Blogeri, želite li provesti proljetni vikend na crnogorskoj obali?

Blogeri, želite li provesti proljetni vikend na crnogorskoj obali?

Spark.me, regionalna marketinška inspiracija koja svake godine pokušava inspirirati posjetitelje, ove godine traži svog službenog blogera.

Privlači vas nekoliko dana bloganja s crnogorske obale? Postanite službeni bloger Spark.Me konferencije.
Privlači vas nekoliko dana bloganja s crnogorske obale? Postanite službeni bloger Spark.Me konferencije.

Konferencija će se održavati 31. svibnja i 1. lipnja 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, gdje će okupiti razna lica poslovnog svijeta, tehnološke scene, marketingaši, startupi i ljude željni znanja.

U okviru konferencije Spark.me ove je godine organiziran i natječaj za službenog blogera. Želite li nekoliko dana u svibnju i lipnju tipkati s crnogorske obale, potrebno je napisati post na temu Zašto želim prisustvovati Spark.me konferenciji, objaviti ga na društvenim mrežama uz hashtag #SparkMe te popuniti prijavu na stranici konferencije do 28. veljače u ponoć.

Konferencija i krstarenje

Službeni bloger dobiva besplatne karte za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice gdje će se konferencija održavati te krstarenje Bokokotorskim zaljevom koje se organizira za govornike i partnere konferencije. Obveza blogera je, s druge strane, napisati dva posta vezana uz Spark.me do 15. svibnja, jedan tijekom same konferencije, i jedan po njenom završetku.

Deset blogera koji prođu selekciju bit će putem e-maila obaviješteni o tome do 10. ožujka, a lista službenih blogera bit će objavljena na Spark.me stranici.

Kako je bilo proteklih godina i tko se sve izmijenio na pozornici, pročitajte na Netokraciji.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Video

Svi su gubitnici u bitci za i protiv paušalnih obrta: Tvrtke, radnici – i sami “paušalci”

Zato što se IT scena razjedinila oko teme paušalnih obrta, zato će svi iz nje izaći i poraženi. No, koja je perspektiva svih uključenih strana? Ivan i ja smo provjerili u drugoj epizodi Netokracija Podcasta.

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Tehnologija

Cenosco: Nizozemska tvrtka koja iz Pule i Zagreba putem softvera, VR-a i AR-a sprječava eksplozije na naftnim platformama

Aplikacije koje kontroliraju rad naftnih platformi i postrojenja za preradu derivata direktno su zaslužne za sigurniji i čišći svijet, a jedna od najboljih stvara se velikim dijelom u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

MKOP Osijek: Bez gig ekonomije (i paušalnih) nema ni Wolta, Bolta, Ubera…

U Osijeku se proteklog tjedna održalo 13. izdanje Međunarodne konferencije o poduzetništvu kojoj su ovaj put tema bili ljudski resursi.

Startupi i poslovanje

Kako bi Rimac, Bakić, Car i drugi hrvatski poduzetnici uložili 100.000 kuna da imaju startup?

Good Game Liftoff startup natjecanje prošle je godine u žiriju okupilo poznate hrvatske poduzetnike i stručnjake, a koji su tada prepoznali potencijal mladog tima iza društvene igre Mundus. Ususret novom izdanju Lifoffa vraćamo se do Mundusa i žirija po par dobrih savjeta.

Startupi i poslovanje

Primjer za Hrvatsku: Srbija predstavila olakšice za zapošljavanje ‘paušalaca’ i test samostalnosti

Porezne olakšice za zapošljavanje donedavnih paušalaca, jasan test samostalnosti... Što Hrvatska može naučiti iz srpskog primjera, komentiramo u novoj epizodi Netokracijinog podcasta.

Izvještaj

Kako se gradi konzultantska karijera otkrili smo uz prvi Tech Consultant Meetup u Zagrebu

Što ljudi misle da konzultanti rade, a što im je zapravo posao? Zagrebački meetup tražio je odgovor upravo na pitanje kako postati tech konzultant i što očekivati ako se odlučite za konzultantsku karijeru, a dobre primjere čuli smo kroz razgovore i predavanja mStartovih stručnjaka.

Najava

EBZG otvara David Bizer koji je vodio Googleovu strategiju regrutiranja na društvenim mrežama

Kako iskoristiti blog, društvene mreže, nativno oglašavanje, ali i direktora svoje tvrtke za 'employer branding'? Otkrijte na regionalnoj konferenciji Employer Branding Zagreb koju će 15. 11. otvoriti David Bizer, osoba koja je postavila strategiju regrutiranja putem društvenih mreža za Google!

Vodič

Što je esport i zašto bi vas za njega trebalo biti briga?

Čuli ste za esport, ali samo u prolazu? Ne brinite, na jednom mjestu donosimo sve važne informacije o ovom globalnim fenomenu koji danas prati više od 400 milijuna ljudi.