Tko će blogati s crnogorske obale na konferenciji Spark.Me?

Tko će blogati s crnogorske obale na konferenciji Spark.Me?

Spark.me, konferencija koja redovito okuplja lica iz svijeta tehnologije i inovacija, marketinga, startuperskog svijeta i druge ljubitelje internetskih blagodati, objavila je popis svojih službenih blogera.

Odabrani su službeni blogeri Spark.Me konferencije koji će događanje pokrivati iz svoje jedinstvene perspektive.
Odabrani su službeni blogeri konferencije Spark.Me koji će događanje pokrivati iz svoje jedinstvene perspektive.

Spark.Me je raspisao natječaj za službenog blogera konferencije koja će se održavati 31. svibnja i 1. lipnja u hotelu Mediteran u Bečićima, a pobjednici su sljedeći:

  • Nikola Jovanović (Srbija) – Nikola je izvršni direktor u Berzi znanja, konzultant za HR, CSR i online marketing u Tuturutu konzaltingu, bavi se društvenim poduzetništvom u sklopu HubChata te mašta o stvaranju novog, drukčijeg obrazovnog sistema
  • Hana Kazazović (Bosna i Hercegovina)Community menadžerica u Prime Communications, agenciji za odnose s javnošću i marketing, ujedno je i jedna od osnivača “Zenica-Online”, internetskog magazina o njenom rodnom gradu.
  • Matt Lambert (SAD, Crna Gora) – Matt je Community Developer u Meanderbug.com, startupu koji promovira održivi turizam u Južnoj Europi, a pritom je i pripovjedač u DiskorsProjekt.com te zaljubljenik u kavu.
  • Miloš Đajić (Srbija) predsjednik je “Upravnog odbora Centra modernih veština” i aktivist u duši.
  • Jelena Močević (Bosna i Hercegovina, Francuska) radi kao rukovodioc projekta Europski dani nasljeđa, Savjet Evrope, zanesena je je društvenim medijima i strastveno zaljubljena u ideju pomaganja ljudima putem tehnologije. 
  • Dragana Nikolić (Srbija) je brend novinarka, istraživačica digitalnih medija i online marketing menadžerica u HORISEN Marketing Technology. 
  • Petra Slanič (Slovenija) radi na području novih medija u UNICEF-u Slovenija, pokušavajući napraviti svijet boljim mjestom.
  • Snežana Subotić (Srbija) djeluje kao konzultantica i trenerica u agenciji One2Grow, a pritom je i PR menadžerica za događanja TEDxBelgradeWomen i TEDxNoviSad.
  • Una Zabunov (Srbija) menadžerica je za digitalni marketing Telekoma Srbija.
  • Dajana Šipraga Zlojutro (Bosna i Hercegovina) – socijalna je radnica, obiteljska terapeutkinja, biciklistica i mama.

Službeni blogeri dobivaju besplatne karte za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu s četiri zvjezdice gdje će se konferencija održavati te krstarenje Bokokotorskim zaljevom koje se organizira za govornike i partnere konferencije, a dužnost im je iz svoje jedinstvene perspektive pokriti konferenciju.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Video

Svi su gubitnici u bitci za i protiv paušalnih obrta: Tvrtke, radnici – i sami “paušalci”

Zato što se IT scena razjedinila oko teme paušalnih obrta, zato će svi iz nje izaći i poraženi. No, koja je perspektiva svih uključenih strana? Ivan i ja smo provjerili u drugoj epizodi Netokracija Podcasta.

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Tehnologija

Cenosco: Nizozemska tvrtka koja iz Pule i Zagreba putem softvera, VR-a i AR-a sprječava eksplozije na naftnim platformama

Aplikacije koje kontroliraju rad naftnih platformi i postrojenja za preradu derivata direktno su zaslužne za sigurniji i čišći svijet, a jedna od najboljih stvara se velikim dijelom u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Kako bi Rimac, Bakić, Car i drugi hrvatski poduzetnici uložili 100.000 kuna da imaju startup?

Good Game Liftoff startup natjecanje prošle je godine u žiriju okupilo poznate hrvatske poduzetnike i stručnjake, a koji su tada prepoznali potencijal mladog tima iza društvene igre Mundus. Ususret novom izdanju Lifoffa vraćamo se do Mundusa i žirija po par dobrih savjeta.

Startupi i poslovanje

Primjer za Hrvatsku: Srbija predstavila olakšice za zapošljavanje ‘paušalaca’ i test samostalnosti

Porezne olakšice za zapošljavanje donedavnih paušalaca, jasan test samostalnosti... Što Hrvatska može naučiti iz srpskog primjera, komentiramo u novoj epizodi Netokracijinog podcasta.

Izvještaj

Kako se gradi konzultantska karijera otkrili smo uz prvi Tech Consultant Meetup u Zagrebu

Što ljudi misle da konzultanti rade, a što im je zapravo posao? Zagrebački meetup tražio je odgovor upravo na pitanje kako postati tech konzultant i što očekivati ako se odlučite za konzultantsku karijeru, a dobre primjere čuli smo kroz razgovore i predavanja mStartovih stručnjaka.

Najava

EBZG otvara David Bizer koji je vodio Googleovu strategiju regrutiranja na društvenim mrežama

Kako iskoristiti blog, društvene mreže, nativno oglašavanje, ali i direktora svoje tvrtke za 'employer branding'? Otkrijte na regionalnoj konferenciji Employer Branding Zagreb koju će 15. 11. otvoriti David Bizer, osoba koja je postavila strategiju regrutiranja putem društvenih mreža za Google!

Vodič

Što je esport i zašto bi vas za njega trebalo biti briga?

Čuli ste za esport, ali samo u prolazu? Ne brinite, na jednom mjestu donosimo sve važne informacije o ovom globalnim fenomenu koji danas prati više od 400 milijuna ljudi.

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.