Sutra trk po dašak Stanforda i Silicijske doline u Zagrebu

Talks@Algebra: Sutra trk po dašak Stanforda i Silicijske doline u Zagrebu

Ako vas zanima kako izgleda život i rad u Silicijskoj dolini, a posebice na Sveučilištu Stanford, te ako želite doznati više o Design Thinkingu, trendovima, tehnologiji i startupima, ne propustite sutrašnje predavanje Anje Svetine Nabergoj i Andreja Nabergoja na Visokom učilištu Algebra.

talks algebra

Anju smo upoznali početkom godine na samom Stanfordu gdje nas je provela kroz Design School i zanimljiv pristup kreiranju proizvoda o kojemu se uči još na fakultetu, a koji korisnika stavlja na prvo mjesto. Anja je, među ostalim, tamošnja predavačica koja drži kolegije “Collaborating with the future: Launching Large-Scale Sustainable Transformations” i “Organizational Psychology of Design Thinking”. Trenutno je fokusirana na design thinking u kontekstu edukacije poduzetnika, a osim na Stanfordu, srest ćete ju i na Ekonomskom Fakultetu u Ljubljani gdje predaje kolegije iz područja poduzetništva i inovacija s naglaskom na razvoj i primjenu design thinking metoda, kako u nastavi, tako i u praksi.

S druge strane, njen suprug, Andrej Nabergoj, poduzetnik je, inovator i mentor koji je tijekom bogate poslovne karijere bio povezan s raznim tvrtkama i udruženjima (Parsek Systems, RSG Fund, CEED Slovenija, YES, Httpool, Noovo Games, WEF Youg Global Leader, Outfit7, Iddiction). Od 2009. dio je pokreta World Economic Forum kao Young Global Leader u područjima TechPioneers, GlobalShapers i Future of Internet. U regiji je možda najpoznatiji kao nekadašnji CEO tvrtke Outfit7 koja je razvila popularne aplikacije Talking Tom Cat i Talking Friends i koje broje više od 2 milijarde preuzimanja, a danas je pokretač i CEO u tvrtki Iddiction.

Predavanje Anje Svetine Nabergoj i Andreja Nabergoja održava se sutra, 28. lipnja, na Visokom učilištu Algebra, Ilica 242, dvorana Aula Magna 1. Ulaz je besplatan, ali broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite!

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Kultura 2.0

Je li go-go plesačicama i “I tata bi, sine” majicama mjesto na tehnološkoj konferenciji?

Ako ste među onima koji se pitaju koji je pravi odgovor na pitanje iz naslova, preporučujem pozorno čitanje teksta do kraja.

Novost

Mobilna banka Revolut od danas službeno podržava nadoplate u kunama

Od danas svoju Revolut karticu možete nadoplatiti u kunama!

Društvene mreže

Kako je Mislav Kolakušić uz Facebook i Google oglase postao najveće iznenađenje izbora za EP

Mislav Kolakušić zasigurno je jedno od većih iznenađenja jučerašnjih izbora za Europski parlament, a čini se da dobar dio svoje popularnosti, zahvaljujući kojoj je osvojio 68.882 preferencijalnih glasova, može zahvaliti pametnom korištenju društvenih mreža i online oglašavanja.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Ida Pandur, EY: Tek 8% potrošača dobiva korisničko iskustvo koje očekuje

Kad su svi slični, kako biti drugačiji? Odgovor za tvrtke je jednostavan - treba ponuditi bolje korisničko iskustvo. No, da provedba te misli nije toliko jednostavna kao ona sama, pokazuje podatak da tek mali dio korisnika dobiva korisničko iskustvo koje očekuje.

Tehnologija

Facebook najavio Calibru i Libru – vjerujete li im dovoljno da im date uvid u svoje financije?

Facebook se baca u blockchain vode uz podršku MasterCarda, Lyfta, Vise i Ubera i planira napraviti revoluciju plaćanja, ali želimo li im povjeriti svoje financije?

Startupi i poslovanje

Mate Rimac iskreno o krvavom putu do kapitala za Rimac Automobile, Silicijskoj dolini i lažnim investitorima

Sjeo sam s Matom Rimcem kako bismo po prvi put povodom #10GodinaNetokracije, ali i Rimac Automobila otkrili kako je točno izgledao ‘fundraising’ Rimac Automobila; od Silicijske doline i lažnih investitora do toga što to znači za tvrtku sad kad je osnivač manjinski suvlasnik.

Startupi i poslovanje

WeAreDevelopers 2019: Što smo naučili od fintech unicorna s više od 40 autonomnih timova?

Na ovogodišnjoj WeAreDevelopers konferenciji imali smo priliku saznati kako i s današnjih 1600 zaposlenika Transferwise, jedan od najpoznatijih svjetskih fintecha, uspijeva izbjeći korporativnu strukturu.

Vodič

Isplati li se uvesti plaćanje karticama u vaš biznis ?

Bilo da prodajete svoje proizvode u fizičkoj trgovini ili online, čim krenete u posao postavit će se pitanje načina plaćanja koje ćete uvesti - točnije, hoćete li prihvaćati kartice ili ne.

Vodič

Što su i kako funkcioniraju platforme za prodaju?

Ponekad je teško krenuti sam u nešto u što se (još) ne razumijete. Zato mali poduzetnici nekad, umjesto da otvore svoju web trgovinu, radije postanu dio neke platforme.