Akcelerator ProSiebenSat1 ponovno otvara prijave

Akcelerator ProSiebenSat1ponovno otvara prijave za startupe – poseban naglasak na oglašavanje

ProSiebenSat.1 Akcelerator, trosmjesečni program koji provodi jedna od najvećih medijskih kuća u Europi, ProSiebenSat.1 Media Group, otvara poziv za novu kohortu startupa, kojima nudi 25 tisuća eura investicije, mentorstvo, prostor za rad u njihovom sjedištu, pristup investitorima i strateškim partnerima, ali i najvećoj medijskoj mreži u Njemačkoj.

Akcelerator njemačke medijske kuće otvara prijave za svoju novu kofortu.
Akcelerator njemačke medijske kuće otvara prijave za svoju novu kohortu.

Sam program lansiran je 2013. godine, a unatoč tome što iza njega stoji ova poznata medijska mreža, područje djelovanja startupa koji ulaze u akcelerator nije ograničeno na medijsku i zabavnu industriju – štoviše, i B2C i B2B projekti iz različitih domena poslovanja su dobrodošli, no poseban naglasak ovog će puta biti na startupima vezanim uz oglašavanje.

Nova kohorta imat će tako vertikalan program LaunchpAD, posebno stvoren za dva projekta s područja analizee podataka i oglašavanja, koji će blisko surađivati s jednim od najvećih oglašivača u Njemačkoj, SevenOne Media, odjelom ProSiebenSat.1 Digital te drugima koji bi im mogli pomoći u stvaranju pilot projekata.

Prijave do kraja siječnja

U ovoj kohorti postojat će i poseban program usmjeren na oglašavanje.
U ovoj kohorti postojat će i poseban program usmjeren na oglašavanje.

Program akceleratora uključuje rad s rukovoditeljima različitih odjela ProSiebenSat.1 Media grupe, od poslovnog planiranja i financija pa do osobnog razvoja, mentoriranje s vanjskim suradnicima, suradnja s ovom medijskom kućom, uredski prostor u njenom sjedištu u Unterfoehringu, seed investiciju od 25 tisuća eura te potencijalno 7 milijuna eura u TV oglašavanju, iskaže li se startup na posebnom natjecanju SevenVentures Pitch Day.

Prijave se zatvaraju krajem siječnja, točnije 31. 1. Od prijavljenih startupa odabrat će se njih dvadeset koji će biti pozvani u München kako bi ondje pitchali pred komisijom i postali jedan od 8 projekata koji će u ožujku započeti s akceleratorskim programom.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Tko posreduje između vašeg mobitela i banke kada plaćate Apple Payem?

Dok prislanjate mobitel na POS terminal vjerojatno ne razmišljate o tome koliko se procesa odvija u pozadini kako bi vaš novac kroz mobitel otišao s računa, zar ne?

Što ste propustili

Intervju

Zašto smo angažirali virtualnog asistenta, iako to nismo planirali?

Krajem 2019. tražili smo novu osobu koja će se pridružiti našem timu, a koja će biti zadužena za administraciju. Kako smo manja tvrtka, nismo imali potrebu za zapošljavanjem takve osobe na puno radno vrijeme, stoga smo se nadali da ćemo naći nekoga tko bi bio voljan raditi pola radnog vremena.

Društvene mreže

Treći svjetski rat borit će se… influencer marketingom (pa i u Hrvatskoj)

Dok se pitamo koliko će eskalirati #blacklivesmatter prosvjedi u SAD-u, jedno je sigurno: Influenceri koje prate Millenials i Gen Z bit će oružje propagande svih uključenih strana!

Startupi i poslovanje

Što vas “venture building” model može naučiti o razvoju digitalnih proizvoda i startupa?

Poslovni modeli stalno se razvijaju i nadograđuju, a sada još više kada postoji snažna motivacija kao što je rješavanje krize. Venture building u ovim vremenima donosi nove prilike za inoviranje i razvoj poslovnih ideja da li od strane individualnih poduzetnika ili korporacija.

Karijere

Good Game Adria kreće u rujnu: Prva regionalna B2B esport liga prilagođena radu od doma (s humanitarnim karakterom)

Good Game nakon investicije kreće u širenje i pokretanje prve regionalne B2B esport lige, a koja će biti prilagođena radu od doma. Više o jedinom sportu koji je preživio vrijeme izolacije i kako gamingom oživjeti team buildinge razgovarali smo s osnivačem - Nikolom Stolnikom.

Startupi i poslovanje

Jesu li “koronabotovi” probudili uspavano tržište digitalnih asistenata?

U pratnji digitalizacije preko noći i neke tehnologije su doživjele svoj zlatni trenutak - poput chatbotova. Očito smo morali proći izolaciju da bismo cijenili automatizaciju. Kako se u kratko vrijeme realizirao prvi koronabot, otkrili su mi oni koji su ga i napravili, Combis i Erato.

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.