Željko Riha iz Farmerona prešao u osječku tvrtku Escape

Željko Riha iz Farmerona prešao u osječku tvrtku Escape

Željko Riha, koji je prije godinu i pol odlučio napustiti Zagreb i raditi za startup Farmeron u Osijeku kao content i community manager, sada prelazi u osječku tvrtku Escape, gdje će se, nakon društvenih mreža, okušati u svijetu oglašavanja na tražilicama, Googleu i Yandexu.

Željko RIha i u Escapeu će se baviti content i community managementom, ali i vođenjem klijenata te oglašavanjem na tražilicama.
Željko RIha i u Escapeu će se baviti content i community managementom, ali i vođenjem klijenata te oglašavanjem na tražilicama.

Željko Riha, koji je prije godinu i pol odlučio napustiti Zagreb i raditi za startup Farmeron u Osijeku kao content i community manager, sada prelazi u osječku tvrtku Escape, gdje će se, nakon društvenih mreža, okušati u svijetu oglašavanja na tražilicama, Googleu i Yandexu.

U Escapeu će zajedno s Google AdWords, Google Analytics i Yandex.Direct profesionalcima provesti svojevrstan eksperiment – primijeniti znanja koje je stekao u svijetu društvenih mreža te i sam pokušati postati Google AdWords stručnjak. A da je na dobrom putu, potvrđuje i njegov nedavno stečeni Google Analytics Individual Qualification certifikat.

Damir Podhorski, direktor tvrtke Escape d.o.o. dao je više detalja o novom pojačanju:

Željko će raditi na jačanju pozicije Escapea kao Google AdWords, Google Analytics i Yandex.Direct certificirane agencije. S obzirom na veliko iskustvo u upravljanju odnosa s klijentima, bit će zadužen i za dio odnosa s postojećim i novim klijenta. Kao content manager vodit će računa da se putem Escapeovog bloga redovito objavljuju članci vezani uz oglašavanje na tražilicima, a kao community manager bit će zadužen da te članke pročita što više postojećih i potencijalnih klijenata.

Tvrtka Escape je među vodećim domaćim tvrtkama na polju oglašavanja na internetskim tražilicama. Jedna je od malobrojnih u regiji koja ima status Google Analytics Certified partnera i, prema trenutnim informacijama, jedina domaća tvrtka koja je ugovorni partner za rusku tražilicu Yandex. Više o svemu doznajte i na Escapeovom blogu.

Komentari

  1. Marin

    Marin

    05. 11. 2013. u 12:10 pm Odgovori

    Zanimljivo kako se tu redovito čita o takvim prijelazima dok se recimo nikada ne govori o prelascima Netokracijinih autora u druge poslove. Čini se da niti Marinshe više neće raditi netokracijine kalendare, ako sam dobro shvatio njen post u kojem je spomenula kako joj je web summit bio zadnji job za netokraciju

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.

Što ste propustili

Kultura 2.0

Zašto vam baš neću dati email ili broj direktora te tvrtke, ali možda napravim intro (što je bolje za vas)

“Možeš li mi dati email ili telefon od...?” Žao mi je, ne neću. Umjesto dilanja kontaktnih podataka, vrijeme je da usvojimo kulturu “introa”.

Internet marketing

Uvodimo četverodnevni radni tjedan i normalne rokove u marketinšku industriju ASAP!

Svi marketingaši na početku svoje karijere prođu vatreno krštenje rokova "za jučer", ali mora li takvo stanje ostati i u digitalnom dobu? Zajedno s Domagojem Davidovićem iz Švicarske, otkrivamo potencijalna rješenja za normalniji radni ritam u industriji.

Internet marketing

Na Valentinovo ne cvjetaju samo ruže, nego i industrija seksi igračaka za odrasle: LELO i Libido otkrivaju i koliko

Sretno Valentinovo! Danas je dan zaljubljenih, a na Netokraciji smo se odlučili istražiti kupovne navike i digitalne kampanje nešto posebnijih stvari, baš za ovaj dan.

Tehnologija

Nanobit i Microblink: Ako zaživi GDSA, izazivač Google Playa, olakšat će ulazak na kinesko tržište aplikacija

Xiaomi, Vivo i Oppo udružili su se u razvoju platforme koja bi bila direktan konkurent Google Playu. Kako to može utjecati na domaće IT tvrtke, otkrili smo u razgovoru s njihovim predstavnicima.

Mobilno

MWC otkazan: Hrvatski novinari i izlagači, poput Microblinka, Undabota i Delta Realityja, saniraju štetu

Najveći sajam mobilne telefonije, Mobile World Congress u Barceloni jučer je otkazan, a kao razlog se navodi - koronavirus. Neki bi se s time složili, neki vide druge razloge, no posljedice za mnoge u industriji su očigledne i nisu zaobišle hrvatske izlagače, novinare i posjetitelje.

Startupi i poslovanje

Splitsko Litto preuzima rezervacije i prijave gostiju, ali i druge brige domaćih iznajmljivača

Što se dogodi kada lokalni iznajmljivači odluče digitalizacijom riješiti probleme s kojima se i sami bore?