Web Fest se vraća, i to u sklopu Tvitomanije - prijavite svoje web projekte za nagrade!

Web Fest se vraća, i to u sklopu Tvitomanije – prijavite svoje web projekte za nagrade!

Web Fest je možda preskočio prošlu godinu, no ove nam se vraća i to kao pojačanje nadolazeće Tvitomanije u Portorožu. Podsjetimo, riječ je o dugogodišnjem regionalnom internetskom festivalu posvećenom promociji i unapređenju korištenja ovog našeg medija svagdašnjeg, a i ove će godine opet imati dvije glavne crte - edukativnu i natjecateljsku.

Webfest se vraća i želi vam dugu i berićetnu internetsku karijeru
Webfest se vraća i želi vam dugu i berićetnu internetsku karijeru

Web Fest je možda preskočio prošlu godinu, no ove nam se vraća, i to kao pojačanje nadolazeće Tvitomanije u Portorožu. Podsjetimo, riječ je o dugogodišnjem regionalnom internetskom festivalu posvećenom promociji i unapređenju korištenja ovog našeg medija svagdašnjeg, a i ove će godine opet imati dvije glavne crte – edukativnu i natjecateljsku.

Ovogodišnja Tvitomanija održava se u Portorožu u St. Bernardin Resortu, od 12. do 15. lipnja, a posljednja večer konferencije rezervirana je za tradicionalnu gala dodjelu Web Fest nagrada. Želite li se prošetati u svojoj najboljoj večernjoj toaleti i zgrabiti svoju nagradu, prijavite svoju web stranicu u jednoj od dvanaest kategorija:

 • Info portal (ograničeno na isključivo web medije)
 • Novinski portal (web izdanje dnevnih novina)
 • TV portal
 • E-commerce
 • Blog – food
 • Blog – fashion
 • Blog – općenito
 • Najbolja web stranica po dizajnu, funkcionalnosti, općem utisku
 • Najbolja digitalna agencija
 • Najbolja digitalna kampanja
 • Najbolje korporativno prisustvo na webu
 • Najbolja mobilna aplikacija

O pobjedniku odlučuju – posjetitelji

Prijave traju do 30. svibnja, u 16 sati i 59 minuta, preko web stranice Web Festa, a možete prijaviti svoj ili tuđi projekt koji vam je zapeo za srce i oko, sve dok je riječ o uratku iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Jedna stranica može se registrirati u tri kategorije, ako zadovoljava kriterije za svaku od njih.

Službeni žiri, koji čine dizajneri, developeri, utjecajni blogeri i ostali internetski individualci, napravit će predselekciju projekata, a potom će se izbor najboljeg prepustiti posjetiteljima. Za najbolju stranicu ili projekt može se glasovati preko za to stvorene Facebook aplikacije, i to do 7. 6. 2014. do 23:59 sati.

Ulaštite svoje stranice za natjecanje i cipele za gala dodjelu nagrada.

ponuda

Komentari

 1. Darko Bakarić

  Darko Bakarić

  14. 05. 2014. u 2:57 pm Odgovori

  Ova podjela portala
  – info portal (ograničeno na isključivo web medije)
  – Novinski portal (web izdanje dnevnih novina)
  – TV portal
  mi je malo falična.
  Ne vidim neku razliku u konceptu news portala, ovisno o tome imaju li iza sebe veliku umiruću sestru ili balzamiranog brata.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Što znate o 30 milijuna vrijednom inkubatoru koji će 2020. postati zagorsko ICT središte?

U proljeće 2020. otvara se poslovno-tehnološki prostor Krapinsko-zagorske županije vrijedan 30 milijuna, a koji ima cilj postati centar inovacija te baza za daljnji razvoj poduzetništva u Zagorju.

Istraživanje

Veliko CX istraživanje: Za korisničko iskustvo banke, retail i bezalkoholna pića u Hrvatskoj zaslužile tek ocjenu – 3!

Peekator je hrvatski startup koji se bavi istraživanjem korisničkog iskustva, a nedavno obrađeni podaci više od 3000 anketiranih osoba, 13 tisuća komentara i 60 dubinskih intervjua bacili su potpuno novo svjetlo na uobičajene prakse na području tri značajna tržišta, a ovo je okvirna slika trenutnog stanja.

Izvještaj

Inchoo, Infinum i Hooloovoo do developera dopiru blogom, modnim brendom i “napuhanim” influencerima

Kako se brendirati kao dobro mjesto za posao prema developerima koji nisu impresionirani stolovima za stolni tenis ili igraćim konzolama? Otkrile su nam tri developerske tvrtke na konferenciji Employer Branding Zagreb.

Gaming

Razumjeti gamere, game dev i esport – otkud početi?

Pa možda najbolje od osnova: što je to tako dobro u igrama, ne potiču li one nasilje; zar razvoj video igara nije super zabavan posao i zašto esport još muku muči da postane punopravni sport? Kao dežurni gameri Netokracije, Ivan i ja preuzeli smo ovotjednu epizodu ne bi li vam odgovorima na ta pitanja približili svijet gaminga.

Izvještaj

Znate li otkud vam dolaze najbolji kandidati i kako se prijavljuju na vaše oglase?

O kandidatima, načinu kako se prijavljuju na poslove i kako uspješno doći do onih najkvalificiranijih otkrili smo više na Employer Branding konferenciji uz domaći regrutacijski alat TalentLyft.

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.