Square ima novu aplikaciju za iPad koja će zamijeniti bilo koju blagajnu

Square ima novu aplikaciju za iPad koja će zamijeniti bilo koju blagajnu

Square Register je aplikacija koja će od vašeg iPada napraviti pravu blagajnu i omogućiti vam da prihvaćate plaćanja kreditnim karticama i u gotovini. Aplikacija ima novi UI i bolju integraciju sa Square Card Case, aplikacijom koja kupcima omogućuje plaćanje samo izgovaranjem svojeg imena, a prodavačima omogućuje nagrađivanje vjernih i čestih kupaca. Nova Square Register aplikacija omogućuje prodajnim mjestima da se prijave u registar u kojem će ih kupci naći dok istražuju novi grad. Također, uđe li kupac koji koristi Square Card Case u vašu trgovinu, Square Register će vas o tome obavijestiti kako biste mogli imenom pozdraviti vjernu mušteriju.

U aplikaciji možete postaviti shortcutove na najpopularnije proizvode, preuzeto s: Techcruncha

Square Register je aplikacija koja će od vašeg iPada napraviti pravu blagajnu i omogućiti vam da prihvaćate plaćanja kreditnim karticama i u gotovini. Aplikacija ima novi UI i bolju integraciju sa Square Card Case, aplikacijom koja kupcima omogućuje plaćanje samo izgovaranjem svojeg imena, a prodavačima omogućuje nagrađivanje vjernih i čestih kupaca.

Nova Square Register aplikacija omogućuje prodajnim mjestima da se prijave u registar u kojem će ih kupci naći dok istražuju novi grad. Također, uđe li kupac koji koristi Square Card Case u vašu trgovinu, Square Register će vas o tome obavijestiti kako biste mogli imenom pozdraviti vjernu mušteriju.

U aplikaciji će trgovci moći posložiti sve svoje artikle te odabrati listu najpopularnijih koje će posložiti poput shortcutova. Aplikacija će vam omogućiti da za svakog zaposlenika kreirate posebni profil i odredite koje ovlasti ima u aplikaciji. Jednim klikom možete bežićno isprintati račun ili otvoriti ladicu s gotovinom.

Vjerojatno najbitnija novost jest detaljna statistika u kojoj promet možete pregledavati po danu, tjednu, mjesecu, vremenu, iznosu transakcije itd. Isti podaci su trgovcima dostupni i online nakon prijave u njihov korisnički račun.

2011. je bila uspješna godina za Square, piše TechCrunch. Square je mali dodatak za iPhone i iPad koji vam omogućuje da prihvaćate plaćanje kreditnim karticama u zamjenu za 2.75 posto po transakciji. U prošloj su godinu imali više od milijun korisnika (za usporedbu, u SAD-u samo osam milijuna trgovaca prihvaća kreditne kartice). U studenom su izjavili da dnevno kroz Square prođe više od 11 milijuna dolara!

Osim Square aplikacije za iPad, dostupna je i naravno i stara Square za iPhone aplikacija, no ona još uvijek nema sve mogućnosti koje donosi nova iPad aplikacija. Kako nova aplikacija izgleda možete pogledati u promotivnom videu. Recite nam, biste li koristili Square aplikaciju umjesto tradicionalne blagajne?

[youtube width=”600″ height=”450″]http://www.youtube.com/watch?v=PiYBf6t-mE8[/youtube]

ponuda

Komentari

 1. Haris Custo

  Haris Custo

  06. 03. 2012. u 10:31 am Odgovori

  Vec se mjenjaju 🙂 provjeri possector.com i jos jedna napomena, Square pos je za male maloprodaje i butike gdje vodjenje skladista nije vazno, ali ne i za restorane, za njih smo mi tu 😛

 2. Akaša

  Akaša

  06. 03. 2012. u 10:40 am Odgovori

  Ajme ovo je savršeno.
  Vec sam gledala za iPhone i to je ono što mi treba kad idem po sajmovima 🙂
  Kažu de se jaaako trude da prošire to na ostatak belog sveta 😀

 3. Ivica

  Ivica

  07. 03. 2012. u 8:12 am Odgovori

  To mi već odavno imamo no u Hr nije bitna kasa hahah nego ne imat kasu.

  VLADO KASNIŠ; UVEDI FISKALIZACIJU

  pos.sartorius.hr

  Za sve koji žele mogu kod nas nabaviti i vrhunski program a i vrhunske POS mašine na beskamatne kredite.:)

 4. Haris Čusto

  Haris Čusto

  07. 03. 2012. u 10:37 am Odgovori

  @Ivica, pozdrav kolege 🙂 Zamolio bih vas da nas idući put kontaktirate kada budete željeli preuzeti naš tekst sa stranice, i ako nije problem da ga sada skinete, ili nam se javite na email kako bi riješili nesporazum.

  Vaš tekst: http://pos.sartorius.hr/novosti/osnovne-stvari-koje-morate-znati-o-fiskalizaciji/
  Naš tekst za BiH http://possector.com/ba/blog/10-stvari-koje-morate-znati-o-fiskalizaciji
  Naš tekst za Hr http://possector.com/hr/pages/view/korisne-informacije

  Pozdrav,
  Haris – Pos sector

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Zaključeno je CESAwards finale: ORQA-in Ivan Jelušić osnivač je godine!

Dobre vijesti stižu iz Bukurešta, hrvatski osnivač Ivan Jelušić odnio je pobjedu u finalu Central European Startup Awards 2019. godine, a u prosincu će moći testirati uspjeh i na globalnom startup natjecanju u Kini.

Tehnologija

Upoznali smo glumca koji osim u kazalištu i na filmu, glumi i u igrama!

Inspiriran Gollumom iz Gospodara prstenova i općenito tehnologijom iza epskih filmskih uspješnica, Veselin je svoju glumačku karijeru usmjerio prema glumi - u gamingu.

Startupi i poslovanje

AMPnet je pobjednik startup natjecanja na konferenciji Shift Money 2019.!

Startup natjecanje fintech konferencije Shift ovog je tjedna ugostilo perspektivne regionalne fintech startupe, a AMPnet, Pynk i sync prema odluci žirija bili su najbolji.

Internet marketing

Robert Petković: Je li vam Web online brošura ili stvarno koristi budućim zaposlenicima, klijentu, medijima?

U svim oglasima tražite napredno znanje svega i svačega, web niste ažurirali par mjeseci, a jedini autorski sadržaj na njemu je riječ dobrodošlice direktora na naslovnici. Poznat scenarij? Kako mjeriti učinkovitost employer branding sadržaja, ali i kako izbjeći ovakve propuste saznali smo od Roberta Petkovića na nedavnoj Employer Branding konferenciji.

Startupi i poslovanje

Što znate o 30 milijuna vrijednom inkubatoru koji će 2020. postati zagorsko ICT središte?

U proljeće 2020. otvara se poslovno-tehnološki prostor Krapinsko-zagorske županije vrijedan 30 milijuna, a koji ima cilj postati centar inovacija te baza za daljnji razvoj poduzetništva u Zagorju.

Istraživanje

Veliko CX istraživanje: Za korisničko iskustvo banke, retail i bezalkoholna pića u Hrvatskoj zaslužile tek ocjenu – 3!

Peekator je hrvatski startup koji se bavi istraživanjem korisničkog iskustva, a nedavno obrađeni podaci više od 3000 anketiranih osoba, 13 tisuća komentara i 60 dubinskih intervjua bacili su potpuno novo svjetlo na uobičajene prakse na području tri značajna tržišta, a ovo je okvirna slika trenutnog stanja.