PayPal je u Zagrebu 4. 5., s vama na OMGcommerceu!

PayPal je u Zagrebu 4. 5., s vama na OMGcommerceu!

Često dobivamo upite, od malih tvrtki, ali i velikih korporacija vezane za PayPal, najveću svjetsku ‘online payment’ platformu. Kako se ne volimo igrati gluhog telefona, na OMGcommerce vam 4. 5. u Zagreb dovodimo PayPal za sva vaša pitanja o poslovanju s tim internetskim gigantom u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i ostatku regije!

omg_paypal

PayPal će se po prvi put hrvatskom poslovnom svijetu s interesom u internetskoj trgovini obratiti na najvećoj regionalnoj konferenciji o internetskoj trgovini, Netokracijinom OMGcommerceu, koja se 4. svibnja održava u Zagrebu! Detaljni program imate na službenoj web stranici, a putem Entrija se već danas možete registrirati (da ne biste ostali bez upada)!

Prije nekoliko godina smo prvi potvrdili PayPalov dolazak u regiju, a pitanja vezana za njegovo korištenje ne jenjavaju! Na OMGcommerceu ćemo početkom svibnja govoriti o svim aspektima internetske trgovine, od optimizacije prodaje preko logistike pa sve do – plaćanja.

Upravo je zbog toga, ako se bavite ili mislite baviti prodajom bilo čega putem interneta, ključno da iskoristite priliku i popričate s PayPalovim Mattom Komorowskim kad dođe u Zagreb. Ne da se kasnije mučite putem emaila, telefona i svih drugih mogućih kanala!

Integracija PayPala u poslovanje u Hrvatskoj, Srbiji…

Matt je idealna osoba za razgovor o bilo kakvim temama vezanim za integraciju PayPalovog plaćanja u poslovanje, s obzirom na to da vodi razvoj partnerstva te ekspanzije njihovih proizvoda na preko 20 tržišta, među kojima je i jugoistočna Europa.

PayPal želi doznati što zanima hrvatske internetske trgovce i sve korisnike koji žele razvijati svoje poslovanje kroz njihovu platformu. Bilo da tek namjeravate otvoriti internetsku trgovinu, vaša se tvrtka godinama bavi prodajom putem interneta ili ste startup koji želi integrirati PayPal za osvajanje stranih tržišta – 4. 5. ste pozvani na OMGcommerce!

Registracije su otvorene – upad za 2 osobe samo 600 kuna?!

I manje. Zahvaljujući nizu naših partnera možemo omogućiti povoljne kotizacije kako bi sve hrvatske tvrtke imale pristup znanju i kontaktima poput PayPala, kotizacije za OMGcommerce  2015. zaista su povoljne. Za dvije osobe će vas kotizacija izaći šestotinjak kuna, stoga se registrirajte za OMGcommerce već danas! Detaljni program dostupan je putem službene web stranice

P.S. S obzirom na to da vas zanima baš PayPal, s kodom “paypal” možete si srediti dodatnih 20 posto popusta. Molim, i drugi put. 😉

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Mobilno

Kako je Njuškalo uz pomoć foto-prepoznavanja za 70% ubrzao predaju oglasa u mobilnoj aplikaciji

Foto-prepoznavanje predmeta u samom je vrhu svjetskih trendova i primjene umjetne inteligencije, a mi smo odlučili upravo tu tehnologiju uvrstiti u Njuškalovu aplikaciju prilikom predavanja oglasa. Kako je proces izgledao u praksi, na koje smo izazove naišli i što su planovi za budućnost, otkrivamo.

Intervju

Što korisnici žele i očekuju od vaših proizvoda i usluga zna podatkovna znanstvenica

Iako je njezin karijerni put krenuo u smjeru računovodstva i financija, Maja Copak Smolčić vrlo je brzo shvatila kako ju više zanima statistika i analiza podataka. Bila je spremna na novi početak i učenje programiranja i novih vještina. Danas u A1 vodi odjel zadužen za poslovnu analitiku i data science.

Startupi i poslovanje

Je li Hrvatska nacija jeftine IT radne snage ili prepoznajemo vlastite (proizvodne) potencijale?

Ne treba nam da budemo jeftina tehnološka radna snaga, pa ni radna snaga za 8000 eura! Možemo više - i to smo već dokazali...

Što ste propustili

Tehnologija

Kako sam od osobe koja regrutira programere sama postala programerka?

Prije otprilike godinu dana intenzivno sam guglala “kako postati (samouki) developer”. Danas sam u situaciji da sama pišem o tome. Iako je svačije iskustvo drugačije, nadam se da će ono što sam putem naučila biti korisno i inspirativno svima koji koketiraju s programiranjem i razmišljaju o karijeri u IT-u.

Startupi i poslovanje

Christina Calje, od direktorske pozicije u Goldman Sachsu do vlastitog AI startupa

Prije nešto više od četiri godine, Christina je iz financijske posve prešla u tehnološku industriju. Danas kao osnivačica startupa Autheos, koji uz pomoć AI optimizira video kampanje, sudjeluje i u projektima za definiranje pravnih okvira odgovornosti AI sustava, a upravo ju je to, kao vrsnu stručnjakinju i uspješnu ženu dovelo na LEAP Women konferenciju nakon koje sam s njom pričala o AI-u, marketinškim strategijama, društvenim mrežama, GDPR-u i video trendovima.

Društvene mreže

Filip Zavadlav: Kako je ubojica podrškom na online mrežama postao simbol borbe za pravdu?

Uspoređuju ga s Jokerom i Punisherom, prozivaju ga herojem, a ne ubojicom. Priča o Filipu Zavadlavi, 25-godišnjaku koji je počinio trostruko ubojstvo u Splitu, puni sve medije već nekoliko dana. Ali i društvene mreže.

Startupi i poslovanje

Komentiramo kriterije nesamostalnog rada: Hoće li ih i vaš paušalni obrt zadovoljiti?

Ministarstvo financija objavilo je kriterije po kojima se određuje je li nešto nesamostalni rad i trebaju li za njega biti plaćeni svi doprinosi i porezi kao na plaću. No, koliko su ti kriteriji jasni i primjenjivi na IT?

Startupi i poslovanje

Alan Sumina: U 11 godina Nanobit je izdao više od 20 igara, a živi od samo njih tri

CEO Nanobita Alan Sumina jedan je od najpoznatijih domaćih poduzetnika, a mi smo provjerili kako danas gleda na 11 godina njegove tvrtke te izazove na koje se nailazilo putem.

Intervju

Što korisnici žele i očekuju od vaših proizvoda i usluga zna podatkovna znanstvenica

Iako je njezin karijerni put krenuo u smjeru računovodstva i financija, Maja Copak Smolčić vrlo je brzo shvatila kako ju više zanima statistika i analiza podataka. Bila je spremna na novi početak i učenje programiranja i novih vještina. Danas u A1 vodi odjel zadužen za poslovnu analitiku i data science.