Tweetopendija - stipendija za buduće Twitter profesionalce

Tweetopendija – stipendija za buduće Twitter profesionalce

Povodom druge Tweetokracije 4. prosinca organiziramo prvu Tweetopendiju, stipendiju za buduće Twitter profesionalce. S obzirom na sve veću važnost društenih mreža poput Twittera, odlučili smo ponuditi studentima priliku da prisustvuju Tweetokraciji, prvoj regionalnoj radionici za korištenje najbrže rastuće društvene mreže na svijetu.

Tweetopendija za buduće Twitter profesionalce
Tweetopendija za buduće Twitter profesionalce

Povodom druge Tweetokracije 4. prosinca organiziramo prvu Tweetopendiju, stipendiju za buduće Twitter profesionalce. S obzirom na sve veću važnost društenih mreža poput Twittera, odlučili smo ponuditi studentima priliku da prisustvuju Tweetokraciji, prvoj regionalnoj radionici za korištenje najbrže rastuće društvene mreže na svijetu.

Što je Twitter, a što Tweetokracija?

Dok Facebook i Myspace privlače i mlade i stare, samo jedna društvena mreža održava stalni rast od 1300 posto – Twitter! Na prvoj Tweetokraciji sudjelovali su T-Portal, T-Com, T-Mobile, NovaTV, HBO, 24sata, Allianz Direct, Iskon, Vipnet,… Na drugu dolaze kolege iz Grawe osiguranja, HTTpoola, riječkog gradskog poglavarstva,…

Kroz Twitter će na Tweetokraciji sudionike voditi stručni predavači: Ivan Brezak Brkan (moja malenkost), strateg za internet marketing i stručni suradnik publikacija Bug, Mreža, Plan B i Techcrunch te Pedja Pušelja, jedan od najpopularnijih blogera u regiji i promotor korištenja društvenih mreža i blogova u poslovanju. Obojica smo među najpopularnijim i najpraćenijim regionalnim korisnicima Twittera (preko 1000 pratitelja svaki)!

Kako osvojiti Tweetopendiju

Tweetokracija za Twitter!
Tweetokracija za Twitter!

Tražimo najbolji i najoriginalniji koncept korištenja Twittera odnosno ideju za viralnu kampanju. Bila ona apstrakna ili pak predložena na primjeru nekog brenda ili neprofitne udruge, želimo je vidjeti!

Kako biste sudjelovali u natjecanju za prvu ikada Twitter stipendiju, morate zadovoljavati samo jedan od dva uvjeta:

  • Student ste (povrđujete indeksom odnosno iksicom);
  • Niste studente? Samo morate biti mlađi od 25 godinu;

Svoje ideje šaljite kao tekst od 400 do maksimalno 1800 znakova (jedne kartice teksta) našu e-mail adresu uz svoje ime i prezime, Twitter profil, e-mail te broj telefona, nakon čega na svom Twitteru objavite “Hoću Tweetopendiju! #Tweetokracija” kako bismo potvrdili vaš Twitter profil.

S obzirom da je brzina velika prednost pri stvaranju viralnih kampanja, imate samo dva dana za smišljanje svoje – rok je 2. prosinca do 14 sati!  Hoćete li stići?

Tweetopendiju osvaja…

  • 1 najbolji rad po izboru predavača Tweetokracije;
  • 1 od istaknutih radova za koje će Twitteraši širom regije glasovati 2. prosinca u 21:00!

Hoćete li biti jedan od dva osvajaća Tweetopendije i pridružiti se već stipendiranoj @taroofie?

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Novost

Ni WiFi pojačivači vam ne pomažu? MESHtar pokriva svaki kut stana ili kuće, bez po muke.

Stabilan Wi-Fi je nevjerojatno teško postići, pogotovo ako imate nezgodan tlocrt prostorija ili više kvadrata. Srećom, postoje sustavi koji te probleme mogu zaobići.

Kultura 2.0

Treba li vam teta u Pošti pretvoriti Bitcoin u kune?

Hrvatska Pošta pokrenula je projekt mjenjačnica za kriptovalute u suradnji s tvrtkom Electrocoin i time može postati jedna od najprogresivnijih tvrtki u Hrvatskoj. Pitanje je - hoće li?

Tehnologija

Više od 100 inženjera Instituta RT-RK u Osijeku razvija softver za BMW, Audi i Mercedes

Tvrtka Institut RT-RK Osijek broji više od stotinu zaposlenika, a stalno su u potrazi za novim kadrom do kojeg uspješno dolaze stipendiranjem studenata u Osijeku.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Intervju

Adriana Bandl, PMI: ‘Digitalnu transformaciju i CX treba demistificirati unutar same tvrtke’

Kako studij psihologije može pomoći u karijeri razvoja korisničkog iskustva i digitalne transformacije ispričala nam je Adriana Bandl iz tvrtke PMI.

Društvene mreže

Zašto neki i dalje dijele lančane statuse očito lažnog sadržaja na Facebooku?

Zašto su neki od nas brzoprsti, skloni dijeljenju lančanih Facebook statusa i poruka koje sadrže lažne informacije, kao što je to nedavno napravio direktor Hrvatske turističke zajednice? Iza svega stoji fenomen star koliko i čovječanstvo - iskonski strah.

Kultura 2.0

Što je za vas Instagram bez (broja) lajkova? Manji pritisak, bolji sadržaj

Instagram pomalo po svijetu povlači zavjesu svoje verzije bez lajkova, a dojmovi su i par mjeseci nakon još podijeljeni. Pa iako influenceri plaču jače – korisnici će biti oni na koje će promjena utjecati najviše.

Kultura 2.0

Jesu li video igre – u svijetu i u Hrvatskoj – umjetnost?

Ako je i limenka umjetnikovog izmeta umjetnost, zašto ne bi umjetnost bile i linije kodova uz prateću računalnu grafiku? Razmatrajući odabrane teorije umjetnosti istražujem mogu li se videoigre smatrati umjetnošću.