PayPal je u Zagrebu 4. 5., s vama na OMGcommerceu!

PayPal je u Zagrebu 4. 5., s vama na OMGcommerceu!

Često dobivamo upite, od malih tvrtki, ali i velikih korporacija vezane za PayPal, najveću svjetsku ‘online payment’ platformu. Kako se ne volimo igrati gluhog telefona, na OMGcommerce vam 4. 5. u Zagreb dovodimo PayPal za sva vaša pitanja o poslovanju s tim internetskim gigantom u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i ostatku regije!

omg_paypal

PayPal će se po prvi put hrvatskom poslovnom svijetu s interesom u internetskoj trgovini obratiti na najvećoj regionalnoj konferenciji o internetskoj trgovini, Netokracijinom OMGcommerceu, koja se 4. svibnja održava u Zagrebu! Detaljni program imate na službenoj web stranici, a putem Entrija se već danas možete registrirati (da ne biste ostali bez upada)!

Prije nekoliko godina smo prvi potvrdili PayPalov dolazak u regiju, a pitanja vezana za njegovo korištenje ne jenjavaju! Na OMGcommerceu ćemo početkom svibnja govoriti o svim aspektima internetske trgovine, od optimizacije prodaje preko logistike pa sve do – plaćanja.

Upravo je zbog toga, ako se bavite ili mislite baviti prodajom bilo čega putem interneta, ključno da iskoristite priliku i popričate s PayPalovim Mattom Komorowskim kad dođe u Zagreb. Ne da se kasnije mučite putem emaila, telefona i svih drugih mogućih kanala!

Integracija PayPala u poslovanje u Hrvatskoj, Srbiji…

Matt je idealna osoba za razgovor o bilo kakvim temama vezanim za integraciju PayPalovog plaćanja u poslovanje, s obzirom na to da vodi razvoj partnerstva te ekspanzije njihovih proizvoda na preko 20 tržišta, među kojima je i jugoistočna Europa.

PayPal želi doznati što zanima hrvatske internetske trgovce i sve korisnike koji žele razvijati svoje poslovanje kroz njihovu platformu. Bilo da tek namjeravate otvoriti internetsku trgovinu, vaša se tvrtka godinama bavi prodajom putem interneta ili ste startup koji želi integrirati PayPal za osvajanje stranih tržišta – 4. 5. ste pozvani na OMGcommerce!

Registracije su otvorene – upad za 2 osobe samo 600 kuna?!

I manje. Zahvaljujući nizu naših partnera možemo omogućiti povoljne kotizacije kako bi sve hrvatske tvrtke imale pristup znanju i kontaktima poput PayPala, kotizacije za OMGcommerce  2015. zaista su povoljne. Za dvije osobe će vas kotizacija izaći šestotinjak kuna, stoga se registrirajte za OMGcommerce već danas! Detaljni program dostupan je putem službene web stranice

P.S. S obzirom na to da vas zanima baš PayPal, s kodom “paypal” možete si srediti dodatnih 20 posto popusta. Molim, i drugi put. 😉

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.

Što ste propustili

Prikaz

Što znači biti junior, što middle, a što senior u hrvatskoj tehnološkoj industriji?

Tri programerske pozicije - 100 definicija što obuhvaćaju. Ususret objavi matrice senioriteta development agencije Bornfight, iskoristili smo priliku razgovarati s nekoliko članova domaće IT zajednice ne bi li rasvijetlili što bi mogao biti standard za juniorski, middle ili seniorski posao programera. Evo što smo saznali...

Kultura 2.0

Zašto vam baš neću dati email ili broj direktora te tvrtke, ali možda napravim intro (što je bolje za vas)

“Možeš li mi dati email ili telefon od...?” Žao mi je, ne neću. Umjesto dilanja kontaktnih podataka, vrijeme je da usvojimo kulturu “introa”.

Internet marketing

Uvodimo četverodnevni radni tjedan i normalne rokove u marketinšku industriju ASAP!

Svi marketingaši na početku svoje karijere prođu vatreno krštenje rokova "za jučer", ali mora li takvo stanje ostati i u digitalnom dobu? Zajedno s Domagojem Davidovićem iz Švicarske, otkrivamo potencijalna rješenja za normalniji radni ritam u industriji.

Internet marketing

Na Valentinovo ne cvjetaju samo ruže, nego i industrija seksi igračaka za odrasle: LELO i Libido otkrivaju i koliko

Sretno Valentinovo! Danas je dan zaljubljenih, a na Netokraciji smo se odlučili istražiti kupovne navike i digitalne kampanje nešto posebnijih stvari, baš za ovaj dan.

Tehnologija

Nanobit i Microblink: Ako zaživi GDSA, izazivač Google Playa, olakšat će ulazak na kinesko tržište aplikacija

Xiaomi, Vivo i Oppo udružili su se u razvoju platforme koja bi bila direktan konkurent Google Playu. Kako to može utjecati na domaće IT tvrtke, otkrili smo u razgovoru s njihovim predstavnicima.

Mobilno

MWC otkazan: Hrvatski novinari i izlagači, poput Microblinka, Undabota i Delta Realityja, saniraju štetu

Najveći sajam mobilne telefonije, Mobile World Congress u Barceloni jučer je otkazan, a kao razlog se navodi - koronavirus. Neki bi se s time složili, neki vide druge razloge, no posljedice za mnoge u industriji su očigledne i nisu zaobišle hrvatske izlagače, novinare i posjetitelje.