Dođi na Career Speed Dating na FER-u i u 8 minuta nađi posao ili praksu

Dođi na Career Speed Dating na FER-u i u 8 minuta nađi posao ili praksu

U prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, 15. prosinca 2016, održat će se Career Speed Dating na kojemu će poslodavci i studenti u osam minuta doznati ima li između njih kemije.

Studenti će za predstavljanje potencijalnim poslodavcima imati 8 minuta vremena.
Studenti će za predstavljanje potencijalnim poslodavcima imati osam minuta.

Ako tražite priliku za upoznavanje potencijalnih poslodavaca ili zaposlenika u IT-u, broadcastingu, telekomunikacijama i drugim industrijama, Centar karijera FER-a i studentska udruga eSTUDENT imaju nešto za vas. Naime, 15. prosinca se na FER-u održava Career Speed Dating na kojemu možete provjeriti s kim biste mogli ‘kliknuti’ i surađivati u budućnosti. Cilj ovog spoja selekcijskog intervjua i speed datinga je povezati poslodavce i studente FER-a te srodnih tehničkih i STEM usmjerenih fakulteta i veleučilišta u Zagrebu i omogućiti njihovo izravno upoznavanje.

Career Speed Dating je prilika za poslodavce da otkriju motivirane i proaktivne studente koji bi mogli postati njihovi zaposlenici i kolege. Za razgovor će sudionici imati 8 minuta. Studenti će na taj način s jedne strane moći izvježbati predstavljanje za intervju za posao, a s druge, saznati koje su im mogućnosti zaposlenja, praksi i daljnjeg obrazovanja.

Prijave za tvrtke traju do kraja tjedna

Prednosti sudjelovanja na dosadašnjim događanjima u organizaciji Centra karijera FER-a prepoznale su brojne tvrtke iz Hrvatske i inozemstva, kao što su Agrokor (mStart), Amazon, Ericsson Nikola Tesla, Google, Hrvatski Telekom, IN2, Infobip, Microblink, Microsoft, Nanobit, Rimac Automobili, Sedam IT i Vipnet.

I ovoga puta su zainteresirane tvrtke pozvane da se pridruže speed datingu putem prijave na službenoj stranici. Preostalo je još samo nekoliko slobodnih mjesta, a prijaviti se možete do kraja tjednaPrijave za studente otvaraju se uskoro.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Fil Rouge Capital ulaže 9.225.000 kuna u akceleraciju 24 startupa u Hrvatskoj

Fil Rouge Capital odabrao je svoju prvu generaciju startupa za akceleraciju. Svaki od 24 odabrana tima osigurali su seed investiciju od 50 tisuća eura što ovu rundu čini najbrojnijom investicijom u startupe u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Internet marketing

Sedmi SoMo Borac s 27 velikih i malih pobjednika

Sa 7. SoMo Borcem zaključen je 12. Weekend Media Festival, a nagrade za najbolje digitalne projekte i kampanje otišle su na razne strane regije.

Internet marketing

Brend Hrvatske kao turističke destinacije nije posao (samo) za državu

Evolucija turizma koja prati razvoj tehnologije donosi niz prilika za rast, no kompleksnost koju donosi digital zahtijeva uključenje komunikacijskih i marketinških stručnjaka u sam strateški proces. Kako ih uključiti saznali smo od turističkog maga, Eulogia Bordasa.

Startupi i poslovanje

Poznati su finalisti šestog izdanja programa Moj Zaba Start

Trideset finalsita šeste godine natječaja Moj Zaba Start poznato je javnosti, a neki od njih će podijeliti gotovo milijun kuna financijskih potpora u tri područja.

Tehnologija

Manje kupujemo aute, ali više romobile. Rješenje? Mercedes električni romobil!

Mercedes je potiho ušao na tržište električnih romobila, a uskoro ćemo na njima možda vidjeti i lokalne "igrače" koji čim sjednu az stol u kafiću bacaju ključ Mercedesa na stol.

Internet marketing

Kovačević, Vrdoljak, Ackermann i Brkan na WMF-u otkrivaju zadnjih 10 godina digitalnog marketinga

Kako je izgledao digitalni sektor prije deset godina i kako se u njemu dan danas snalaze neki od najpoznatijih digitalaca saznat ćemo ove subote na Weekend Media Festivalu.

Startupi i poslovanje

Hubbig Dragane Lipovac kreće u nove pobjede s milijunskom investicijom i novom savjetnicom

Bili vi mali ili veliki uvoznik, naručivali iz Kine ili SAD-a, Hubbig vam može olakšati život, a da to ovom mladom startupu ide dobro potvrdila je i nedavna milijunska investicija koju je orkestrirala Monika Mikac, bivša operativna direktorica u Rimac Automobilima.