PayPal je u Zagrebu 4. 5., s vama na OMGcommerceu!

PayPal je u Zagrebu 4. 5., s vama na OMGcommerceu!

Često dobivamo upite, od malih tvrtki, ali i velikih korporacija vezane za PayPal, najveću svjetsku ‘online payment’ platformu. Kako se ne volimo igrati gluhog telefona, na OMGcommerce vam 4. 5. u Zagreb dovodimo PayPal za sva vaša pitanja o poslovanju s tim internetskim gigantom u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i ostatku regije!

omg_paypal

PayPal će se po prvi put hrvatskom poslovnom svijetu s interesom u internetskoj trgovini obratiti na najvećoj regionalnoj konferenciji o internetskoj trgovini, Netokracijinom OMGcommerceu, koja se 4. svibnja održava u Zagrebu! Detaljni program imate na službenoj web stranici, a putem Entrija se već danas možete registrirati (da ne biste ostali bez upada)!

Prije nekoliko godina smo prvi potvrdili PayPalov dolazak u regiju, a pitanja vezana za njegovo korištenje ne jenjavaju! Na OMGcommerceu ćemo početkom svibnja govoriti o svim aspektima internetske trgovine, od optimizacije prodaje preko logistike pa sve do – plaćanja.

Upravo je zbog toga, ako se bavite ili mislite baviti prodajom bilo čega putem interneta, ključno da iskoristite priliku i popričate s PayPalovim Mattom Komorowskim kad dođe u Zagreb. Ne da se kasnije mučite putem emaila, telefona i svih drugih mogućih kanala!

Integracija PayPala u poslovanje u Hrvatskoj, Srbiji…

Matt je idealna osoba za razgovor o bilo kakvim temama vezanim za integraciju PayPalovog plaćanja u poslovanje, s obzirom na to da vodi razvoj partnerstva te ekspanzije njihovih proizvoda na preko 20 tržišta, među kojima je i jugoistočna Europa.

PayPal želi doznati što zanima hrvatske internetske trgovce i sve korisnike koji žele razvijati svoje poslovanje kroz njihovu platformu. Bilo da tek namjeravate otvoriti internetsku trgovinu, vaša se tvrtka godinama bavi prodajom putem interneta ili ste startup koji želi integrirati PayPal za osvajanje stranih tržišta – 4. 5. ste pozvani na OMGcommerce!

Registracije su otvorene – upad za 2 osobe samo 600 kuna?!

I manje. Zahvaljujući nizu naših partnera možemo omogućiti povoljne kotizacije kako bi sve hrvatske tvrtke imale pristup znanju i kontaktima poput PayPala, kotizacije za OMGcommerce  2015. zaista su povoljne. Za dvije osobe će vas kotizacija izaći šestotinjak kuna, stoga se registrirajte za OMGcommerce već danas! Detaljni program dostupan je putem službene web stranice

P.S. S obzirom na to da vas zanima baš PayPal, s kodom “paypal” možete si srediti dodatnih 20 posto popusta. Molim, i drugi put. 😉

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.