Štogod tiskali, Xerox ima rješenje – ime mu je Color C60/C70

Štogod tiskali, Xerox ima rješenje – ime mu je Color C60/C70

Od magneta do brošura u boji: najnoviji Xerox pisač ispisuje na različitim vrstama medija i daje mogućnost ostvarivanja veće dobiti.

Xerox Color C60 C70

Neovisno radi li se o magnetnom bloku za pisanje ili marketinškoj brošuri agenta za prodaju nekretnina, novi Xerox Color C60/C70 pisač predstavlja isplativo rješenje za širok raspon tiskarskih potreba.

Prilagođen svakom tiskarskom okruženju, uključujući fotokopiraonice, skriptarnice, agencije, male tvrtke i proizvođače, ovaj uređaj, po modelu ključ u ruke, nudi rješenja za sve tiskarske potrebe korisnika. Korisnici mogu na jednostavan način unaprijediti i proširiti svoju ponudu koristeći aplikacije za ispis hrapavih naljepnica od poliestera, jelovnika, raznih znakova te vinilskih naljepnica za prozore.

Xerox Color C60/C70 nudi oštru, konzistentnu sliku visoke kvalitete s rezolucijom 2400×2400 dpi i poboljšanom većom preciznošću front-to-back ispisa. Ova precizna kvaliteta slike kombinirana je s fleksibilnom završnom obradom, kao što su klamanje, bušenje rupa, prijelom stanice i podrezivanje.

Prilagođen svim tiskarskim potrebama.
Prilagođen svim tiskarskim potrebama.

Prvi uređaj u ovoj kategoriji, Xerox Color C60/C70, ispisuje i na platno za različite namjene kao što su planiranje događaja, kreiranje raznih virtuala i luksuznih ukrasa. Xerox Emulsion Aggregation (EA) toner svojom jedinstvenom nisko-tališnom tehnologijom obavlja tradicionalno zahtjevni tisak na platno i druge specijalne materijale, kao što je poliester.

Dodatne značajke pisača Xerox Color C60/C70

  • Brzina do 70 stranica u boji u minuti (ppm), do 75 crno-bijelih stranica u minuti
  • Iznimna kvaliteta i grafički certifikati: IDEAlliance Certified Digital Press sustav, Gracol, Fogra offset i Pantone
  • Izbor četiri poslužitelja ispisa/kontrolera iz Xeroxa i EFI-a koji povećavaju produktivnost, skraćuju dugotrajne zadatake i ispisuju slike visoke kvalitete, uključujući:
    • Xerox EX C60/C70 Print Server, ispisni poslužitelj koji podržava korištenje najnovijeg Fiery® EFI FS150 Pro sustava
    • Integrirani Xerox FreeFlow Print Server, novi ispisni poslužitelj na tržištu koji donosi proizvodne mogućnosti bazirane na Microsoft Windows arhitekturi, jednostavnoj za korištenje
  • Mogućnost personaliziranog unošenja različitih oblika podataka
  • Unaprijed programirana rješenja za učinkovit i jednostavan nadzor, praćenje troškova te sigurno obavljanje posla.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Oradian potvrđuje brz rast u Aziji nagradom na najvećoj japanskoj fintech konferenciji

Domaći Oradian širi se tržištima Azije, a velike uspjehe potvrđuje i nagrada na startup natjecanju FIN/SUM, najveće japanske fintech konferencije.

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.

Startupi i poslovanje

Gideonovi roboti dobili pametnu ruku: Samostalno se kreće, sve vidi i popravlja!

Tvrtka Gideon Brothers nastavlja s razvojem prototipova robota, a posljednja verzija ima i robotsku ruku koja prepoznaje svijet oko sebe.

Mobilno

Apple Arcade i Apple TV+ stižu uskoro i u Hrvatsku

Osim novih iPhone modela, jučer smo saznali i novosti o dvije pretplatničke usluge koje nas čekaju iz Applea.