Predstavljen Hatch!: CRM, 'loyalty' i marketinški alat u jednom

Riječki Hatch! želi zamijeniti ‘loyalty’ kartice – umjesto bodova, virtualni ‘eggovi’!

Iako kompanije sve više prepoznaju važnost programa vjernosti, klasični takvi programi se često oslanjaju na zastarjele pristup što u konačnici ne donosi nove kupce, a i postojeći se teško zadržavaju. Zbog toga je riječka tvrtka LogIN kreirala Hatch!, loyalty program koji digitalizira sustave vjernosti, a predstavljen je danas u prostoru HUB385.

hatch_tim_jpg

Programi vjernosti u načelu bi trebali raditi za zadovoljstvo korisnika, no u praksi se često događa da kupci muku muče s punim novčanikom kartica, često ne znaju što skupljaju na njima – i zašto. Takav pristup ne koristi ni kupcima ni kompanijama te je riječka tvrtka LogIN razvila rješenje Hatch!, loyalty program koji digitalizira sustave vjernosti. Hatch objedinjuje tri alata u jednom:

Hatch objedinjuje tri alata u jednom: CRM, marketing i loyalty program, a krajnji korisnik ga koristi putem besplatne mobilne aplikacije koja će biti dostupna za Android i iOS uređaje. Tvrtke kroz CRM prate i analiziraju ponašanje svojih kupaca, a kroz marketinški alat usmjeravaju njihovu pažnju na svoje proizvode.

Kako funkcionira Hatch!?

hatch_app_jpg

Kupci prikupljaju bodove u obliku ‘eggova’, a točno stanje svojih bodova u svakom trenutku znaju putem mobilne aplikacije Hatch. Samim time, jednostavnije raspolažu prikupljenim ‘eggovima’ i donose odluke o kupnji. Primjerice, kupac na POS blagajni može dobiti novu količinu ‘eggova’ ili iskoristiti već skupljene kako bi ostvario povoljniju kupnju. Istovremeno dok kupac koristi pogodnosti sustava vjernosti, njegovo se potrošačko ponašanje prati i mjeri pomoću backoffice aplikacije.

Analizirajući ponašanje kupaca, tvrtka može kreirati i prilagoditi promotivne kampanje kojom se komunicira s kupcem i utječe na njihovo ponašanje. Gorana Bardak iz LogINa istaknula je kako prema istraživanjima u sljedećih pet godina više od 80 posto građana neće htjeti još jednu plastičnu karticu. Govoreći o planovima, zaključila je:

Sada smo u fazi lansiranja i ciljano se obraćamo potencijalnim partnerima da se uključe. Cilj je da prije velikog lansiranja prema B2C segmentu imamo veliku mrežu partnera s raznovrsnom i velikom ponudom.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Istraživanje

Veliko CX istraživanje: Za korisničko iskustvo banke, retail i bezalkoholna pića u Hrvatskoj zaslužile tek ocjenu – 3!

Peekator je hrvatski startup koji se bavi istraživanjem korisničkog iskustva, a nedavno obrađeni podaci više od 3000 anketiranih osoba, 13 tisuća komentara i 60 dubinskih intervjua bacili su potpuno novo svjetlo na uobičajene prakse na području tri značajna tržišta, a ovo je okvirna slika trenutnog stanja.

Izvještaj

Inchoo, Infinum i Hooloovoo do developera dopiru blogom, modnim brendom i “napuhanim” influencerima

Kako se brendirati kao dobro mjesto za posao prema developerima koji nisu impresionirani stolovima za stolni tenis ili igraćim konzolama? Otkrile su nam tri developerske tvrtke na konferenciji Employer Branding Zagreb.

Gaming

Razumjeti gamere, game dev i esport – otkud početi?

Pa možda najbolje od osnova: što je to tako dobro u igrama, ne potiču li one nasilje; zar razvoj video igara nije super zabavan posao i zašto esport još muku muči da postane punopravni sport? Kao dežurni gameri Netokracije, Ivan i ja preuzeli smo ovotjednu epizodu ne bi li vam odgovorima na ta pitanja približili svijet gaminga.

Izvještaj

Znate li otkud vam dolaze najbolji kandidati i kako se prijavljuju na vaše oglase?

O kandidatima, načinu kako se prijavljuju na poslove i kako uspješno doći do onih najkvalificiranijih otkrili smo više na Employer Branding konferenciji uz domaći regrutacijski alat TalentLyft.

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.

Kolumna

Što vrh ima s time?

Kad te pozovu na panel s naslovom “Promjene dolaze s vrha (i kako do njega doći)?”, počneš opsesivno razmišljati o toj riječi - vrh.