Tko će blogati s crnogorske obale na konferenciji Spark.Me?

Tko će blogati s crnogorske obale na konferenciji Spark.Me?

Spark.me, konferencija koja redovito okuplja lica iz svijeta tehnologije i inovacija, marketinga, startuperskog svijeta i druge ljubitelje internetskih blagodati, objavila je popis svojih službenih blogera.

Odabrani su službeni blogeri Spark.Me konferencije koji će događanje pokrivati iz svoje jedinstvene perspektive.
Odabrani su službeni blogeri konferencije Spark.Me koji će događanje pokrivati iz svoje jedinstvene perspektive.

Spark.Me je raspisao natječaj za službenog blogera konferencije koja će se održavati 31. svibnja i 1. lipnja u hotelu Mediteran u Bečićima, a pobjednici su sljedeći:

  • Nikola Jovanović (Srbija) – Nikola je izvršni direktor u Berzi znanja, konzultant za HR, CSR i online marketing u Tuturutu konzaltingu, bavi se društvenim poduzetništvom u sklopu HubChata te mašta o stvaranju novog, drukčijeg obrazovnog sistema
  • Hana Kazazović (Bosna i Hercegovina)Community menadžerica u Prime Communications, agenciji za odnose s javnošću i marketing, ujedno je i jedna od osnivača “Zenica-Online”, internetskog magazina o njenom rodnom gradu.
  • Matt Lambert (SAD, Crna Gora) – Matt je Community Developer u Meanderbug.com, startupu koji promovira održivi turizam u Južnoj Europi, a pritom je i pripovjedač u DiskorsProjekt.com te zaljubljenik u kavu.
  • Miloš Đajić (Srbija) predsjednik je “Upravnog odbora Centra modernih veština” i aktivist u duši.
  • Jelena Močević (Bosna i Hercegovina, Francuska) radi kao rukovodioc projekta Europski dani nasljeđa, Savjet Evrope, zanesena je je društvenim medijima i strastveno zaljubljena u ideju pomaganja ljudima putem tehnologije. 
  • Dragana Nikolić (Srbija) je brend novinarka, istraživačica digitalnih medija i online marketing menadžerica u HORISEN Marketing Technology. 
  • Petra Slanič (Slovenija) radi na području novih medija u UNICEF-u Slovenija, pokušavajući napraviti svijet boljim mjestom.
  • Snežana Subotić (Srbija) djeluje kao konzultantica i trenerica u agenciji One2Grow, a pritom je i PR menadžerica za događanja TEDxBelgradeWomen i TEDxNoviSad.
  • Una Zabunov (Srbija) menadžerica je za digitalni marketing Telekoma Srbija.
  • Dajana Šipraga Zlojutro (Bosna i Hercegovina) – socijalna je radnica, obiteljska terapeutkinja, biciklistica i mama.

Službeni blogeri dobivaju besplatne karte za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu s četiri zvjezdice gdje će se konferencija održavati te krstarenje Bokokotorskim zaljevom koje se organizira za govornike i partnere konferencije, a dužnost im je iz svoje jedinstvene perspektive pokriti konferenciju.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Startupi i poslovanje

Što su nam skrivile hrvatske digitalne agencije?

Hrvatski uslužni IT, uključujući digitalne agencije, zamašnjak je koji više od dva desetljeća puni državni proračun i tople developerske stolice. S druge strane, činovnici, a i mediji, papagajski mantraju o proizvodnim tvrtkama i kako će nas one konačno pogurati prema pikselastom eldoradu.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Što ste propustili

Izrada web stranica

Developeri, dizajneri, project manageri – za AI budućnost možete se pripremiti već danas

Cilj svakog developera i dizajnera je bolje korisničko iskustvo - a upravo ovdje može pomoći kognitivna znanost koja promišljanje o korisnicima, da li dizajna, koda ili gotove aplikacije, stavlja u fokus svega što IT stručnjaci rade.

Startupi i poslovanje

Kako se Glovo i Konzum pripremaju za povećanje broja narudžbi zbog koronavirusa?

Uz sve više vijesti o koronavirusu, raste i broj onih koji se oslanjaju na digitalne servise kako bi naručili hranu ili namirnice. Kako se za povećanje prometa pripremaju servisi za dostavu?

Kultura 2.0

Na web trgovinama deseci zaštitnih maski upitnih cijena i kvalitete

U svakom kriznom razdoblju nađe se pojedinaca i tvrtki koji će situaciju iskoristiti za svoj profit, ali maske s desetorostruko većim cijenama i modnim etiketama zbilja su poseban slučaj.

Startupi i poslovanje

Što o radu od kuće zbog koronavirusa kažu PBZ, Infobip, Nanobit…?

Nakon što je jučer potvrđeno da i u Hrvatskoj imamo prve osobe zaražene koronavirusom, dobar dio ovdašnjih tvrtki je počeo ozbiljnije razmišljati o promjeni načina rada. Prvo su se počela ukidati putovanja u inozemstvo, a potom se počeo uvoditi rad od kuće.

Startupi i poslovanje

Dijeljenje romobila i u Hrvatskoj: Bolt prvi uveo romobile u ponudu

150 romobila koje možete otključati i voziti kada god vas je volja bit će dostupno u Splitu za sve korisnike Bolt aplikacije.

Digitalni mediji

U manje od 24 sata od prvog slučaja u Hrvatskoj, koronavirus smo online spomenuli čak 15 tisuća puta

Sada već svi znamo da je koronavirus došao u Hrvatsku, no koliko viralno je ova tema zaokupila sve nas pokazat će kao i uvijek - brojke.