Twalentine: ovog Valentinova pošaljite anonimnu ljubavnu poruku svojoj tviter simpatiji <3

Nešto stariji Netokrati sjetit će se nekih davnih vremena u kojima su se pisala ljubavna pisma. Štoviše, ona su se pisala rukom (!) i potom pažljivo ukrašavala, a ponešto romantičnije dušice palile su rubove i ostavljale tragove crvenoga ruža na papiru.

2013-02-12_2044

Nešto stariji Netokrati sjetit će se nekih davnih vremena u kojima su se pisala ljubavna pisma. Štoviše, ona su se pisala rukom (!) i potom pažljivo ukrašavala, a ponešto romantičnije dušice palile su rubove i ostavljale tragove crvenoga ruža na papiru.

Vremena su se odavno promijenila, zato ovog Valentinova iznenadite svoju Twitter simpatiju anonimnom ljubavnom porukom putem aplikacije Twalentine. Simpatičnu gestu smislio je i razvio slovenski tviteraš Tilen Držan.

Aplikacija je nastala uoči blagdana zaljubljenih, ali je, dapače, možete koristiti bilo kada. Za sada možete napisati poruku (tvit) na engleskom i slovenskom jeziku, poruka će se poslati s Twitter accounta aplikacije, a sadržavat će mention (@) vaše simpatije i hashtag #twalentine.

Za sada nema drugog načina da budete obaviješteni kad vaš tvit bude objavljen (kako biste pratili reakcije svoje simpatije :)), međutim možete zapratiti twitter acc aplikacije. Sigurni smo kako će Tilen uskoro smisliti i neku vrstu notificationa.

Twalentine aplikacija je jednostavna, brza i potpuno besplatna. Svi tvitovi prolaze kontrolu stoga budite pristojni! 😉

Slovenski tviteraši već su poslali mnoštvo ljubavnih poruka, pridružite im se 🙂

ponuda

Komentari

  1. Gordana Pavičić

    Gordana Pavičić

    13. 02. 2013. u 5:46 pm Odgovori

    Da točno je da smo nekada pisali rukom sve čestitke i trudili se da to bude napisano što ljepše,a uglove smo preklapali i pisali kratke stihove .Jako mi to fali,internet je lijepa stvar,ali jako otuđuje ljude.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kultura 2.0

Afera Orašar: Samo hrvatski mediji od baleta mogu napraviti dramu

Cijeli cirkus koji se digao oko kupovine ulaznica za Orašara najmanje govori o Hrvatskom narodnom kazalištu i njegovom sustavu za kupovinu ulaznica, a najviše o domaćim medijima.

Digitalni mediji

RedViewMedia postao većinski vlasnik oglašivačke platforme Linker (Media)

Platforma za otkrivanje sadržaja, Linker.hr, postaje Linker Media, nakon investicije oglašivačke agencije RedViewMedia. Agencija je preuzela 51% vlasništva platforme, a Diana Dumanić, direktorica RV-a, pridružila se u upravu Linker Medije uz dosadašnjeg partnera/suosnivača Branimira Prskala.

Intervju

Di si bio ’97.? Ekipa iz HINLA-e organizirala je prva hrvatska esport natjecanja

Možda niste nikada čuli za HINLA-u, ali ovo natjecanje iz Hrvatske jedno je od prvih punopravnih esport natjecanja u čitavoj Europi.

Što ste propustili

Internet marketing

Influencer marketing 101: Bili početnik ili veteran, ovo je 9 pitanja na koja morate znati odgovor

Ovo su osnovna pitanja koja morate znati za upis u novu godinu "Influencer kolegija". Mi imamo skriptu, a planirate li proći na ispitu ili ne, samo je na vama.

Izvještaj

200 posjetitelja okupilo se u Osijeku na konferenciji posvećenoj poduzetnicama Lean On Yourself

Drugo izdanje konferencije Lean In u Osijeku održalo se u petak, dok je subota bila rezervirana za praktičnu radionicu za poduzetnice početnice.

Startupi i poslovanje

Startup vs. startup: OmoLab i Silver Monitor dokazuju da je najbolje rješavati probleme iz okoline

OmoLab razvija alate koji olakšavaju, poboljšavaju i potiču čitanje osoba s disleksijom i drugim teškoćama čitanja. Silver Monitor pametna je narukvica i softverska platforma za praćenje zdravlja starijih pacijenata. A njihovi osnivači, Petar Reić i Tihana Petričević, nakratko su napustili uloge startupera i našli se u ulozi novinara.

Novost

Vojska SAD-a imat će svoj esport tim.

Jeste li kad igrali Call of Duty ili Counter Strike i razmišljali kako bi bilo super da to radite zapravo, a ne samo u igri? E, pa sad možete. Super?

Startupi i poslovanje

3D printana golferica Prudence visoka je 1.90m i dolazi iz Zagreba

Koliko sati treba da biste napravili 3D printanu osobu od dva metra? Znaju iz Mikrotvornice gdje su stvorili Prudence, golfericu koja je jedna od najvećih 3D printanih skulptura na ovim prostorima.

Kolumna

Cijelu svoju digitalnu karijeru dugujem(o) igrama poput Warcrafta 3

Otac mi je jednom dobroćudno predvidio da neću zauvijek igrati “igrice”. Nisam tada kao tvrdoglav klinac mogao pretpostaviti koliko će biti u pravu - i koliko će upravo te igre usmjeriti moj život i karijeru.