O produktivnosti i poslovnoj učinkovitosti na konferenciji PMIDayz u Osijeku
Facebook PMIDayz

O produktivnosti i poslovnoj učinkovitosti na konferenciji PMIDayz u Osijeku

O tome kako film može mijenjati pogled na svijet, govorit će redatelj Rajko Grlić na četvrtoj po redu konferenciji PMIDayz u Osijeku. Program počinje u petak, 26. svibnja.

Konferenciju PMIDayz će na tri dana ugostiti Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku.

Posljednji vikend u svibnju u Osijeku je rezerviran za PMIDayz. Konferencija koja je prošle godine ugostila preko sto polaznika održava se četvrti put, a počet će u petak, 26. svibnja, cjelodnevnom radionicom o neuroleadershipu. O tome kako upravljati osobnom produktivnošću i učiniti poslovni projekt učinkovitijim i produktivnijim, govorit će Adrian Drempetić.

Glavno ime konferencije je filmski redatelj i scenarist Rajko Grlić

Među predavačima su i NLP treneri Ivan Petrić i Mara Majstorović te Fran Mikuličić, Dragana Milojević, Vladimir Grebenar, Damir Pleško i Silvana Tomić-Rotim. No, pravo iznenađenje je jedan od naših najpoznatijih filmskih redatelja i redovni profesor s američkog Sveučilišta Ohio – Rajko Grlić. Rajko će u subotu, 27. svibnja, kroz predavanje Kako nastaje film – od prve, maglovite ideje do prve projekcije u kino dvorani pojasniti kako filmski projekti mijenjaju pogled na svijet.

Konferencija završava manje formalnim programom u nedjelju kada polaznike očekuju timski rad, gastro dvoboji i potezanje užeta. Događanje ugošćuje Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, uz medijsko pokroviteljstvo Netokracije, a više informacija pronađite na službenoj stranici.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

U Hrvatskoj se za poduzetništvo odlučuje tek svaki 12. građanin, možemo li to kao digitalna zajednica promijeniti?

Ako nema poduzetnika, nema niti poduzetničkog ekosustava, a u Hrvatskoj je niz uzroka doveo do toga da patimo od kroničnog manjka poduzetničke aktivnosti - postoji li među digitalcima znanje i energija da se to promijeni?

Mobilno

Testirali smo Sony Xperiju 1 II, mobitel za fotografe i snimatelje koji nemaju fotoaparat i kameru

Protekla dva tjedna testirao sam Sony mobitel. Ne, nisam se vratio u 2016., ali razumijem ako za brend Xperia niste čuli mjesecima ili godinama.

Društvene mreže

Facebook Dating stigao u Hrvatsku! Što će vaši Facebook prijatelji (i simpatije) moći vidjeti i napraviti?

Facebook Dating je od danas dostupan i na području Europe kako bi pomogao korisnicima u traženju partnera. Potrudili su se da iskustvo bude što je više moguće privatno... no koliko tajne simpatije na Facebooku zbilja mogu biti tajna?

Društvene mreže

Što sam naučio nakon 931.000 pregleda, 15.000 reakcija i 365 uzastopnih dana objavljivanja na LinkedInu?

Sve je krenulo ljeta 2019. kada sam si postavio izazov. Danas 400+ dana nakon s isto toliko mojih objava na LinkedInu naučio sam mnogo, a dio tog iskustva imam priliku u ovoj analizi podijeliti i s vama.

Kolumna

Kako postati podatkovni inženjer? Od PMF-a do industrije – ovo je moj karijerni put

Put do podatkovnog inženjera zahtijeva mnogo truda, vremena i konkretna znanja. Ali i sam sam prvo učio da bih kasnije druge podučavao. Što se na tržištu traži i što vas može zateći na putu?

Startupi i poslovanje

Izdavačka kuća Devolver Digital preuzela Croteam, veterane hrvatske gaming scene

Najdugovječniji i najpoznatiji hrvatski gaming studio Croteam preuzima Devolver Digital, izdavač video igara koji ih je vjerno pratio kroz sva re-izdanja njihove uspješnice Serious Sama, ali i novih nastavaka koji su osvajali igrače diljem svijeta.