Facebook Timeline za fan stranice: prebacite svoj brend na Timeline već danas!

Facebook Timeline za fan stranice: prebacite svoj brend na Timeline već danas!

Facebookov Timeline stigao je i na fan stranice mnogih brendova, tvrtki, izvođača i svih ostalih koji se promoviraju kroz Facebookove fan stranice. Kako je najavljeno, Facebook će 30. ožujka prebaciti sve stranice na novi dizajn, no od danas je administratorima omogućeno ručno prebacivanje i preview kao će im stranica izgledati u Timelineu. Jedna od većih novosti koja će se svidjeti administratorima jest Admin Panel, koji na jednom mjestu prikazuje sve relevantne informacije o vašoj stranici i aktivnosti na njoj - tko je lajkao koji sadržaj, tko su novi fanovi te jednostavni reach/talking about graf.

Timeline na stranicama

Facebookov Timeline stigao je i na fan stranice mnogih brendova, tvrtki, izvođača i svih ostalih koji se promoviraju kroz Facebookove fan stranice. Kako je najavljeno, Facebook će 30. ožujka prebaciti sve stranice na novi dizajn, no od danas je administratorima omogućeno ručno prebacivanje i preview kao će im stranica izgledati u Timelineu.

Jedna od većih novosti koja će se svidjeti administratorima jest Admin Panel, koji na jednom mjestu prikazuje sve relevantne informacije o vašoj stranici i aktivnosti na njoj – tko je lajkao koji sadržaj, tko su novi fanovi te jednostavni reach/talking about graf. Ono što se gubi su popularni tabovi, a aplikacije i sve drugo što je postojalo u tabovima sada se smješta u kvadratiće ispod tzv. cover slike (primjer s Coca-Coline stranice).

Nema više tabova (klik za veću sliku)

U Admin panelu se također vide i poruke koje, kako smo pisali, stranice u određenim slučajevima mogu izmjenjivati s korisnicima.

Admin panel (klik za veću sliku)

Timeline zapravo vaš profil pretvara u virtualni dnevnik kojem je izuzetno lako pristupiti podacima i aktivnostima od prošle, pretprošle ili još ranijih godina. Ukoliko ga još nemate na svom profilu, saznajte kako ga aktivirati i na što paziti, a da biste ga aktivirali na vašim stranicama, jednostavno otvorite bilo koju od njih, kliknite na Preview i zatim na Publish Now. Dobrošdošli na Timeline, stranice 😉

Aktivacija Timelinea za stranice

Komentari

  1. Tatjana Mandaric

    Tatjana Mandaric

    10. 03. 2012. u 1:44 pm Odgovori

    Ja sam 1 g bila na fb ali na mobitelu i kupila sam racunalo i facebook je neke racune sa neta sve povezao sa mojim racunalom pa nas preko 1000 tatjana Mandaric ima a ja na netu nikad imala racun nisam niti cu nikad to nije od fb u redu on gleda sto netko napravi profil i kopira vasu sliku ali drugo je sve razlicito i za moj broj nekoliko grupa poveze

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Startupi i poslovanje

Josipa Majić vraća se na hrvatsku startup scenu kao CEO fintecha Revuto

Pametni medvjedić, Teddy the Guardian, bio je jedan od omiljenih proizvoda ovdašnje startup scene. No, posljednjih nekoliko godina, njegova suosnivačica, Josipa Majić, odmaknula se od ovdašnje scene i medija. Sada se vraća, kao CEO i suosnivačica Revuta, fintech proizvoda za lakše upravljanje digitalnim pretplatama.

Što ste propustili

Najava

Po #prviput poduzetnici u turizmu moraju iskoristiti sve digitalne prilike u turizmu, evo i koje se nude

Nikada prije nije bilo tako bitno pripremiti se za lokalne goste i vjerne stalne goste iz inozemstva, kako za nadolazeću zimsku tako za ljetnu sezonu 2021. A da biste uspjeli morate spremno iskoristiti prilike koje se otvaraju: od novih kanala do natječaja poput Prviput.hr.

Startupi i poslovanje

Domaća industrija video igara o Nanobitu: “Akvizicija će biti slon u trgovini porculana”

Iako je skoro milijardu kuna vrijedna akvizicija Nanobita odjeknula cijelom Hrvatskom puno više tiče se same industrije video igara - što znači ulazak ovako velikog igrača na domaće tržište provjerili smo s osnivačima hrvatskih gaming tvrtki.

Startupi i poslovanje

Hoćete li ući u koaliciju protiv Applea uz vodeće tech tvrtke poput Basecampa, Spotifya i Epic Gamesa?

Sredinom osmog mjeseca upitali smo se: Može li tvorac najpopularnije igre današnjice razbiti duopol Apple i Google trgovina? Čini se da smo dobili odgovor.

Društvene mreže

Ode li Facebook iz EU, veliki biznisi i agencije će se prilagoditi, ali mali – teško

Facebook se ovih dana prijeti kako će povući svoje usluge s tržišta Europske unije. Iako je to malo vjerojatan scenarij, provjerili smo kako bi njegova realizacija izgledala za one koji svoje poslovanje oslanjaju na društvene mreže - male i velike biznise, ali i digitalne agencije.

Startupi i poslovanje

Lekcije 10 godina tehnološke scene su jasne: B2B i profitabilnost prvo, a investicija tek kasnije!

Silicijska dolina je hrvatsku tehnološku scenu učila da bez investicija neće nigdje stići. Deset godina kasnije; Infobip, Nanobit, Infinum i mnogi drugi dokaz su da postoji drugačiji način.

Ecommerce

Što sam ja, a što su OPG-ovci naučili o online prodaji u 6 mjeseci Facebook grupe Virtualni plac

Facebook grupa Virtualni zagrebački plac danas broji 58.000 članova, a prije šest mjeseci nije postojala, kao ni digitalno prisustvo mnogih OPG-ovaca. Što se događalo u međuvremenu?