I How to Web ima svoj predakceleracijski program - MVP Academy

I How to Web ima svoj predakceleracijski program – MVP Academy

Zagrebački inkubator poduzetništva nedavno je lansirao svoj predakceleracijski program, a gotovo istovremeno je to za startupe srednje i istočne Europe učinio How to Web pod imenom MVP Academy. Svi timovi koji rade na inovativnim tehnološkim proizvodima, a trebaju pomoć u poslovnom dijelu svoje startuperske priče pozvani su da se prijave do 17. svibnja.

Predakceleracijski proces namijenjen je startupima mlađim od dvije godine.
Predakceleracijski proces namijenjen je startupima mlađim od dvije godine.

Zagrebački inkubator poduzetništva nedavno je lansirao svoj predakceleracijski program, a gotovo istovremeno je to za startupe srednje i istočne Europe učinio How to Web pod imenom MVP Academy. Svi timovi koji rade na inovativnim tehnološkim proizvodima, a trebaju pomoć u poslovnom dijelu svoje startuperske priče pozvani su da se prijave do 17. svibnja.

Startupi s ovih područja poznati su po svojim tehnološkim znanjima i sposobnostima, no poslovna strana često se zanemaruje i kaska, a timovima nedostaje poduzetnički sklop koji bi njihov dobar proizvod učinio tržišno uspješnim proizvodom.

Cilj How to Web predakceleracijskog programa je pomoći regionalnim startupima da ispitaju tržište, al i o njemu nešto nauče kroz sedmotjedni program koji će s  provoditi kroz praktične radionice vezane uz poslovanje, financije, pravne poslove, razvoj proizvoda, marketing, pitchanje i poslovno umrežavanje.

14 timova, 40 mentora

U prvoj kohorti 14 timova će u TechHubu u Bukureštu od 2. lipnja do 22. srpnja proći predakceleracijski program, raditi u zajedničkom prostoru, tražiti svoj poslovni plan te imati priliku upoznati pobliže tehnološku i startup scenu, anđeoske investiture, akceleracijske programe i venture fondove, a pri tome će ih pratiti 40 mentora, uključujući Jona Bradforda iz TechStarsa.

Program je namijenjen mladim startupima koji su aktivni manje od dvije godine, imaju razvijen MVP i nisu skupili više od 50.000 eura investicija ili već sudjelovali u akceleracijskom programu. Proizvodi na kojima rade trebali bi biti vezani uz softver, hardver, Internet of  Things, mobilne proizvode, robotiku, biotehnologiju, internetsku trgovinu ili tehnologiju primjenjivu u medicini.

Ako ste se u tome prepoznali i mislite da biste mogli profitirati od predakceleracijskog programa, prijaviti se možete do 17. svibnja, a timove koji će ući u program How to Web će objaviti 23. istog mjeseca.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Što ste propustili

Kultura 2.0

Hrvati u posljednjih tjedan dana masone na portalima i društvenim mrežama spomenuli više od 6000 puta

Domaća internetska sfera posljednjih dana zaista puno priča o masonima. Komentari, članci i objave na društvenim mrežama vezani uz ovu temu ostvarili su čak 12 milijuna impresija.

Startupi i poslovanje

Potrebni koraci i obrasci: Kako zatvoriti paušalni obrt?

Nakon izmjena Općeg poreznog zakona mnogi su se paušalci našli u nezavidnoj poziciji. Nerijetki su se potom odlučili na zatvaranje obrta, ako i vi razmišljate - ovo su koraci koje trebate poduzeti.

Mobilno

Paniku oko koronavirusa iskoristili i brojni developeri; na Google Playu deseci (loših) aplikacija

Većina "coronavirus" aplikacija nije ni blizu kvaliteti, a služe kako bi kroz paniku "maznuli" po par tisuća skidanja.

Startupi i poslovanje

(Cro)AI ujedinjuje Microblink, Infobip i druge lidere tehnološke industrije u jednom cilju: AI naciji

Hrvatske trenutno nema na AI mapi svijeta. No, uz novoosnovanu udrugu CroAI, među čijim su se članovima našle tvrtke poput Infobipa, Microblinka, Poslovne Inteligencije i mnoge druge, ovdašnja IT zajednica napokon se može okupiti pod zajedničkim krovom kako bi ujedinjeno nastupala i to promijenila.

Intervju

Lude kombinacije hrvatskog CR4ZY-ja: prvo prodali tim, sad osnovali novi uz Ruse i Ukrajince

"CR4ZY je prodao tim", bile su riječi koje su odjekivale krajem prošle godine domaćim esportom, a iako se domaća organizacija sa sjedištem u Berlinu nije ugasila, mnogi su mislili kako se radi o početku kraja.

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.