavanju ‘Svijet brzih promjena’ govorit će o sve snažnijoj potrebi da precizno vidimo, razumijemo i reagiramo na promjene u poslovanju. Fredrik je autor i govornik poslovne kreativnosti, promjene i globalnog poslovanja. Održao je više od 1500 predavanja u više od 60 zemalja. Autor je devet knjiga, uključujući ‘The Idea Book’, koja je uvrštena među 100 najboljih poslovnih knjiga svih vremena.

Renée Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije i voditeljica Odjela Marketinga i komunikacija u Combisu
Renée Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije i voditeljica Odjela Marketinga i komunikacija u Combisu

Renée Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije i voditeljica Odjela Marketinga i komunikacija u Combisu, osvrnula se na njegovo gostovanje:

Uvijek nam je na prvom mjestu poslovno uvjetovan IT sadržaj kojem želimo dati potpuno novu dimenziju – postavljajući tehnologiju u širi kontekst, kako sadašnjih tako i budućih mogućnosti te konkretne primjene na našem i svjetskom tržištu. Pritom će nam prvog dana konferencije od velike koristi biti izlaganja vodećih ljudi uspješnih rastućih kompanija iz Hrvatske, koji će nam predstaviti svoj kut gledanja na digitalni svijet. Vrijedan doprinos promišljanjima o promjenama, ali i potencijalnim mogućnostima, zasigurno će pružiti i izlaganje Fredrika Häréna, koji će ponuditi svoje viđenje digitalizacije i poslovanja.

Goran Car, direktor sadržaja Combis konferencije i direktor strateškog područja za Integrirana IT rješenja i usluge.
Goran Car, direktor sadržaja Combis konferencije i direktor strateškog područja za Integrirana IT rješenja i usluge.

Oni koji redovito posjećuju Combisov događaj, znaju da su studije slučajeva ključan dio svake konferencije. Ove će godine one biti podijeljene u šest područja: Business, Technology, Cloud & Big Data, Digital Office, Business on the Move i Business Change in Digital Age. Goran Car, direktor sadržaja Combis konferencije i direktor strateškog područja za Integrirana IT rješenja i usluge, navodi što se još može očekivati od sadržaja predavanja:

Ove se godine na Combis konferenciji drugog dana mogu očekivati mnoga predavanja i neizostavne studije slučajeva – poput poslovnih perjanica zasnovanih na novim tehnološkim trendovima (Cloud & Big Data), tema koje odgovaraju na pitanje kako brže, bolje i efikasnije raditi uz korištenje napredne tehnologije (Digital Office), tema koje govore kako digitalizirati poslovanje u pokretu (Business on the Move) i tema o poslovnim promjenama koje su podrška novoj digitalnoj ekonomiji (Business Change in Digital Age). Težili smo obuhvatiti uspješne projekte i one teme koje pokazuju koliko je IT inovativan, koristan i kako potiče pozitivne promjene u svakodnevnom poslovanju. Iz tog razloga vjerujem da ćemo potaknuti velik interes poslovne javnosti za dolazak u Šibenik te razmjenu znanja i iskustava.

Iz organizacije navode kako je Combis konferencija ove godine okupila rekordan broj sponzora i medijskih pokrovitelja, što smatraju znajačnim pokazateljem kvalitete i vrijednosti ovog tradicionalnog okupljanja, kao i sve izraženije potrebe da se upravo pomoću ICT-a potaknu pozitivnija gospodarska kretanja. Netokracija će kao medijski pokrovitelj pratiti događaj, a do tada sve potrebne informacije možete pronaći na službenoj stranici.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Izrada web stranica

Da HTZ zna promovirati slavonski turizam u doba krize, ne bi pokrenuo Slavonia.travel

Slavonija je zanemarena već dugo, ali imamo što za ponuditi. Zašto onda reklamiramo samo kulen, rakiju i fiš?!

Što ste propustili

Ecommerce

Što sam ja, a što su OPG-ovci naučili o online prodaji u 6 mjeseci Facebook grupe Virtualni plac

Facebook grupa Virtualni zagrebački plac danas broji 58.000 članova, a prije šest mjeseci nije postojala, kao ni digitalno prisustvo mnogih OPG-ovaca. Što se događalo u međuvremenu?

Kolumna

Microsoftova akvizicija ZeniMaxa samo je jedan korak u transformaciji Xboxa u “gaming Netflix”

Možda vam je Microsoft poznat po Windowsima, Officeu i cloud infrastrukturi, ali ovaj PC mastodont jučer je uložio u studio video igara 8 milijardi dolara! A ima itekako dobar razlog...

Tehnologija

Sezona je gotova. Može li ‘proptech’ pomoći s neiskorištenim apartmanima, ali i radnim prostorima?

Fizičko distanciranje stvorilo je krizu bez presedana za industriju nekretnina jer se po prvi put u modernom sjećanju potražnja za mnogim prostorima smanjila. Proptech industrija pokušava riješiti taj problem.

Startupi i poslovanje

Marko Štajcer: Kad već imamo ogromne količine podataka, idemo ih iskoristiti!

U 2020. nikada nije bilo jasnije koliku vrijednost nosi tehnologija za normalno funkcioniranje društva, a koliko još bi nam značila kada bi sve podatke koje imamo upogonili da rade za nas. Zanimaju li vas otvoreni podaci i rješavanje velikih analitički problema na njima, Open Data Hackathon dobra je prilika za iskušati svoje vještine i povezati se s ključnim mentorima i investitorima.

Društvene mreže

Hrvatski influenceri ne čekaju rasplet situacije s TikTokom: Već su spremni za selidbu na Reels

Tijekom vikenda bilo je neizvjesno hoće li TikTok biti izbačen iz američkih trgovina aplikacijama ili ne, ali čini se da postoji svjetlo na kraju tunela. No, sve je to uzburkalo i domaće i globalne kreatore sadržaja, a Vlatko Tutić iz JoomBoosa, koji okuplja 13 TikTokera, otkriva kako su došli na ovu društvenu mrežu, a i kako će s nje otići na Reels ili negdje drugdje, ako bude potrebno.

Netokracija Podcast

Tko je tko u hrvatskoj digitalnoj industriji? Slavimo 50. epizodu Netokracija Podcasta!

Povodom 50. epizode Netokracija Podcasta odlučili smo se na malo drugačiji format: igru! Pogađat ćemo neka od najistaknutijih lica hrvatske digitalne industrije, od osnivača tehnoloških tvrtki do freelancera i marketingaša!