Severina na Facebooku 5 godina, YouTubeu 7, a danas održava intervju putem društvenih mreža

seveSeverina je doista jedna od najpopularnijih osoba na društvenim mrežama na ovim područjiima, a ovih dana obilježava dvije “društvene” obljetnice – pet godina na Facebooku i sedam godina na YouTubeu. Tom će prigodom danas održati video intervju putem Facebooka i Twittera.

Također, agencija iStudio je u suradnji sa Severininim online timom kreirala promotivni video koji govori više o uspjesima poznate pjevačice na društvenim mrežama:

[youtube]http://youtu.be/PsAC76b46Mg[/youtube]

Inače, Severinina službena Facebook stranica otvorena je još u svibnju 2008. godine, nedugo nakon što je Facebook uopće uveo stranice za poslovne korisnike. Time se među prvima približila svojim obožavateljima i medijima željnih aktualnih novosti i fotografija putem ove društvene mreže, a sada ima preko 400 tisuća obožavatelja.

Severina na Twitteru, YouTubeu i Pinterestu

Također, osim pet godina aktivne komunikacije sa svojim Facebook obožavateljima, Severina je u svibnju 2006. godine otvorila svoj službeni YouTube kanal. Posljednjih nekoliko godina Severinine nove pjesme i spotovi svoje premijere doživljaju upravo na ovoj društvenoj mreži, a spot za njenu pjesmu Italianu trenutno bilježi gotovo 25 milijuna pregleda.

Severina je i na Twitteru, na kojemu je u posljednje vrijeme aktualiziran hashtag #DUK2013, vezan uz aktualnu dvoransku turneju, a odnedavno se prključila i Pinterestu, na kojemu obećava objavljivati različite fotografije, kako one profesionalne, tako i one iz privatnih albuma i kolekcija.

Dakle, Severina će danas u 14 sati održati video intervju putem Facebooka i Twittera. Intervju se, osim obilježavanja godišnjica na mrežama Youtube i Facebook, održava i uoči koncerta u Areni Zagreb.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Svoj novčanik od sada i u Hrvatskoj možete zamijeniti – aplikacijom!

Za Google Pay ste vjerojatno već čuli, ali ako nemate račun u nekoj stranoj banci, niste ga mogli niti koristiti u Hrvatskoj. To se sada mijenja - ali samo za neke.

Kultura 2.0

Zašto je HRT ukinuo HD čim je završilo Svjetsko prvenstvo (i tek onda predstavio novi HRTi app?!)

Nova HRTi aplikacija stigla je tek nakon završetka Svjetskog prvenstva u nogometu, a nakon prvenstva se čini kako trebamo i zaboraviti da ćemo zemaljskim signalom dobiti HD programe u skorije vrijeme. Zašto?

Startupi i poslovanje

Good Gameov žiri odlučit će kojem hrvatskom startupu ide 100 tisuća kuna!

Nakon uspješnog trećeg izdanja Good Gamea ove godine, od kotizacija timova prikupljeno je 100 tisuća kuna, a taj novac će se investirati u jednu poslovnu ideju. Koja će to biti saznat ćemo na Good Game Liftoffu u rujnu ove godine, ali za sada znamo imena članova žirija koji će tu odluku i donijeti.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Zakon o doprinosima: Uključite se u javnu raspravu za spas malih tvrtki!

Jedno od rijetkih povećanja plaća kojima se mnogi neće veseliti. Tisuće malih i mikro poduzeća, a među njima brojna iz IT industrije, mogli bi se naći na rubu propasti ako prođe nova Vladina izmjena i dopuna Zakona o doprinosima.

Kultura 2.0

Živjeti od glazbe u Hrvatskoj: Svirali su u garažama, a sada produciraju za video igre

Donosimo priču četiri glazbenika, producenta i kompozitora kroz put nekonvencionalne glazbene karijere: kako se sklada za gaming blockbustere?

Digitalni mediji

Infowars dokazuje da su društveni mediji – mediji bez odgovornosti (čak i kod nas)

Društveni mediji ne žele imati odgovornost kakvu imaju mediji, njihovi novinari, urednici. A opet, imaju je.

Društvene mreže

Trebamo li ‘out of office’ za Facebook, LinkedIn i Instagram (i kako ga postaviti)

Je li vrijeme da postavimo 'out of office' i na društvene mreže, ne samo službeni email?

Internet marketing

Kako Poreznoj upravi dokazati da doista obavljate digitalne, a ne fiktivne usluge?

Kako dokazati da je digitalna usluga koju ste prodali klijentu zapravo digitalna usluga, a ne samo nešto fiktivno osmišljeno samo kako biste zgrabili te pare, pitanje je koje postaje sve aktualnije u vremenu kada sve više tvrtki posluje isključivo ovim putem, a posebice kad ovakvi slučajevi postaju predmet istrage USKOK-a.

Društvene mreže

Sad kad znate koliko trošite Facebook i Instagram, blokirajte ih (znamo da ne-će-te)

Godinama nakon što smo se počeli time opterećivati, Facebook nam je predstavio (pre)jednostavan alat koji nam otkriva koliko točno godi… minuta trošimo, ne samo na njemu, nego i Instagramu. Je li ovo znak da konačno blokiramo društvene mreže - ili možemo biti iskreni sami sa sobom kako ih koristimo?