Poslušajte Fredrika Häréna na Combisovoj konferenciji

Želite čuti više o poslovnim promjenama? Poslušajte Fredrika Häréna na Combisovoj konferenciji

Combis i ove jeseni organizira svoju konferenciju, a ovogodišnja krovna tema je “Osjeti digitalno. Živi digitalno”. Tako će se 24. i 25 rujna u Šibeniku posjetitelji približiti tehnologijama koje omogućuju poslovnu kreativnost i inovativnost, a tomu će svakako doprinijeti jedan od 10 najboljih švedskih predavača svih vremena Fredrik Härén.

Fredrik Härén

Fredrik Härén, svjetski poznati autor poslovne kreativnosti i jedan od 10 najboljih švedskih predavača svih vremena, na plenarnom predavanju ‘Svijet brzih promjena’ govorit će o sve snažnijoj potrebi da precizno vidimo, razumijemo i reagiramo na promjene u poslovanju. Fredrik je autor i govornik poslovne kreativnosti, promjene i globalnog poslovanja. Održao je više od 1500 predavanja u više od 60 zemalja. Autor je devet knjiga, uključujući ‘The Idea Book’, koja je uvrštena među 100 najboljih poslovnih knjiga svih vremena.

Renée Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije i voditeljica Odjela Marketinga i komunikacija u Combisu
Renée Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije i voditeljica Odjela Marketinga i komunikacija u Combisu

Renée Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije i voditeljica Odjela Marketinga i komunikacija u Combisu, osvrnula se na njegovo gostovanje:

Uvijek nam je na prvom mjestu poslovno uvjetovan IT sadržaj kojem želimo dati potpuno novu dimenziju – postavljajući tehnologiju u širi kontekst, kako sadašnjih tako i budućih mogućnosti te konkretne primjene na našem i svjetskom tržištu. Pritom će nam prvog dana konferencije od velike koristi biti izlaganja vodećih ljudi uspješnih rastućih kompanija iz Hrvatske, koji će nam predstaviti svoj kut gledanja na digitalni svijet. Vrijedan doprinos promišljanjima o promjenama, ali i potencijalnim mogućnostima, zasigurno će pružiti i izlaganje Fredrika Häréna, koji će ponuditi svoje viđenje digitalizacije i poslovanja.

Goran Car, direktor sadržaja Combis konferencije i direktor strateškog područja za Integrirana IT rješenja i usluge.
Goran Car, direktor sadržaja Combis konferencije i direktor strateškog područja za Integrirana IT rješenja i usluge.

Oni koji redovito posjećuju Combisov događaj, znaju da su studije slučajeva ključan dio svake konferencije. Ove će godine one biti podijeljene u šest područja: Business, Technology, Cloud & Big Data, Digital Office, Business on the Move i Business Change in Digital Age. Goran Car, direktor sadržaja Combis konferencije i direktor strateškog područja za Integrirana IT rješenja i usluge, navodi što se još može očekivati od sadržaja predavanja:

Ove se godine na Combis konferenciji drugog dana mogu očekivati mnoga predavanja i neizostavne studije slučajeva – poput poslovnih perjanica zasnovanih na novim tehnološkim trendovima (Cloud & Big Data), tema koje odgovaraju na pitanje kako brže, bolje i efikasnije raditi uz korištenje napredne tehnologije (Digital Office), tema koje govore kako digitalizirati poslovanje u pokretu (Business on the Move) i tema o poslovnim promjenama koje su podrška novoj digitalnoj ekonomiji (Business Change in Digital Age). Težili smo obuhvatiti uspješne projekte i one teme koje pokazuju koliko je IT inovativan, koristan i kako potiče pozitivne promjene u svakodnevnom poslovanju. Iz tog razloga vjerujem da ćemo potaknuti velik interes poslovne javnosti za dolazak u Šibenik te razmjenu znanja i iskustava.

Iz organizacije navode kako je Combis konferencija ove godine okupila rekordan broj sponzora i medijskih pokrovitelja, što smatraju znajačnim pokazateljem kvalitete i vrijednosti ovog tradicionalnog okupljanja, kao i sve izraženije potrebe da se upravo pomoću ICT-a potaknu pozitivnija gospodarska kretanja. Netokracija će kao medijski pokrovitelj pratiti događaj, a do tada sve potrebne informacije možete pronaći na službenoj stranici.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.

Što ste propustili

Prikaz

Što znači biti junior, što middle, a što senior u hrvatskoj tehnološkoj industriji?

Tri programerske pozicije - 100 definicija što obuhvaćaju. Ususret objavi matrice senioriteta development agencije Bornfight, iskoristili smo priliku razgovarati s nekoliko članova domaće IT zajednice ne bi li rasvijetlili što bi mogao biti standard za juniorski, middle ili seniorski posao programera. Evo što smo saznali...

Kultura 2.0

Zašto vam baš neću dati email ili broj direktora te tvrtke, ali možda napravim intro (što je bolje za vas)

“Možeš li mi dati email ili telefon od...?” Žao mi je, ne neću. Umjesto dilanja kontaktnih podataka, vrijeme je da usvojimo kulturu “introa”.

Internet marketing

Uvodimo četverodnevni radni tjedan i normalne rokove u marketinšku industriju ASAP!

Svi marketingaši na početku svoje karijere prođu vatreno krštenje rokova "za jučer", ali mora li takvo stanje ostati i u digitalnom dobu? Zajedno s Domagojem Davidovićem iz Švicarske, otkrivamo potencijalna rješenja za normalniji radni ritam u industriji.

Internet marketing

Na Valentinovo ne cvjetaju samo ruže, nego i industrija seksi igračaka za odrasle: LELO i Libido otkrivaju i koliko

Sretno Valentinovo! Danas je dan zaljubljenih, a na Netokraciji smo se odlučili istražiti kupovne navike i digitalne kampanje nešto posebnijih stvari, baš za ovaj dan.

Tehnologija

Nanobit i Microblink: Ako zaživi GDSA, izazivač Google Playa, olakšat će ulazak na kinesko tržište aplikacija

Xiaomi, Vivo i Oppo udružili su se u razvoju platforme koja bi bila direktan konkurent Google Playu. Kako to može utjecati na domaće IT tvrtke, otkrili smo u razgovoru s njihovim predstavnicima.

Mobilno

MWC otkazan: Hrvatski novinari i izlagači, poput Microblinka, Undabota i Delta Realityja, saniraju štetu

Najveći sajam mobilne telefonije, Mobile World Congress u Barceloni jučer je otkazan, a kao razlog se navodi - koronavirus. Neki bi se s time složili, neki vide druge razloge, no posljedice za mnoge u industriji su očigledne i nisu zaobišle hrvatske izlagače, novinare i posjetitelje.