Tko voli Internet? Pogledajte dobitnike našeg nagradnog natječaja Volim Internet!

Tko voli Internet? Pogledajte dobitnike našeg nagradnog natječaja Volim Internet!

U suradnji s našim prijateljima iz Nokie i Bonbona ovog tjedna ste imali priliku natjecati se za ukupno tri vrhunksa mobitela. Riječ je o dvije Nokie C5-03 koje smo odlučili dati u ruke zaljubljenima te jednom primjerku Sony Ericssonove Xperie X10 mini. Nakon cjelotjednih zaprimanja prijava, žiri se bacio na posao i odlučio o dobitnicima. Tko su oni i zašto baš njima šaljemo ove vrijedne pakete, saznajte u nastavku.

Volim InternetU suradnji s našim prijateljima iz Nokie i Bonbona ovog tjedna imali ste priliku natjecati se za ukupno tri vrhunksa mobitela. Riječ je o dvije Nokie C5-03 koje smo odlučili dati u ruke zaljubljenima te jednom primjerku Sony Ericssonove Xperie X10 mini.

Nakon cjelotjednih zaprimanja prijava, žiri se bacio na posao i odlučio o dobitnicima. Tko su oni i zašto baš njima šaljemo ove vrijedne pakete, saznajte u nastavku.

Ovu nagradnu igru su podržali Ovi by Nokia koji nam je sredio dva slatka Symbian mobitela te Bonbon koji u svojoj ponudi osim male Xperije nudi nekoliko paketa koje si možete složiti po želji!

Video koji osvaja X10 mini je…

Da biste bili u konkurenciji za Sony Ericsson Xperiu X10 mini, trebali ste snimiti kratki video uradak u kojem nam obrazlažete zašto volite internet, ali i što biste prvo napravili s vašim novim mobitelom.

Na Twitteru je to jako dobro objasnio Ilija Perić. Čovjek želi mobitel privezati na balon i snimiti njegovo podizanje, pa tko smo mi da mu to spriječimo – Ilija je postao sretni dobitnik Sony Ericsson Xperie X10 mini!

[youtube width=”600″ height=”368″]http://www.youtube.com/watch?v=qgcr0Qpg5ik[/youtube]

Ilija, čestitamo ti! Javi nam se mailom s podacima (ime, prezime i adresa) kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade.

Sretni ljubavni par s Facebooka je…

Od natjecatelja na Facebooku smo tražili da nam pošalju fotografiju sebe i svojeg partnera, naravno i sa Netokracijom negdje u pozadini fotografije. Neki su isprintali naš logo, drugi su na računalu otvorili naše stranice, a bilo je i rukom ispisanih natpisa.

Pri tome, potkrala nam se jedna greška; naime, cilj nam je bio da uz isprintani logo Netokracije ili otvorenu stranicu na računalu vidimo da je fotografija napravljena posebno za naš natječaj. Smatrali smo da se iz toga može shvatiti da ne želimo logo “nalijepljen” na fotografiju pa to nije bilo ekspilictno navedeno, što je rezultiralo i takvim prijavama. Ipak, veliki broj prijavljenih je shvatila što tražimo i u fotografiju je uklopila i naš logotip.

Što reći; tko radi, taj i griješi. Mi ćemo naučiti na svojim greškama i obratiti pažnju i na takve detalje prilikom idućeg darivanja 😉

Pet plasiranih fotografija, od najmanjeg broja likeova do najvećeg

Ivana Babić, broj likeova: 13

Ivana Babić
id=”attachment_7949″ Ivana Babić, 13 likeova

Natalija Coratti, broj likeova: 16

Natalija Coratti
id=”attachment_7950″ Natalija Coratti, 16 likeova

Barbara S., broj likeova: 18

id=”attachment_7951″ Barbara S., 18 likeova

Alen Gotvald, broj likeova: 532

Alen Gotvald
id=”attachment_7952″ Alen Gotvald, 532 likea

Anita Knežević, broj likeova: 743

Anita Knežević
id=”attachment_7953″ Anita Knežević, 743 likea

Dobitnik para Nokia C5-03 je…

Anita Knežević, broj likeova: 743

Anita Knežević
id=”attachment_7953″ Anita Knežević, 743 likea

Obrazloženje žirija

Ivan Brezak Brkan, glavni urednik: Blaženko i Anita su zaista ispali najsimpatičniji na fotografiji i jako su brzo (fejsbukaški) reagirali kao jedna od prvih fotografija. Najoriginalnija pak fotografija je svakako bila ova s žapcem – zanimljivo čak i većinski muškoj redakciji Netokracije

