Spremalica korisnicima T-Mobilea i MAXadsla besplatno daje 10 i više GB prostora: isprobajte je!

Spremalica korisnicima T-Mobilea i MAXadsla besplatno daje 10 i više GB prostora: isprobajte je!

Hrvatski telekom je danas službeno predstavio Spremalicu, web servis koji korisnicima njihovih postojećih usluga poput T-Mobile mobilnih tarifa ili MAXtva daje od 1 do 10 GB (u obavijesti stoji 20 GB, a na web stranici 10GB, čekamo potvrdu) internetskog prostora za spremanje datoteka i sadržaja poput slika, glazbe i videa te sinkronizaciju kontakata.

Spremalica Hrvatskog telekoma.

Hrvatski telekom je danas službeno predstavio Spremalicu, web servis koji korisnicima njihovih postojećih usluga poput T-Mobile mobilnih tarifa ili MAXtva daje od 1, 10, ali i više GB internetskog prostora za spremanje datoteka i sadržaja poput slika, glazbe i videa te sinkronizaciju kontakata.

U Hrvatskom telekomu nam je voditelj projekta Spremalice Admir Đozović potvrdio kako korisnici mogu akumulirati prostor ovisno o uslugama koje koriste. Ukoliko primjerice imate MAXadsl flat kod kuće i na moru, dobivate ne do 10, već 20 GB itd. Odlično!

Spremalica je servis koji korisnici Hrvatskog telekom koriste bez naknade ovisno o tome koju uslugu koriste, kao što smo naveli već u srijedu kad smo otkrili prvi screenshot. Spremalici ćete moći pristupiti web aplikacije, mobilne web aplikacije, sučelja na svom MAXtvu ili pak mobilnih aplikacija za Android i iPhone. Dok je Android aplikacija već dostupna na Android Marketu, iPhone aplikaciju ćete morati pričekati. Pogledajte kako Spremalica radi u službenom video uvodu:

[youtube width=”600″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=A-wyr7OxLQA[/youtube]

Komentari

  1. drazen

    drazen

    30. 09. 2011. u 1:24 pm Odgovori

    Korisnik sam iTarife plaćam 300kn mjesečno, a dobio sam 1GB. Hvala. Za mjesec dana odlazim od T-Mobilea zauvijek :)))). Zapravo je tužno kako propada HT u svojoj neinventivnosti, s lošim kopijama popularnih usluga. Ovakve usluge su inačne besplatne i rade. Sličnu uslugu sprema i Google. Njima bih sigurno puno prije povjerio podatke nego TCom-u. Loše i nepotrebno.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Tko posreduje između vašeg mobitela i banke kada plaćate Apple Payem?

Dok prislanjate mobitel na POS terminal vjerojatno ne razmišljate o tome koliko se procesa odvija u pozadini kako bi vaš novac kroz mobitel otišao s računa, zar ne?

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.