Sutra trk po dašak Stanforda i Silicijske doline u Zagrebu

Talks@Algebra: Sutra trk po dašak Stanforda i Silicijske doline u Zagrebu

Ako vas zanima kako izgleda život i rad u Silicijskoj dolini, a posebice na Sveučilištu Stanford, te ako želite doznati više o Design Thinkingu, trendovima, tehnologiji i startupima, ne propustite sutrašnje predavanje Anje Svetine Nabergoj i Andreja Nabergoja na Visokom učilištu Algebra.

talks algebra

Anju smo upoznali početkom godine na samom Stanfordu gdje nas je provela kroz Design School i zanimljiv pristup kreiranju proizvoda o kojemu se uči još na fakultetu, a koji korisnika stavlja na prvo mjesto. Anja je, među ostalim, tamošnja predavačica koja drži kolegije “Collaborating with the future: Launching Large-Scale Sustainable Transformations” i “Organizational Psychology of Design Thinking”. Trenutno je fokusirana na design thinking u kontekstu edukacije poduzetnika, a osim na Stanfordu, srest ćete ju i na Ekonomskom Fakultetu u Ljubljani gdje predaje kolegije iz područja poduzetništva i inovacija s naglaskom na razvoj i primjenu design thinking metoda, kako u nastavi, tako i u praksi.

S druge strane, njen suprug, Andrej Nabergoj, poduzetnik je, inovator i mentor koji je tijekom bogate poslovne karijere bio povezan s raznim tvrtkama i udruženjima (Parsek Systems, RSG Fund, CEED Slovenija, YES, Httpool, Noovo Games, WEF Youg Global Leader, Outfit7, Iddiction). Od 2009. dio je pokreta World Economic Forum kao Young Global Leader u područjima TechPioneers, GlobalShapers i Future of Internet. U regiji je možda najpoznatiji kao nekadašnji CEO tvrtke Outfit7 koja je razvila popularne aplikacije Talking Tom Cat i Talking Friends i koje broje više od 2 milijarde preuzimanja, a danas je pokretač i CEO u tvrtki Iddiction.

Predavanje Anje Svetine Nabergoj i Andreja Nabergoja održava se sutra, 28. lipnja, na Visokom učilištu Algebra, Ilica 242, dvorana Aula Magna 1. Ulaz je besplatan, ali broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite!

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Fil Rouge Capital ulaže 9.225.000 kuna u akceleraciju 24 startupa u Hrvatskoj

Fil Rouge Capital odabrao je svoju prvu generaciju startupa za akceleraciju. Svaki od 24 odabrana tima osigurali su seed investiciju od 50 tisuća eura što ovu rundu čini najbrojnijom investicijom u startupe u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Kultura 2.0

Dr. Ranko Rajović: Djetetov jedini posao do 12. godine jest da se – igra

Mjesto više tražilo se na nastupu Ranka Rajovića u subotu na Weekend Media Festivalu, što je bilo ujedno i neobično jer su se u isto vrijeme održavala druga zanimljiva predavanja, ali i razumljivo, jer je Rajović svojevrsna zvijezda na temu razvoja dječjeg mozga, posebice u digitalno doba.

Internet marketing

Sedmi SoMo Borac: Četiri nagrade odnijeli Imago Ogilvy i Agencija 101

Sa 7. SoMo Borcem zaključen je 12. Weekend Media Festival, a nagrade za najbolje digitalne projekte i kampanje otišle su na razne strane regije.

Internet marketing

Brend Hrvatske kao turističke destinacije nije posao (samo) za državu

Evolucija turizma koja prati razvoj tehnologije donosi niz prilika za rast, no kompleksnost koju donosi digital zahtijeva uključenje komunikacijskih i marketinških stručnjaka u sam strateški proces. Kako ih uključiti saznali smo od turističkog maga, Eulogia Bordasa.

Startupi i poslovanje

Poznati su finalisti šestog izdanja programa Moj Zaba Start

Trideset finalsita šeste godine natječaja Moj Zaba Start poznato je javnosti, a neki od njih će podijeliti gotovo milijun kuna financijskih potpora u tri područja.

Tehnologija

Manje kupujemo aute, ali više romobile. Rješenje? Mercedes električni romobil!

Mercedes je potiho ušao na tržište električnih romobila, a uskoro ćemo na njima možda vidjeti i lokalne "igrače" koji čim sjednu az stol u kafiću bacaju ključ Mercedesa na stol.

Internet marketing

Kovačević, Vrdoljak, Ackermann i Brkan na WMF-u otkrivaju zadnjih 10 godina digitalnog marketinga

Kako je izgledao digitalni sektor prije deset godina i kako se u njemu dan danas snalaze neki od najpoznatijih digitalaca saznat ćemo ove subote na Weekend Media Festivalu.