Željko Riha iz Farmerona prešao u osječku tvrtku Escape

Željko Riha iz Farmerona prešao u osječku tvrtku Escape

Željko Riha, koji je prije godinu i pol odlučio napustiti Zagreb i raditi za startup Farmeron u Osijeku kao content i community manager, sada prelazi u osječku tvrtku Escape, gdje će se, nakon društvenih mreža, okušati u svijetu oglašavanja na tražilicama, Googleu i Yandexu.

Željko RIha i u Escapeu će se baviti content i community managementom, ali i vođenjem klijenata te oglašavanjem na tražilicama.
Željko RIha i u Escapeu će se baviti content i community managementom, ali i vođenjem klijenata te oglašavanjem na tražilicama.

Željko Riha, koji je prije godinu i pol odlučio napustiti Zagreb i raditi za startup Farmeron u Osijeku kao content i community manager, sada prelazi u osječku tvrtku Escape, gdje će se, nakon društvenih mreža, okušati u svijetu oglašavanja na tražilicama, Googleu i Yandexu.

U Escapeu će zajedno s Google AdWords, Google Analytics i Yandex.Direct profesionalcima provesti svojevrstan eksperiment – primijeniti znanja koje je stekao u svijetu društvenih mreža te i sam pokušati postati Google AdWords stručnjak. A da je na dobrom putu, potvrđuje i njegov nedavno stečeni Google Analytics Individual Qualification certifikat.

Damir Podhorski, direktor tvrtke Escape d.o.o. dao je više detalja o novom pojačanju:

Željko će raditi na jačanju pozicije Escapea kao Google AdWords, Google Analytics i Yandex.Direct certificirane agencije. S obzirom na veliko iskustvo u upravljanju odnosa s klijentima, bit će zadužen i za dio odnosa s postojećim i novim klijenta. Kao content manager vodit će računa da se putem Escapeovog bloga redovito objavljuju članci vezani uz oglašavanje na tražilicima, a kao community manager bit će zadužen da te članke pročita što više postojećih i potencijalnih klijenata.

Tvrtka Escape je među vodećim domaćim tvrtkama na polju oglašavanja na internetskim tražilicama. Jedna je od malobrojnih u regiji koja ima status Google Analytics Certified partnera i, prema trenutnim informacijama, jedina domaća tvrtka koja je ugovorni partner za rusku tražilicu Yandex. Više o svemu doznajte i na Escapeovom blogu.

Komentari

  1. Marin

    Marin

    05. 11. 2013. u 12:10 pm Odgovori

    Zanimljivo kako se tu redovito čita o takvim prijelazima dok se recimo nikada ne govori o prelascima Netokracijinih autora u druge poslove. Čini se da niti Marinshe više neće raditi netokracijine kalendare, ako sam dobro shvatio njen post u kojem je spomenula kako joj je web summit bio zadnji job za netokraciju

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Startupi i poslovanje

Josipa Majić vraća se na hrvatsku startup scenu kao CEO fintecha Revuto

Pametni medvjedić, Teddy the Guardian, bio je jedan od omiljenih proizvoda ovdašnje startup scene. No, posljednjih nekoliko godina, njegova suosnivačica, Josipa Majić, odmaknula se od ovdašnje scene i medija. Sada se vraća, kao CEO i suosnivačica Revuta, fintech proizvoda za lakše upravljanje digitalnim pretplatama.

Što ste propustili

Najava

Po #prviput poduzetnici u turizmu moraju iskoristiti sve digitalne prilike u turizmu, evo i koje se nude

Nikada prije nije bilo tako bitno pripremiti se za lokalne goste i vjerne stalne goste iz inozemstva, kako za nadolazeću zimsku tako za ljetnu sezonu 2021. A da biste uspjeli morate spremno iskoristiti prilike koje se otvaraju: od novih kanala do natječaja poput Prviput.hr.

Startupi i poslovanje

Domaća industrija video igara o Nanobitu: “Akvizicija će biti slon u trgovini porculana”

Iako je skoro milijardu kuna vrijedna akvizicija Nanobita odjeknula cijelom Hrvatskom puno više tiče se same industrije video igara - što znači ulazak ovako velikog igrača na domaće tržište provjerili smo s osnivačima hrvatskih gaming tvrtki.

Startupi i poslovanje

Hoćete li ući u koaliciju protiv Applea uz vodeće tech tvrtke poput Basecampa, Spotifya i Epic Gamesa?

Sredinom osmog mjeseca upitali smo se: Može li tvorac najpopularnije igre današnjice razbiti duopol Apple i Google trgovina? Čini se da smo dobili odgovor.

Društvene mreže

Ode li Facebook iz EU, veliki biznisi i agencije će se prilagoditi, ali mali – teško

Facebook se ovih dana prijeti kako će povući svoje usluge s tržišta Europske unije. Iako je to malo vjerojatan scenarij, provjerili smo kako bi njegova realizacija izgledala za one koji svoje poslovanje oslanjaju na društvene mreže - male i velike biznise, ali i digitalne agencije.

Startupi i poslovanje

Lekcije 10 godina tehnološke scene su jasne: B2B i profitabilnost prvo, a investicija tek kasnije!

Silicijska dolina je hrvatsku tehnološku scenu učila da bez investicija neće nigdje stići. Deset godina kasnije; Infobip, Nanobit, Infinum i mnogi drugi dokaz su da postoji drugačiji način.

Ecommerce

Što sam ja, a što su OPG-ovci naučili o online prodaji u 6 mjeseci Facebook grupe Virtualni plac

Facebook grupa Virtualni zagrebački plac danas broji 58.000 članova, a prije šest mjeseci nije postojala, kao ni digitalno prisustvo mnogih OPG-ovaca. Što se događalo u međuvremenu?