Nikola Krajačić, izvršni urednik: Anita i Blaženko su mi sasvim simpatičan par, super mi je vidjeti zreliji par kako se natječe na Internetu i to na tehnološkom blogu za mobitele. Vjerujem da će biti još simpatičniji kad se budu igrali s njima 🙂 Blaženko – super bradica BTW 😉

Nebojša Grbačić, urednik vijesti: Zbog evidentnog izraza međusobne ljubavi i fotografije na kojoj se jasno vidi logotip Netokracije, kako je navedeno u pravilima

Čestitamo dobitnicima! Javite nam se na info@netokracija.com sa vašim podacima (ime, prezime, adresa) kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade.

Napomena: neka nam se jave vlasinici i ostale četiri fotografije jer za njih imamo malu utješnu nagradu! Stvarno su dobre fotografije i želimo vam svima zahvaliti na trudu, stoga očekujte mali dar od Netokracije!

Svima ostalima želimo više sreće drugi put!

Popularno

Veliki intervjui

Big Tech zarađuje skoro 200 milijuna eura od oglašavanja u Hrvatskoj, a ne plaća porez

Uvođenje oporezivanja internetskog oglašavanja moglo bi značajno pomoći domaćim medijima, ali kada će ući u Zakon o medijima?

Umjetna inteligencija

Najvažniji dio Rimčevog Vernea nije robotaksi, već iskustvo?

Ovaj tjedan rebrendirana u Verne, Project 3 Mobility, tvrtka koju su 2019. godine osnovali Mate Rimac, Adriano Mudri te Marko Pejković, danas napokon ima prvo “opipljivo” predstavljanje onog što su razvijali. No, je li robotaksi usluga zbilja najvažnije što mogu ponuditi?

Veliki intervjui

Postaj, Trebam.hr i Meštar.hr – što očekivati od platformi za pronalazak majstora

Usprkos tome što nam nedostaje majstora na raznim područjima, barem imamo dovoljno platformi koje će nas povezati s onima najboljima, ili se barem tome nadamo.

Što ste propustili

Novost

Cijeli svijet zahvatio “plavi ekran smrti”: Što do sada znamo

Aviokompanije otkazuju letove, televizije su prestale s emitiranjem, poslovanje su prekinule mnoge banke, pa i Londonska burza. U Hrvatskoj probleme ima CEZIH, televizije, pa i kontrola leta.

Startupi

Nađite bug na Daytoni – i osvojite nagradu iz fonda od 60.000 dolara

Developeri koji Daytoni do kraja godine pomognu poboljšati Daytonine značajke ili prijaviti bugove, mogu osvojiti i solidnu financijsku nagradu.

Netokracijin Playbook IT industrije

15 godina izazova i uspjeha hrvatskih IT agencija: Priče CEO-a s prve crte

Četiri domaće agencije progovaraju o najvećim izazovima u svojih 10+ godina rada, dijele savjete, osvrću se na domaću industriju, a dali su i svoje viđenje razvoja agencija ubuduće.

Startupi

Sa Sonjom o Entriu: Bili smo na rubu, a sad ulažemo 500.000 eura godišnje samo u razvoj

Kada u četiri godine jedan domaći startup jedva izbjegne bankrot i toliko preokrene sudbinu da se u kuloarima počinje pričati kako strani konkurent potaknut njihovim rastom navodno razmišlja o povlačenju s tržišta, možemo sa sigurnošću reći da je uspjeh postignut.

Veliki intervjui

HZZO je nešto naučio iz hakerskog napada, ali još se ne zna gdje je “procurilo”

Hakerski napadi uzeli su maha zadnjih par tjedana, a jedna od žrtava je i HZZO od kojeg bi KBC Zagreb nešto mogao i naučiti.

Startupi

Inkubator BIRD: otvorene su prijave za novi program

Riječ je o novom programu koji je restrukturiran na nekoliko razina i posebno namijenjen startupima s AI komponentom.