Dođi na Career Speed Dating na FER-u i u 8 minuta nađi posao ili praksu

Dođi na Career Speed Dating na FER-u i u 8 minuta nađi posao ili praksu

U prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, 15. prosinca 2016, održat će se Career Speed Dating na kojemu će poslodavci i studenti u osam minuta doznati ima li između njih kemije.

Studenti će za predstavljanje potencijalnim poslodavcima imati 8 minuta vremena.
Studenti će za predstavljanje potencijalnim poslodavcima imati osam minuta.

Ako tražite priliku za upoznavanje potencijalnih poslodavaca ili zaposlenika u IT-u, broadcastingu, telekomunikacijama i drugim industrijama, Centar karijera FER-a i studentska udruga eSTUDENT imaju nešto za vas. Naime, 15. prosinca se na FER-u održava Career Speed Dating na kojemu možete provjeriti s kim biste mogli ‘kliknuti’ i surađivati u budućnosti. Cilj ovog spoja selekcijskog intervjua i speed datinga je povezati poslodavce i studente FER-a te srodnih tehničkih i STEM usmjerenih fakulteta i veleučilišta u Zagrebu i omogućiti njihovo izravno upoznavanje.

Career Speed Dating je prilika za poslodavce da otkriju motivirane i proaktivne studente koji bi mogli postati njihovi zaposlenici i kolege. Za razgovor će sudionici imati 8 minuta. Studenti će na taj način s jedne strane moći izvježbati predstavljanje za intervju za posao, a s druge, saznati koje su im mogućnosti zaposlenja, praksi i daljnjeg obrazovanja.

Prijave za tvrtke traju do kraja tjedna

Prednosti sudjelovanja na dosadašnjim događanjima u organizaciji Centra karijera FER-a prepoznale su brojne tvrtke iz Hrvatske i inozemstva, kao što su Agrokor (mStart), Amazon, Ericsson Nikola Tesla, Google, Hrvatski Telekom, IN2, Infobip, Microblink, Microsoft, Nanobit, Rimac Automobili, Sedam IT i Vipnet.

I ovoga puta su zainteresirane tvrtke pozvane da se pridruže speed datingu putem prijave na službenoj stranici. Preostalo je još samo nekoliko slobodnih mjesta, a prijaviti se možete do kraja tjednaPrijave za studente otvaraju se uskoro.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kultura 2.0

Je li go-go plesačicama i “I tata bi, sine” majicama mjesto na tehnološkoj konferenciji?

Ako ste među onima koji se pitaju koji je pravi odgovor na pitanje iz naslova, preporučujem pozorno čitanje teksta do kraja.

Novost

Mobilna banka Revolut od danas službeno podržava nadoplate u kunama

Od danas svoju Revolut karticu možete nadoplatiti u kunama!

Društvene mreže

Kako je Mislav Kolakušić uz Facebook i Google oglase postao najveće iznenađenje izbora za EP

Mislav Kolakušić zasigurno je jedno od većih iznenađenja jučerašnjih izbora za Europski parlament, a čini se da dobar dio svoje popularnosti, zahvaljujući kojoj je osvojio 68.882 preferencijalnih glasova, može zahvaliti pametnom korištenju društvenih mreža i online oglašavanja.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Blockchain from the Bloc(k) 18: Može li DAO unijeti promjene u demokraciju?

Što je DAO i kako nam može pomoći da postanemo bolje društvo, ne samo bolji geekovi? Nova epizdoda Blockchain from the Bloc(k)-a ima odgovore na ta pitanja!

Startupi i poslovanje

Ida Pandur, EY: Tek 8% potrošača dobiva korisničko iskustvo koje očekuje

Kad su svi slični, kako biti drugačiji? Odgovor za tvrtke je jednostavan - treba ponuditi bolje korisničko iskustvo. No, da provedba te misli nije toliko jednostavna kao ona sama, pokazuje podatak da tek mali dio korisnika dobiva korisničko iskustvo koje očekuje.

Tehnologija

Facebook najavio Calibru i Libru – vjerujete li im dovoljno da im date uvid u svoje financije?

Facebook se baca u blockchain vode uz podršku MasterCarda, Lyfta, Vise i Ubera i planira napraviti revoluciju plaćanja, ali želimo li im povjeriti svoje financije?

Startupi i poslovanje

Mate Rimac iskreno o krvavom putu do kapitala za Rimac Automobile, Silicijskoj dolini i lažnim investitorima

Sjeo sam s Matom Rimcem kako bismo po prvi put povodom #10GodinaNetokracije, ali i Rimac Automobila otkrili kako je točno izgledao ‘fundraising’ Rimac Automobila; od Silicijske doline i lažnih investitora do toga što to znači za tvrtku sad kad je osnivač manjinski suvlasnik.

Startupi i poslovanje

WeAreDevelopers 2019: Što smo naučili od fintech unicorna s više od 40 autonomnih timova?

Na ovogodišnjoj WeAreDevelopers konferenciji imali smo priliku saznati kako i s današnjih 1600 zaposlenika Transferwise, jedan od najpoznatijih svjetskih fintecha, uspijeva izbjeći korporativnu strukturu.

Vodič

Isplati li se uvesti plaćanje karticama u vaš biznis ?

Bilo da prodajete svoje proizvode u fizičkoj trgovini ili online, čim krenete u posao postavit će se pitanje načina plaćanja koje ćete uvesti - točnije, hoćete li prihvaćati kartice ili ne.