Sudjelujte na SEETech hackathonu i stvorite rješenje za HZZO

Sudjelujte na SEETech hackathonu i stvorite rješenje za HZZO

Programeri, pozvani ste da se pridružite kreativnom natjecanju SEETech Hackathon koje će se održavati 13. i 14. prosinca u Zagrebu, a cilj mu je izrada mobilne ili web aplikacije namijenjene osiguranicima Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO).

Stvorite rješenje za korisnike HZZO-a (slika: SEETechnology Facebook)
Stvorite rješenje za korisnike HZZO-a (slika: SEETechnology Facebook)

Pri otvaranju hackathona obznanit će se zadatak za tročlane timove koji će imati 24 sata za izradu mobilne aplikacije za barem jednu mobilnu platformu (Android, iOS, Windows Phone) ili mobilnu web aplikaciju. Natjecatelji će sami odabrati tehnologiju razvoja, a dobiveno rješenje treba biti otvorenog koda (open source) i dizajnom odgovarati vizualnom identitetu Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO).

Najbolje rješenje bit će besplatno i dostupno svim osiguranicima HZZO-a, a prva nagrada je 6000 kuna, dok će HZZO nagraditi tri najbolja tima s ukupno devet vaučera u vrijednosti jednogodišnje police dopunskog zdravstvenog osiguranja.

Usuret konferenciji ‘Pristup financiranju i transfer znanja’

Hackathon organizira HAMAG-BICRO uz podršku Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP), ususret konferenciji ‘Pristup financiranju i transfer znanja’ koja će se održavati 15. i 16. prosinca  u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb, gdje će pobjedničke timove proglasiti ministar poduzetništva i obrta, Gordan Maras.

Dio je to i programa ‘Co-operation of science parks for the promotion of transnational market uptake R&D results and technologies by SMEs’, SEETechnology, kojemu je cilj poticati inovativno poduzetništvo.

Program hackathona započinje u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP) od 13. prosinca u 10 sati i traje do 14. prosinca u 10 sati. Prijaviti se možete putem obrasca do 10. prosinca u 23:59 sati. Odabrani timovi će 12. prosinca dobiti sve potrebite informacije putem e-maila.

Sretno programiranje!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Tehnologija

Kako dobiti najbolju moguću kvalitetu slike na Zoomu, Meetu, Skypeu?

2020. je godina prijenosa uživo! A ako još uvijek ne znate što i kako raditi, ne brinite: stiže pomoć!

Što ste propustili

Društvene mreže

Kako je bilo biti Pipi usred “hajke” na brend, otkriva CM godine – Antea Franjić!

Antea ni ne pokušava pričati o broju mjehurića u bočici Pipija, ni koliko je narančasta njihova narančada, ali zato zna uzburkati online vode. Što se krije iza dovitljivog upravljanja društvenim mrežama koje joj je osvojilo nagradu za CM-a godine?

Tehnologija

Evo kako su Combisova cloud rješenja omogućila Rimac Automobilima da nastave razvijati C_Two i od kuće

Mislim da vam ni ne moramo govoriti koliko je dizajniranje automobila zahtjevan posao, ali što se dogodi kada ne možete do svog računala u uredu, a razvijate modele veličine desetak gigabajta?

Startupi i poslovanje

Lora Pleško: Kako voditi tim i tvrtku u doba krize?

Lora Pleško je CEO Mašinerije, tvrtke za razvoj mobilnih aplikacija i web rješenja. Ususret Ladies of New Business konferenciji Lora nam je prenijela iskustva o slaganju internih procesa za vrijeme remote rada.

Intervju

Stručnjaci: Zbog “pada” Štita privatnosti razmislite hoćete li koristiti američke servise kao što je Mailchimp 

Dok se čeka razjašnjenje odnosa između SAD-a i EU u kontekstu prijenosa podataka, tvrtke koje prenose podatke van Europske unije moraju dokazati da su poduzele dovoljne mjere zaštite. Konzultantica za zaštitu podataka, Vlatka Vuković, smatra da su pojedini servisi prešutjeli bitne informacije.

Kultura 2.0

S nagradom Europske komisije u ruci e-Škole nastavljaju digitalizirati 1317 škola u Hrvatskoj

Nagrađen i od Europske komisije CARNET-ov projekt e-Škole dokazao je kako je Hrvatska na dobrom putu da "odgoji" digitalno zrele škole. Što se sve događa u pozadini pripreme i realizacije takvog velikog projekta, u doba krize, saznali smo.

Intervju

Ovako izgleda Nanobitov proces razvoja igara koje svakodnevno igraju stotine tisuća ljudi

Hollywood Story i My Story jednostavno je igrati, ali koliko je jednostavno - ili komplicirano - napraviti uspješne 'casual' igre?