I Zagrebačka banka podržava Idea Knockout koji pobjednike vodi na CES u Las Vegas

I Zagrebačka banka podržava Idea Knockout koji pobjednike vodi na CES u Las Vegas

Zagrebačka banka također je odlučila podržati najuzbudljivije natjecanje tehnoloških ideja, Idea Knockout, koje će se održati 27. rujna u zagrebačkom Kinu Europa u organizaciji Buga, gdje će biti odabran jedan tim koji će otputovati u Las Vegas i predstavljati Hrvatsku na CES-u 2015.

Idea-knockout-logo-HR

Najveća banka u Hrvatskoj, Zagrebačka banka, službeno je postala sponzor Idea Knockouta, najuzbudljivijeg natjecanja tehnoloških ideja koje za 27. rujan priprema Bug. Podsjetimo se, Idea Knockout je natjecanje na kojem će pobjednički tim osvojiti putovanje u Las Vegas na najveći svjetski sajam novih tehnologija, CES 2015, ali i nešto još vrijednije – izlagački štand na tom sajmu!

Generalni pokrovitelj Idea Knockouta je, podsjećamo, Hrvatski Telekom, koji će također nagraditi jedan tim po svojem izboru, putovanjem u Krakow, gdje će taj tim konkurirati za dobivanje investicije unutar hub:rauma, poduzetničkog inkubatora Deutsche Telekoma. Sponzor natjecanja je i putnička agencija Putuj bolje, Bugov provjeren partner u organizaciji putovanja na tehnološke sajmove, koja će se pobrinuti da pobjednici Idea Knockouta sretno stignu u Las Vegas.

Zagrebačka banka je od prošle godine svoj donacijski program usmjerila prema poticanju novih poduzetničkih ideja kroz projekt Moj Zaba Start. Samim time su Bug i Zagrebačka banka, uz ostale sponzore, prepoznali priliku da jedni drugima međusobno podrže projekte u kojima se na najbolji mogući način promovira poduzetnički duh, nove ideje i stasanje domaće startup scene.

Uskoro će Zaba raspisati ovogodišnji Moj Zaba Start na koji će se u tri kategorije – zeleno poduzetništvo, kreativna industrija i inovativni poduzetnički koncepti – moći prijaviti svi zainteresirani. Natječaji će biti otvoreni za fizičke osobe, startup tvrtke, male poduzetnike i obrtnike. Kao i prošle godine, osim bespovratne financijske potpore (donacije), za sve finaliste će se dodatno organizirati i edukacija kroz radionice vezane uz jačanje kapaciteta organizacija, poslovno planiranje i pisanje poslovnih planova.

Idea Knockout održava se 27. rujna (subota) u Kinu Europa u Zagrebu uz potpuno besplatan ulaz za sve posjetitelje koji mogu navijati za svoje favorite koji će predstavljati Hrvatsku na CES-u 2015  Las Vegasu!

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

AMPnet je pobjednik startup natjecanja na konferenciji Shift Money 2019.!

Startup natjecanje fintech konferencije Shift ovog je tjedna ugostilo perspektivne regionalne fintech startupe, a AMPnet, Pynk i sync prema odluci žirija bili su najbolji.

Internet marketing

Robert Petković: Je li vam Web online brošura ili stvarno koristi budućim zaposlenicima, klijentu, medijima?

U svim oglasima tražite napredno znanje svega i svačega, web niste ažurirali par mjeseci, a jedini autorski sadržaj na njemu je riječ dobrodošlice direktora na naslovnici. Poznat scenarij? Kako mjeriti učinkovitost employer branding sadržaja, ali i kako izbjeći ovakve propuste saznali smo od Roberta Petkovića na nedavnoj Employer Branding konferenciji.

Startupi i poslovanje

Što znate o 30 milijuna vrijednom inkubatoru koji će 2020. postati zagorsko ICT središte?

U proljeće 2020. otvara se poslovno-tehnološki prostor Krapinsko-zagorske županije vrijedan 30 milijuna, a koji ima cilj postati centar inovacija te baza za daljnji razvoj poduzetništva u Zagorju.

Istraživanje

Veliko CX istraživanje: Za korisničko iskustvo banke, retail i bezalkoholna pića u Hrvatskoj zaslužile tek ocjenu – 3!

Peekator je hrvatski startup koji se bavi istraživanjem korisničkog iskustva, a nedavno obrađeni podaci više od 3000 anketiranih osoba, 13 tisuća komentara i 60 dubinskih intervjua bacili su potpuno novo svjetlo na uobičajene prakse na području tri značajna tržišta, a ovo je okvirna slika trenutnog stanja.

Izvještaj

Inchoo, Infinum i Hooloovoo do developera dopiru blogom, modnim brendom i “napuhanim” influencerima

Kako se brendirati kao dobro mjesto za posao prema developerima koji nisu impresionirani stolovima za stolni tenis ili igraćim konzolama? Otkrile su nam tri developerske tvrtke na konferenciji Employer Branding Zagreb.

Gaming

Razumjeti gamere, game dev i esport – otkud početi?

Pa možda najbolje od osnova: što je to tako dobro u igrama, ne potiču li one nasilje; zar razvoj video igara nije super zabavan posao i zašto esport još muku muči da postane punopravni sport? Kao dežurni gameri Netokracije, Ivan i ja preuzeli smo ovotjednu epizodu ne bi li vam odgovorima na ta pitanja približili svijet gaminga.